Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Τασο ξερεις αν θα βγάλει και άλλη προκυρηξη για λιμενοφυλακες ειδικών δυνάμεων τους προσεχείς μηνες έχει κάποια ενημέρωση
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 30
Συγγνώμη, δε ξέρω κάτι.. Το μόνο που ξέρω ειναι οτι και το 2011 λέγανε θα βγάλει αμέσως μετα την τότε προκήρυξη και άργησε 4-5 χρόνια. Οπότε ολα παίζονται.. Μπορείτε να παρακολουθείτε το θέμα για μελλοντική προκήρυξη στο αντίστοιχο θέμα για τους 276!Γιωργος ΔΕΑ έγραψε: Τασο ξερεις αν θα βγάλει και άλλη προκυρηξη για λιμενοφυλακες ειδικών δυνάμεων τους προσεχείς μηνες έχει κάποια ενημέρωση
-
- Posts in topic: 8
Κλ έγραψε:Το γίνεται έλεγχος δικαιολογητικών των επιλαχοντων ίσος με των επιτυχόντων δεν σημαίνει ότι θα πάρει 49. Θα πάρει 44 απλώς ελέγχουν λίγα δικαιολογητικά παραπάνω σε περίπτωση που κοπούν κάποιοι μέσα στην σχολή για να μην τα ξανά ελέγχουν. Όσον αφορά τις στολές έλεος. Παίρνουν 100 στολές 44+49=93 δεν πρέπει να υπάρχουν και μερικές παραπάνω σε περίπτωση που κάτι χρειαστεί μία προβληματική ή κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν να πάρουν ακριβώς 93 στολές; Κάποιοι λένε οτι θα μπουν όλοι μαζί κάποιοι λένε οτι οι επιλαχόντες μετά από κανά μήνα. Ούτως ή άλλως ή προκήρυξη αναφέρει ότι οι επιλαχόντες μπαίνουν ως νέα εκπαιδευτική σειρά
Δεν παίρνουν 100 στολές...100 λιμενοφύλακες είναι και η ποσότητα στις στολές ειναι 300. Μπορείς να ξανανοίξεις το συνημμένο και να το δείς! Πολύ σωστά τα λέει ο Sd. Για τους επιλαχόντες παίζουν 3 αριθμοί.1) 44 2) 49 3) 51 . Κατά την γνώμη μου αυτά παίζουν, βάση των δημοσιευμάτων που εχουν βγει. Λίγη ακόμα υπομονή...
Ξέρει κανείς επιλαχών τι προθεσμία έχουν δώσει σε όσους πήραν τηλ για να στείλουν τα πρωτότυπα lower στο βρετανικό συμβούλιο ή τέλος πάντων όσους πήραν τηλ για να επιβεβαιώσουν κάτι?
τι ακριβώς εννοεις τα πρωτοτυπα lower στο βρετανικό συμβουλιο και ποιους πήραν τηλέφωνο;
Οχι ρε παιδια. Μιλησα μ εναν φιλο μ π ειναι επιτυχων κ μ ειπε ακομα τπτ.Μερικοι εδω μεσα λενε οτι τους καπνισει
-
- Posts in topic: 8
Κλ έγραψε:Ξέρει κανείς επιλαχών τι προθεσμία έχουν δώσει σε όσους πήραν τηλ για να στείλουν τα πρωτότυπα lower στο βρετανικό συμβούλιο ή τέλος πάντων όσους πήραν τηλ για να επιβεβαιώσουν κάτι;
Φίλε μου, σε παρακαλώ πολύ πρόσεξε τι λες και οτι λες να το τεκμηριώνεις σωστά γιατι σκορπάς τον πανικό.
Παιδες επειδή η μερες αρχίζουν και πιεζουν οχι μονο τους επιλαχων αλλα και τους επιτυχόντες θα ηθελα να σας παρακαλεσωνα γράφετε ειτε με γεγονότα ειτε εαν εχετε πολυ καλο γνωστό μεσα στα πράγματα
- Tasos2aMAL
- Posts in topic: 30
Συγγνώμη που επεμβαίνω,Faber, αλλα ειναι γεγονός αυτό. Εχουν πάρει τηλέφωνο κάποιους, ειδικά όσους είχαν βρετανικά πτυχία αγγλικών. τα αμερικανικά, τύπου Michigan, δεν είχαν θέμα(έως τωρα)faber έγραψε:Φίλε μου, σε παρακαλώ πολύ πρόσεξε τι λες και οτι λες να το τεκμηριώνεις σωστά γιατι σκορπάς τον πανικό.Κλ έγραψε:Ξέρει κανείς επιλαχών τι προθεσμία έχουν δώσει σε όσους πήραν τηλ για να στείλουν τα πρωτότυπα lower στο βρετανικό συμβούλιο ή τέλος πάντων όσους πήραν τηλ για να επιβεβαιώσουν κάτι;
Όπως λέει ή ανακοίνωση θα ελεγχθούν τα δικαιολογητικά ισάριθμων επιλαχοντων δηλαδή 49 όσων και των επιτυχόντων άρα εδώ μας λύνεται απορία και λογικά θα πάρουν 49 ή 44 απλώς ελέγχουν και μερικά παραπάνω. αρα ο αριθμός 51 δεν παίζει και μην αρχισετε μα πήραν 100 στολές κτλπ. Η ανακοίνωση λέει ισάριθμων επιλαχοντων άρα 49 τώρα πόσους θα πάρει θα δείξει. Ή 49 ή 44 πιστεύω όμως πιο πολύ στο 44 γιατί αυτό είχε ανακοινώσει ο υπουργός. Τώρα όσοι είστε μέσα στους 49 επιλαχόντες και 49 επιτυχόντες έχουν στείλει email στο λύκειο πού τελειώσατε στον φορέα που πήρατε τα αγγλικά στον φορέα που πήρατε τους υπολογιστές κλπ και ζητάνε απι αυτούς να επιβεβαιώσουν ότι είναι γνήσιο αυτό που στείλατε. Εσείς δεν κάνετε τπτ ούτε σας παίρνει τηλ κανείς. Υπάρχει μία εξαίρεση και σας το λέω εγώ που είμαι σε αυτήν την εξαίρεση. Όσοι έχουν lower ή proficiency cambridge επειδή ως γνωστόν οι βρετανοί είναι κομπλεξικοι θέλουν να πας στο βρετανικό συμβούλιο το γνήσιο έγγραφο για να στείλουν αυτοί στην υπηρεσία ότι είναι οκ. Επειδή λοιπόν εμένα με πήραν τηλ μου το εξήγησαν και μου ζήτησαν και το email μου για να μου στείλουν να μου πουν τι να κάνω. Πολύ απλά ακολουθούν τις διαδικασίες. Άρα όσους δεν πήραν τηλ μην φοβάστε απλώς δεν χρειάστηκε κάποια διαδικασία όπως αυτοί που ζητάνε οι βρετανοί. Πχ όσοι έχουν michigan δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι. Άρα ξεκολατε δεν συμβαίνει κάτι. Ότι άλλο μάθουμε θα το γράψουμε εδώ
Εχουν πάρει επιλαχόντες και δεν εχουν πάρει επιτυχόντες; Και πότε θα βγεί επισημη ανακοίνωση για επιλαχόντες γιατι στα επίσημα μόνο για επιτυχόντες λέει
Tasos2aMAL έγραψε:Συγγνώμη που επεμβαίνω,Faber, αλλα ειναι γεγονός αυτό. Εχουν πάρει τηλέφωνο κάποιους, ειδικά όσους είχαν βρετανικά πτυχία αγγλικών. τα αμερικανικά, τύπου Michigan, δεν είχαν θέμα(έως τωρα)faber έγραψε:Φίλε μου, σε παρακαλώ πολύ πρόσεξε τι λες και οτι λες να το τεκμηριώνεις σωστά γιατι σκορπάς τον πανικό.Κλ έγραψε:Ξέρει κανείς επιλαχών τι προθεσμία έχουν δώσει σε όσους πήραν τηλ για να στείλουν τα πρωτότυπα lower στο βρετανικό συμβούλιο ή τέλος πάντων όσους πήραν τηλ για να επιβεβαιώσουν κάτι;
Ισχυει, πηραν αρκετους επιλαχοντες τηλ και απο τα λυκεια τους το επιβεβαιωνω
Μεχρι ποιον αριθμο επιλαχοντων πηραν; μπορουμε να τ μαθουμε αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες