Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από PANIC »

Απ την στιγμή που υπάρχουν οργανικές θέσεις ε. φ για τραινοσέ και στάσυ, αν είναι να βγεί κάτι θα βγεί για τους συγκεκριμένους κλάδους... ο αρίθμος φυσικά είναι περιορισμένος και τα έξοδα τους και η μισθοδοσία τους δεν θα επιβαρύνουν το δημόσιο και τον φετινό κρατικό προυπολογισμό όπως όλοι γνωρίζουμε, διότι είναι διατεθειμένοι(τραινοσέ, στάσυ) να καλύψουν με δικά τους έξοδα την όλη διαδικασία.. η τραινοσέ επίσης πιέζει για να πάρει τα συγκεκριμένα άτομα και περιμένει να ξεπαγώσουν οι προσλήψεις στο δημόσιο... αν είναι λοιπόν, να ελπίζουμε σε προκήρυξη είναι για τον συγκεκριμένο λόγω από ότι φαίνεται..

GiannisKrhtikaros
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GiannisKrhtikaros »

cuervo πηγαινε για υπνο. Αυτη ειναι η αποψη μου.4 χρονια χωρις φρουρους σε ολη την αττικη υπαρχουν ελλείψεις παντου... Απο φετος ισχύει το 1:1 εχουμε ελπιδες. Αν δεν σ αρεσδουν αυτα που λεω μην μ απαντας καθολου.
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Εγώ να πάω για ύπνο, εσύ επιχειρήματα δεν έχεις όμως και κάθεσαι και ελπίζεις για κάτι έτσι επειδή σου την βάρεσε, όλοι οι κλάδοι έχουν ελλείψεις αυτό δεν είναι επιχείρημα ούτε και το 1:1, Αν το έχεις καταλάβει εδώ είναι φόρουμ και είναι άκρως έγκυρο και αξιόπιστο δεν μπορεί εσύ ξαφνικά να έρχεσαι και να λες πως ελπίζεις για μια προκήρυξη χωρίς στοιχεία.

Και πέρσι είχε βγάλει ο Κικίλιας μια υπουργική απόφαση για 443 άτομα, βλέπεις να βγήκε προκήρυξη; Τον Ιούνιο ξέρεις ακριβώς τι διακυβεύεται ή εσένα το μόνο που σε απασχολεί είναι πως φέτος θα ισχύει το 1:1; Για να ισχύει αυτό θα πρέπει η χώρα που μένεις να έχει Λεφτά και ανάπτυξη, χωρίς αυτά το 1:1 είναι άχρηστο.

Ακούω το επιχειρήματα σου λοιπόν κρητίκαρε.

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από pame_pali »

GiannisKrhtikaros έγραψε:cuervo πηγαινε για υπνο. Αυτη ειναι η αποψη μου.4 χρονια χωρις φρουρους σε ολη την αττικη υπαρχουν ελλείψεις παντου... Απο φετος ισχύει το 1:1 εχουμε ελπιδες. Αν δεν σ αρεσδουν αυτα που λεω μην μ απαντας καθολου.

αγορινα διαβασε και για τους αστυνομικους που ελευθερωσαν απ προσωπικη φρουρα των πολιτικων... Αν γινει-δε ξερω αν εγινε- 2,500 ατομα θα επαννδρωσουν τμηματα... Ποιος ο λογος να παρουν και αλλους μετα;2012-2015 απο 500 να επαιρνε καθε χρονο ειναι 2,000 αρα μεχρι και το 2016 ειναι κομπλε.

Obaebrou
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Obaebrou »

Ποτε θα βγει προκηρυξη για ΕΦ; εχουμε κατι νεότερο; μορια παίρνουν οι οβα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Obaebrou έγραψε:Ποτε θα βγει προκηρυξη για ΕΦ; Εχουμε κατι νεότερο; Μορια παίρνουν οι οβα;

Δεν υπάρχουν νεότερα όχι.

Όσο για τα υπόλοιπα που ρωτάς διάβασε τα παρακάτω

Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών

Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών 2011

VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

giwrgos έγραψε: Δε καταλαβα κυριοι ποιοι ειστε εσεις που λετε για λαδια και για τενεκεδες. Η πλειοψηφια εχει μπει με προκηρυξεις διαφανεις. Δηλαδη τι θελατε; Να διωξουν ανθρωπους που δουλευουν τοσα χρονια στους δημους και εχουν κανει οικογενειες για να παρουν εσας; Συγνωμη αλλα σαν αστυνομικος εγω προτιμω αυτους τους ανθρωπους που εχουν και εμπειρια, παρα εσας που προτιματε να δυστυχησει καποια οικογενεια για να βολεψετε το τομαρι σας. Δε ντρεπεστε λεω εγω. Την εποχη κυριοι που εμπεναν οι δημοτικοι στους δημους εισασταν ακομα αμουστακα παιδακια, και οι νεες σειρες μπηκαν μεσω διαφανων προκηρυξεων. Κλαψτε οσο θελετε αλλα το δικαιωμα του ανθρωπου που δουλευει μια εικοσαετια τωρα να συνεχισει την εργασια του δε θα του το στερεισει κανεις. Περιμεντε με υπομονη προκηρυξη η δωστε εξετασεις και περαστε μεσω πανελληνιων. Αντι να κλαιτε διαβαστε καλυτερα.

ενας ειδικος φρουρος

Πρώτον δεν σε κόβω για ειδικό φρουρό αλλά της δημοτικής που μπήκες για κουτσομπολάκι και αφου θίχτηκες είπες να γράψεις τα "δικά" σου χωρίς account και υπογράφοντας και ως ε. Φ. Πάμε τώρα παρακάτω. Στην δημοτική δεν μπήκαν ποτέ με διαφανή τρόπο και αυτό πίστεψε με μπορώ να το ξέρω εκ των έσω. Τι με νοίαζει εμένα επίσης φίλε Γιώργο αν ο καθένας έχει οικογένεια και πως θα την ταίσει αν έχει μία κοιλιά από εδώ ως εκεί και δεν είναι μάχιμος; Σε πεζή περιπολία αν τυχόν χρειαστεί να τρέξει πως θα τρέξει; Πώς θα είναι αποτελεσματικός στο πόστο του; Χαζογελώντας ενώ προχωράει στη βολτίτσα του; Ξέρω πάνω απο 20 ε. Φ. Και αστυφύλακες οι οποίοι μου έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους όταν πρέπει να μου πουν ότι σε μία βάρδιά τους είναι μαζί με έναν ή δύο της δημοτικής. Από εκεί κατάλαβα ότι δεν παίζει να εισαι εφ. Η αστυνομία φίλε μου δεν είναι φιλανθρωπία... Έχεις τα ανάλογα προσόντα; Την φυσική κατάσταση; Να μπεις... Δεν τα έχεις; Έξω... Ας έρθει το μαχίμι που περιμένει με αγωνία να μπει και να δώσει και τη ζωή του για αυτό που θέλει να κάνει. Δεν μπορώ να ακούω για προυπηρεσίες χρόνων και τι να τους κάνανε τους της δημοτικής... Ας τους αξιοποιούσαν αλλιώς... Δεν έχουν καμία αξιόλογη εκπαίδευση ούτε ικανότητα για να εντάσσονται στην ΕΛΑΣ. Αυτά από μία που περιμένει αγωνιωδώς της προκήρυξη ειδάλλως έχει βάλει στόχο να δώσει ακόμα και του χρόνου που με παίρνει πανελλήνιες. Δεν επαναπαύομαι και ούτε θέλω να μπω για την αποκατάσταση. Θα έδινα και τη ζωή μου για τη δουλειά μου όπως και πάρα πολλοί εδώ μέσα με ψυχή ίση και 1000000000000 δημοτικών και καλά αστυνομικών.
Άβαταρ μέλους
mgoutsos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mgoutsos »

pame_pali έγραψε:
GiannisKrhtikaros έγραψε:cuervo πηγαινε για υπνο. Αυτη ειναι η αποψη μου.4 χρονια χωρις φρουρους σε ολη την αττικη υπαρχουν ελλείψεις παντου... Απο φετος ισχύει το 1:1 εχουμε ελπιδες. Αν δεν σ αρεσδουν αυτα που λεω μην μ απαντας καθολου.

αγορινα διαβασε και για τους αστυνομικους που ελευθερωσαν απ προσωπικη φρουρα των πολιτικων... Αν γινει-δε ξερω αν εγινε- 2,500 ατομα θα επαννδρωσουν τμηματα... Ποιος ο λογος να παρουν και αλλους μετα;2012-2015 απο 500 να επαιρνε καθε χρονο ειναι 2,000 αρα μεχρι και το 2016 ειναι κομπλε.

Παιδιά δεν ελευθέρωσαν κανέναν! Οι πολιτικοί θα έχουν κανονικά προσωπική φρουρά. Μην ακούτε ότι λένε στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν να μην έχουν προσωπική φρουρά τα πολιτικά πρόσωπα; Θα τους γιούχαραν όπου και αν πήγαιναν!

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

mgoutsos έγραψε:
pame_pali έγραψε:

Παιδιά δεν ελευθέρωσαν κανέναν! Οι πολιτικοί θα έχουν κανονικά προσωπική φρουρά. Μην ακούτε ότι λένε στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν να μην έχουν προσωπική φρουρά τα πολιτικά πρόσωπα; Θα τους γιούχαραν όπου και αν πήγαιναν!

καλα δεν ειναι απαραιτητο...

pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

VickyP έγραψε:Πρώτον δεν σε κόβω για ειδικό φρουρό αλλά της δημοτικής που μπήκες για κουτσομπολάκι και αφου θίχτηκες είπες να γράψεις τα "δικά" σου χωρίς account και υπογράφοντας και ως ε. Φ. Πάμε τώρα παρακάτω. Στην δημοτική δεν μπήκαν ποτέ με διαφανή τρόπο και αυτό πίστεψε με μπορώ να το ξέρω εκ των έσω. Τι με νοίαζει εμένα επίσης φίλε Γιώργο αν ο καθένας έχει οικογένεια και πως θα την ταίσει αν έχει μία κοιλιά από εδώ ως εκεί και δεν είναι μάχιμος; Σε πεζή περιπολία αν τυχόν χρειαστεί να τρέξει πως θα τρέξει; Πώς θα είναι αποτελεσματικός στο πόστο του;

Χαζογελώντας ενώ προχωράει στη βολτίτσα του; Ξέρω πάνω απο 20 ε. Φ. Και αστυφύλακες οι οποίοι μου έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους όταν πρέπει να μου πουν ότι σε μία βάρδιά τους είναι μαζί με έναν ή δύο της δημοτικής. Από εκεί κατάλαβα ότι δεν παίζει να εισαι εφ. Η αστυνομία φίλε μου δεν είναι φιλανθρωπία... Έχεις τα ανάλογα προσόντα; Την φυσική κατάσταση; Να μπεις... Δεν τα έχεις; Έξω... Ας έρθει το μαχίμι που περιμένει με αγωνία να μπει και να δώσει και τη ζωή του για αυτό που θέλει να κάνει. Δεν μπορώ να ακούω για προυπηρεσίες χρόνων και τι να τους κάνανε τους της δημοτικής...

Ας τους αξιοποιούσαν αλλιώς... Δεν έχουν καμία αξιόλογη εκπαίδευση ούτε ικανότητα για να εντάσσονται στην ΕΛΑΣ. Αυτά από μία που περιμένει αγωνιωδώς της προκήρυξη ειδάλλως έχει βάλει στόχο να δώσει ακόμα και του χρόνου που με παίρνει πανελλήνιες. Δεν επαναπαύομαι και ούτε θέλω να μπω για την αποκατάσταση. Θα έδινα και τη ζωή μου για τη δουλειά μου όπως και πάρα πολλοί εδώ μέσα με ψυχή ίση και 1000000000000 δημοτικών και καλά αστυνομικών.

συμφωνω με τη Vicky με χιλια.

giwrgos

Δημοσίευση από giwrgos »

Δε πα να συμφωνεις οπως θελεις. Ειχα μεγαλη αγωνια καταρχην να με πιστεψετε αν ειμαι φρουρος η οχι. Δευτερον βικουλα δε μπορεις να μιλας για την αστυνομια. Δε ξερεις τι σου γινεται. Τριτον φυσικα δε σε ενδιαφερει τι θα γινει με αυτους τους ανθρωπους. Αρκει να μπεις και εσυ. Και τελος μη λετε για τους δημοτικους. Να απολυθουν δεν παιζει. Τσαμπα χαλιεστε.
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από PANIC »

giwrgos έγραψε:Δε πα να συμφωνεις οπως θελεις. Ειχα μεγαλη αγωνια καταρχην να με πιστεψετε αν ειμαι φρουρος η οχι. Δευτερον βικουλα δε μπορεις να μιλας για την αστυνομια. Δε ξερεις τι σου γινεται. Τριτον φυσικα δε σε ενδιαφερει τι θα γινει με αυτους τους ανθρωπους. Αρκει να μπεις και εσυ. Και τελος μη λετε για τους δημοτικους. Να απολυθουν δεν παιζει. Τσαμπα χαλιεστε.
Φίλε γιώργο.. κανένας δεν είπε ότι θέλει κάποιος να απολυθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί.. μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα κάποιον.. η βίκυ σου είπε ότι πρέπει οποσδήποτε δηλαδή να απορροφηθούν τα συγκεκριμένα άτομα στις υπηρεσίες της αστυνομίας με ότι αυτό συνεπάγεται(παχύσαρκους, ακατάλληλους για την αστυνομία)μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρουν πως να τους αξιοποιήσουν κάπου αλλού εντός του δημοσίου.. δηλαδή μην είσαι πνεύμα αντιλογίας.. κάπου στην μέση είναι το δίκαιο.. δεν νομίζω να είπε κάτι παράλογο..
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από john323 »

Παιδιά όποτε βγει και αν βγει θα γίνει χαμός με τα μόρια που θα έχουν όλοι γιατί τόσα χρόνια όλοι μαζεύαν οπότε και πάνω από 2800 (στην Α) να έχεις πάλι σίγουρος δεν θα είσαι και μπορεί να μείνεις και εκτός. Συνεχίζουμε τις ζωές μας χωρίς αυτό και αν κάτσει κάποτε καλώς. Δυστυχώς έτυχε σε εμάς αυτή η κατάσταση, ενώ παλαιότερα θα είχαμε μπει ήδη.
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

Αγόρια μου μην χαλιέστε επειδή ένας και καλά εφ μπήκε και έγραψε την "εξυπνάδα" του. Αν ήταν έστω και για 5% εφ δεν θα μιλούσε ποτέ έτσι για εμάς. Προφανώς ο τυπάκος είναι ο ίδιος που δεν ξέρει τι του γίνεται. Παίζει να είναι και κανένας από αυτούς τους εξυπνακηδες που μπαίνουν και υπογράφουν ως αστυφύλακες απλά για να περάσουν την ωρα τους ξερνώντας κακίες. Εμείς δεν πτοούμαστε που να χτυπιούνται 80 τέτοιοι κάτω. Όταν με το καλό βγει και όσοι το αξίζουμε πραγματικά μπούμε (με κριτήριο αξιολόγησης την ψυχή μας και το πάθος μας για αυτό) θέλω να υπάρχουν και κάτι τέτοιοι για να αποδείξουμε τελικά ποιος ξέρει τι του γίνεται και ποιος όχι.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

VickyP έγραψε:Αγόρια μου μην χαλιέστε επειδή ένας και καλά εφ μπήκε και έγραψε την "εξυπνάδα" του. Αν ήταν έστω και για 5% εφ δεν θα μιλούσε ποτέ έτσι για εμάς. Προφανώς ο τυπάκος είναι ο ίδιος που δεν ξέρει τι του γίνεται. Παίζει να είναι και κανένας από αυτούς τους εξυπνακηδες που μπαίνουν και υπογράφουν ως αστυφύλακες απλά για να περάσουν την ωρα τους ξερνώντας κακίες. Εμείς δεν πτοούμαστε που να χτυπιούνται 80 τέτοιοι κάτω. Όταν με το καλό βγει και όσοι το αξίζουμε πραγματικά μπούμε (με κριτήριο αξιολόγησης την ψυχή μας και το πάθος μας για αυτό) θέλω να υπάρχουν και κάτι τέτοιοι για να αποδείξουμε τελικά ποιος ξέρει τι του γίνεται και ποιος όχι.

ας μην ασχοληθουμε φετος με "μικρους" ανθρωπους οπως ο δημοτικος παραπανω. Ας μην γεμισουμε και φετος ενα θεμα με τσακωμους και μπλοκαρισματα... Μην απανταει κανεις σε κατι τετιους παιδια...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες