Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2015-2016)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από epopdiopos »

poliths έγραψε:διοποςεποπ αμα βγει για ναυτικο τι ειδικοτητα ειναι καλητερα για ναυτικο;
οι καλυτερες ειδικοτητες για εποπ ειναι θαλαμηπολος, μαγειρας, σηματωρος και τεχνητες
κωστας13

Δημοσίευση από κωστας13 »

ΕικόναΠως τα ξερεις ολα αυτα;
epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

D.Y.K έγραψε:
poliths έγραψε:διοποςεποπ αμα βγει για ναυτικο τι ειδικοτητα ειναι καλητερα για ναυτικο;

Η καλύτερη ειδικότητα ίσως και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα είναι ο Φαροφύλακας, αλλά πχ στην προκήρυξη του 2010 ΔΕΝ είχαν ζητήσει την συγκεκριμένη.

Πάντως σε σχέση με ΣΞ και Αεροπορία (εξαρτάται πάντα την ειδικότητα) όχι δεν χρειάζεσαι και πολλά μόρια για το ΠΝ.

Βέβαια εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως καταλαβαίνεις.

Να προσθεσω οτι κ στην προκυρηξη να μην βγει φαροφυλακας γινεσαι οτι ειδικοτητα κ να χεις περναει με σημα κ δηλωνουν συμετοχη. αυτο γινεται επειδη οι αναγκες ειναι μεγαλες.
epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

κωστας13 έγραψε:Να σε ρωτησω διοπε υπηρετεις στο ναυτικο; θελει πολλα μορια το ναυτικο απο τα αλλα σωματα;
να κωστα στο ναυτικο ειμαι οπως ειπα κ πριν απλα το ναυτικο σε παιρνει με ειδηκοτητα κ οχι τυφεκιοφορο ζηταει πτυχιο σε αναλογη ειδικοτητα κ προυπηρεσια
δημητρα

Δημοσίευση από δημητρα »

Γεια σας εχω μια φιλη μου εποπινα στο π. ν. και μου λεει πως δεν ειναι καλα για γυναικες
πρώην οβα μελ.εποπ

Δημοσίευση από πρώην οβα μελ.εποπ »

Καλησπέρα έχω αδερφό εποπ λοχία Στις ειδικές δυνάμεις τον ρώτησα αν έχει ακουστεί κάτι μου είπε θα ρωτήσει στην στρατολογία μέσα και θα μου πει! Μου είπε ότι ακούγετε έξω πολύ και έχει μια λογική όπως μου είπε η 8 σειρά εποπ βαριά σε 2 χρόνια γίνονται λοχίες και μετά θα μείνουν χωρίς δεκανεις οπότε πρέπει να πάρει εποπ το 15 για να γίνουν δεκανεις το 16 μετά από ένα χρόνο γίνεσε δεκανέας! Επίσης για όσους δεν το ξέρουν και θέλουν να μπουν εποπ τον πρώτο χρόνο πάει το σκοπετο σύνεφο Μπορεί και το δεύτερο χρόνο το λέω γιατί πολύ θα μπουν και μετά θα ξενερώσουν και θα φύγουν οπότε είναι κρίμα να φάνε θέσεις σε άτομα που το γουστάρουν τεσπα! Επίσης άνοιξε καινούριος λόχος στους πεζοναύτες και ζητάει 150-200 στελέχοι οι περισσότεροι θα είναι εποπ οπότε 100-130 άτομα εποπ θα φύγουν από τς μονάδες τους οπότε αυτόματα έχουμε κενά οπότε μυρίζει προκήρυξη εποπ το 15! Βέβαια κρατάμε όλοι μικρό καλάθι όσοι ενδιαφερόμαστε να μπούμε εποπ! Πάντως έχουμε πολλά θετικά με το μέρος μας για να βγει προκήρυξη! Και κάτι άλλο εποπ μόνο στς ειδικές δυνάμεις αξίζει όσοι το έχουν ψάξει και ξέρουν θα καταλάβουν και γυναίκες θα μπουν μετρημένες στα δάχτυλα το γνωρίζετε πιστεύω και αυτό;
aeroporos

Δημοσίευση από aeroporos »

Ευχαριστω πολυ epopdiopos ναι εχω αγγλικα και πτυχιο και προηπυρεσια απλα μηπως ξερεις ποτε περιπου θα βγει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από D.Y.K »

κωστας13 έγραψε:ΕικόναΠως τα ξερεις ολα αυτα;

δημητρα έγραψε:Γεια σας εχω μια φιλη μου εποπινα στο π. Ν. Και μου λεει πως δεν ειναι καλα για γυναικες

Πιτσιρικά, δεν χρειάζεται να γράφεις και σαν κωστας13 και σαν δημητρα.

Φαίνεται η IP σου, εντελώς πληροφοριακά Εικόνα

epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

aeroporos έγραψε:Ευχαριστω πολυ epopdiopos ναι εχω αγγλικα και πτυχιο και προηπυρεσια απλα μηπως ξερεις ποτε περιπου θα βγει;
κοιτα στο ναυτικο ακοθγεται για καλοκαιρι τωρα ρε φιλε με οσα γινοντα στη πολιτικη... Αυριο αν ποθνε παμε σ εκλογεσ... Αλλα αν δεν παμε ο δενδιας οταν ηταν υπουργος προστασιας πολιτη ειχε κανει 2 προκυρυξεις ειδ. Φρουρων

epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

πρώην οβα μελ. Εποπ έγραψε:Καλησπέρα έχω αδερφό εποπ λοχία Στις ειδικές δυνάμεις τον ρώτησα αν έχει ακουστεί κάτι μου είπε θα ρωτήσει στην στρατολογία μέσα και θα μου πει! Μου είπε ότι ακούγετε έξω πολύ και έχει μια λογική όπως μου είπε η 8 σειρά εποπ βαριά σε 2 χρόνια γίνονται λοχίες και μετά θα μείνουν χωρίς δεκανεις οπότε πρέπει να πάρει εποπ το 15 για να γίνουν δεκανεις το 16 μετά από ένα χρόνο γίνεσε δεκανέας! Επίσης για όσους δεν το ξέρουν και θέλουν να μπουν εποπ τον πρώτο χρόνο πάει το σκοπετο σύνεφο Μπορεί και το δεύτερο χρόνο το λέω γιατί πολύ θα μπουν και μετά θα ξενερώσουν και θα φύγουν οπότε είναι κρίμα να φάνε θέσεις σε άτομα που το γουστάρουν τεσπα! Επίσης άνοιξε καινούριος λόχος στους πεζοναύτες και ζητάει 150-200 στελέχοι οι περισσότεροι θα είναι εποπ οπότε 100-130 άτομα εποπ θα φύγουν από τς μονάδες τους οπότε αυτόματα έχουμε κενά οπότε μυρίζει προκήρυξη εποπ το 15! Βέβαια κρατάμε όλοι μικρό καλάθι όσοι ενδιαφερόμαστε να μπούμε εποπ! Πάντως έχουμε πολλά θετικά με το μέρος μας για να βγει προκήρυξη! Και κάτι άλλο εποπ μόνο στς ειδικές δυνάμεις αξίζει όσοι το έχουν ψάξει και ξέρουν θα καταλάβουν και γυναίκες θα μπουν μετρημένες στα δάχτυλα το γνωρίζετε πιστεύω και αυτό;
και για ναυτικο αξιζει παρα πολυ :1) καλυτερος μισθος (38 ευρω παραπανω)

2) καλυτερες ειδηκοτητες

3) μεταθεσεις μονο σαλαμινα πειραια κρητη

epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Παντως η δικια μου η σειρα σας περιμενει πως και πως!
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Δεν πας καλα ετσι; Εικόνα
πρώην οβα μελ. εποπ

Δημοσίευση από πρώην οβα μελ. εποπ »

Το ναυτικό καλό είναι δεν αντιλέγω αλλά είναι για αυτούς που ψάχνουν μια δουλειά και ξέρουν θα πάνε εκεί και θα τα ξύνουν κατά κάποιο τρόπο χωρίς παρεξήγηση! Εποπ ειδικές δυνάμεις καλώς μισθός αν είσαι μάγκας περνάς αλεξίπτωτα κάθε εξάμηνο συντήρηση 1850 ευρώ συν μισθό και αν είσαι ακόμα ποιο μάγκας και γουστάρεις αυτό που κανείς περνάς και συκ κάθε εξάμηνο 2500 ευρώ οπότε τη έχουμε 2 συντηρήσεις κάθε εξάμηνο συν μισθό ούτε του παπά... Και αυτά τα ξέρω γιατί τα έχει ο αδερφός μου όπως είπα είναι εποπ λοχίας στς ειδικές δυνάμεις! Κ τέλος πάντων κανείς κάτι το διαφορετικό εκεί και το γουστάρεις αλλιώς οκ μν πας καθόλου γιατί στα 2 χρόνια θα έχεις φύγει γιατί αν νομίζουν ορισμένοι ότι εποπ είναι σν τν πυροσβέστη τν ειδικό φρουρό η τν λυμενοφύλακα είναι γελασμένοι! Όσο για μεταθέσεις έτσι πάει όποιος δεν γουστάρει να σου το πω απλά να μπει ειδικός φρουρός να είναι αθήνα αλλά έτσι είναι μην πάμε μακριά από το σπίτι μας! Αλλά κλασικά σε κάθε σειρά που μπαίνει όταν μπαίνει οι μισοί φεύγουν γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν που πάνε! Ξέφυγα Οπότε έχουμε και λέμε ποιος τελικά παίρνει παραπάνω λεφτά; Και όσο για τς μεταθέσεις αν θες αθήνα έχει αυλώνα πεζοναύτες ασπρόπυργο αλεξίπτωτα μεγάλο πεύκο βάζεις βύσμα και έρχεσαι γιατί εποπ χωρίς βύσμα δεν πάει! Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας! Φιλικά πάντα και ξαναλέω για μένα εποπ μόνο ειδικές δυνάμεις αξίζει!
epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ενδεικτικα σοθ λεω τα εξης.1 δεν υπαρχει πρωην οβα Υπαρχει οβα που τα παρατησε η τον διωξανε μετα απο τρια χρονια. Και επερνε κ 500 ευρω.

2 το 2010-2011-επερνα 2280 ευρω το μηνα κατα μεσο ορο επειδη στο ναυτικο παμε νατοικες που στο ς. Ξ δε παιζει να πας απολυμενε οβα ουτε εσυ ουτε ο αδερφος σου. Επισης ειμαι 26 ετων και εχω παει σε 18 χωρες που επεισης δε προκειται να πας ποτε σου στις ειδικες δυναμεις.

3 κατσε να περασεις πρωτα κ μετα μιλας εχεις ενα λοχια και επιασες το παπα απ ην αμφιλοχια απολυμενε υποδεκανεαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

epopdiopos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

cuervo έγραψε:Δεν πας καλα ετσι;Εικόνα
ρε μια χαρα παω κατσε ν ακουσεις τι λενε οι δικοι μου που εχουν 5 χρονια να δουν νεο κ μετα μ λες!ΕικόναΕικόναΕικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες