Πρόγραμμα Υψομέτρησης Δοκ. Υπαξ. Λιμενικού (2014)
Γιωργο σε ποιο γρουπ ησουν; Εγω ημουν στο γρουπ των εντεκα και επειδη ειχαμε αργησει μας μετρουσαν οσο ποιο γρηγορα μπορουσαν... Στη δικη μου 10αδα δεν εκοψαν κανεναν παντως απο την προηγουμενη δεκαδα καποιος εκανε παραπονα και ελεγε στον προεδρο εμενα με βγαλατε κοντυτερο αποτι αυτον εκει δειχνοντας ενα αλο παιδι... Και γενικα οταν βγηκα εξω απο πολους ακουγα συζητησεις οτι τουε εβγαζν κοντυτερους... Ηδη απο την υψομετρηση πολλα παραπονα
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
Στο γκρουπ των 9μιση ήμουν. Γενικά είδα ότι όλοι περνούσαν, όμως τους έκοβε εκατοστά... Δεν καταλαβαινω πως λενε κάποιοι ότι πέρασαν κοπέλες που ήταν εκτός ορίων... Τεσπα, πιστεύω ότι οι απόντες κυρίως θα λείπουν από τον πίνακα
Μαθαμε τπτ ποτε θα βγει ο συγκεντρωτικος πινακας?
Σημερα ή αυριο ειπαν
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Giorgospcline έγραψε:Στο γκρουπ των 9μιση ήμουν. Γενικά είδα ότι όλοι περνούσαν, όμως τους έκοβε εκατοστά... Δεν καταλαβαινω πως λενε κάποιοι ότι πέρασαν κοπέλες που ήταν εκτός ορίων... Τεσπα, πιστεύω ότι οι απόντες κυρίως θα λείπουν από τον πίνακα
Λοιπον αν δεις στον επιτυχοντων τους Αλαφουζος και Αλιφαντης (ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι ακριβως το επιθετο κ βαριεμαι να ανατρεξω στους πινακες) παει να πει φιλε μου οτι το 50ρικο τα εβγαλε τα λεφτα του... στο γκρουπ μου ηταν...1.68 ο ενας... 1.69 ο αλλος... και τους μετρησαν 2 φορες... υπεβαλλαν ενσταση... Κοιτα να δεις που σε μια μερα "θα ψηλωσουν"... ελπιζω να μην τους δω παντως... γτ πολλοι υπεβαλαν ενσταση...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Έχω την υποψία ότι επέμεναν να υποβάλλουμε ένσταση για να χάσουμε αυτό το δικαίωμα στις επόμενες διαδικασίες... Πάντως στην υψομέτρηση ο κύριος που μετρούσε έβγαζε ότι ήθελε και δεν άφηνε να δει κανένας άλλος τι έδειχνε η μέτρηση... Έπρεπε τουλάχιστον 2 άτομα να κοιτάνε.
Προς 317αρηςΘα σε παρακαλουσα να μη χρησιμοποιεις ονοματα τριτων σε δημοσιο φορουμ οταν δε γνωριζεις τι συμβαινει κ τι εχει υποθει γτ μπορει πολυ ευκολα ο καθενας να βγαζει συμπερασματα κ να χαρακτηριζει ατομα κ προσωπα χωρις λογο.
Εγω ειμαι ο Αλαφουζος... Με εβγαλαν 1.69.
Ρωτησε αν θα κανω ενσταση κ απαντησα ΟΧΙ. Κ μου ειπε τι εχεις να χασεις! Κ απανταω, θα ψηλωσω μεχρι αυριο;
Ενσταση τελικα εκανα... Στην οποια ομως δε παρουσιαστηκα για επαναμετρηση
Χρηματα δε χρειαζονται για αυτη την ενσταση. Οποτε αν καποιος απτους παραπονουμενους τελικα περασει δε θα ναι λογω του 50αρικου!
Να σαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα αναφεροντας ονοματα τριτων.
Εγω ειμαι ο Αλαφουζος... Με εβγαλαν 1.69.
Ρωτησε αν θα κανω ενσταση κ απαντησα ΟΧΙ. Κ μου ειπε τι εχεις να χασεις! Κ απανταω, θα ψηλωσω μεχρι αυριο;
Ενσταση τελικα εκανα... Στην οποια ομως δε παρουσιαστηκα για επαναμετρηση
Χρηματα δε χρειαζονται για αυτη την ενσταση. Οποτε αν καποιος απτους παραπονουμενους τελικα περασει δε θα ναι λογω του 50αρικου!
Να σαι πιο προσεκτικος την επομενη φορα αναφεροντας ονοματα τριτων.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Φίλε alafou εκανες λάθος και δεν ζήτησες επανυψομέτρηση... Αυτός που εξέταζε δεν ήταν αντικειμενικός και την ίδια άποψη είχαν και άλλοι συνυποψήφιοι
Αν εξεταζε κ παλι ο ιδιος παλι στο 1.69 θα με βγαζε.Λαθος η σωστο τωρα εγινε.
Μη φαμε κ τη θεση του φιλου 317... που ευχεται να μη μας δει στον επομενο πινακα! Χαχαχα
Εγω ευχομαι ειλικρινως καλη συνεχεια σε ολους!
Μη φαμε κ τη θεση του φιλου 317... που ευχεται να μη μας δει στον επομενο πινακα! Χαχαχα
Εγω ευχομαι ειλικρινως καλη συνεχεια σε ολους!
Ενημερωτικα παιδια να σας πω σημερα τουλαχιστον στο γκρουπ μου ολα εγιναν σωστα και χωρις βιασυνη. Κανενας δεν παραπονεθηκε για το αποτελεσμα. Επισης, συμφωνω οτι σε μια μερα δεν ψηλωνεις αλλα αν καποιος-α υποψηφιος-α οπως κ γω πιστεψει οτι αδικηθηκε γιατι να μην υπαρχει το δικαιωμα της ενστασης;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Το ονομα σου ηταν απλα τυχαια αναφορα και δεν ουτε σου επιτεθηκα λεκτικα, ουτε σε κατηγορησα, ουτε ειπα οτι εισαι βυσμα ή κατι τετοιο... απλα ανεφερα οτι αν τελικα περνουσες θα ειχε κανει δουλεια το 50ρικο. Αναφερομενος στη ολη διαδικασια που ειναι "οτι να 'ναι".
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες