Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από nikytheguy »

Εσυ greek αρμυ πως γνωρίζεις ότι αναμένεται για τότε;
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ Κ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ Κ »

Λογο οικονομικων περιμεναν να μπει το 14. Ουτε ο βαρβιτσιωτης ξερει φιλε αστο δεν εχει να κανει σχεση με τον βαρβιτσιωτη. Αλλα με τα οικονομικα και τις αλλαγες που επρεπε να περασουν στις προκηρυξεις!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Greek_Army »

Emma έγραψε:Ας το έλεγαν εξαρχής οτι θα πάει η ιστορία ολο το το πρώτο 6 μηνός του 2014 κ οχι να μας παραμυθιάζουν απο τον Ιούνιο του 2013! Καλο καλοκαίρι λοιπον... Κ αν βγει!

Δεν με κατάλαβες, η προκήρυξη έχει δρομολογηθεί να βγει εντός του πρώτου εξαμήνου, τώρα ποιος σε παραμύθιασε στην Ελλάδα των 3 μνημονίων δεν μπορώ να το γνωρίζω, λες και είναι στο χέρι του εκάστοτε Υπουργού να βγει η προκήρυξη νωρίτερα ή αργότερα.

nikytheguy έγραψε:Εσυ greek αρμυ πως γνωρίζεις ότι αναμένεται για τότε;

Μου το είπε μια χαρτορίχτρα Εικόνα το πως το ξέρω είναι δικό μου θέμα, εγώ απλά το έγραψα.
Emma
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Emma »

Greek army εγω κοροϊδία αντιλαμβάνομαι το γεγονός να βγαίνει ο υπουργός κ να προαναγγέλει την προκηρυξη απο τον Ιούνιο του 2013 κ απο Τοτε να μας λένε απο μήνα σε μήνα!!! Δεν παει να εχει έρθει η τρόικα 1000 φορές, αν δεν εισαι σίγουρος γιαυτα που λες καλύτερα μη τα λες καθολου!!! Ας κάτσει να ασχοληθεί καλύτερα ο κύριος υπουργός με το I phone του κ να βγάλει καμια φωτό στο ζαπειο!!! Λιγότερο πολιτικό κοστος θα ειχε!!!
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από nikytheguy »

Greek_Army έγραψε:
Emma έγραψε:Ας το έλεγαν εξαρχής οτι θα πάει η ιστορία ολο το το πρώτο 6 μηνός του 2014 κ οχι να μας παραμυθιάζουν απο τον Ιούνιο του 2013! Καλο καλοκαίρι λοιπον... Κ αν βγει!

Δεν με κατάλαβες, η προκήρυξη έχει δρομολογηθεί να βγει εντός του πρώτου εξαμήνου, τώρα ποιος σε παραμύθιασε στην Ελλάδα των 3 μνημονίων δεν μπορώ να το γνωρίζω, λες και είναι στο χέρι του εκάστοτε Υπουργού να βγει η προκήρυξη νωρίτερα ή αργότερα.

Μου το είπε μια χαρτορίχτρα Εικόνα το πως το ξέρω είναι δικό μου θέμα, εγώ απλά το έγραψα.

η πηγή της πληροφορίας σου δεν είναι δικό σου θέμα όταν αυτην τη πληροφορία τη δίνεις σε κάποιον άλλο. Βασική αρχή επικοινωνίαςΕικόνα. Εφόσον λοιπόν μπαίνεις στο κόπο να γράψεις κατι στο φορουμ για να μας το γνωστοποιήσεις καλό θα ήταν να το τακμηριώνεις κιόλας. Αν παρεπιπτόντως μάθεις κατι αλλο απο τη χαρτορίχτρα σουΕικόνα καλό θα ηταν να μας ενημερώσεις.
kostasbat

Δημοσίευση από kostasbat »

Καλημέρα θα ήθελα αν σας είναι εύκολο να με ενημερώσετε, από που θα μπορούσα να διαβάσω για τα θέματα των εξετάσεων... Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα βιβλία;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikytheguy έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

η πηγή της πληροφορίας σου δεν είναι δικό σου θέμα όταν αυτην τη πληροφορία τη δίνεις σε κάποιον άλλο. Βασική αρχή επικοινωνίαςΕικόνα. Εφόσον λοιπόν μπαίνεις στο κόπο να γράψεις κατι στο φορουμ για να μας το γνωστοποιήσεις καλό θα ήταν να το τακμηριώνεις κιόλας. Αν παρεπιπτόντως μάθεις κατι αλλο απο τη χαρτορίχτρα σουΕικόνα καλό θα ηταν να μας ενημερώσεις.

Εγώ έγραψα κάτι αν δεν σε καλύπτει μην το πιστεύεις.

Emma έγραψε:Greek army εγω κοροϊδία αντιλαμβάνομαι το γεγονός να βγαίνει ο υπουργός κ να προαναγγέλει την προκηρυξη απο τον Ιούνιο του 2013 κ απο Τοτε να μας λένε απο μήνα σε μήνα! Δεν παει να εχει έρθει η τρόικα 1000 φορές, αν δεν εισαι σίγουρος γιαυτα που λες καλύτερα μη τα λες καθολου! Ας κάτσει να ασχοληθεί καλύτερα ο κύριος υπουργός με το I phone του κ να βγάλει καμια φωτό στο ζαπειο! Λιγότερο πολιτικό κοστος θα ειχε!

Και ο Παπανδρέου έλεγε πως λεφτά υπάρχουν και τώρα είμαστε στο 3ο μνημόνιο, πάντως αν ενδιαφέρεσαι για το Λιμενικό δεν νομίζω να σε τιμάει η ειρωνεία σε έναν άνθρωπο που αν με το καλό μπεις θα είναι το αφεντικό σου, προσοχή σε αυτά που γράφεις.

Υστερόγραφο που αφορά όλα τα μέλη : Έχω αναφέρει στο παρελθόν πως μηνύματα που λένε για βύσματα και μην μπείτε καν στον κόπο να κάνετε τα χαρτιά σας θα διαγράφονται.
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Diakos »

Χαχαχα... Καλή χρονιά να έχετε παιδιά! Είχα 1 μήνα να μπώ στο forum και διάβασα το θέμα εξ αρχής μιάς και θα δώσω και εγώ όταν βγεί η αναθεματισμένη προκήρυξη. Με αγχώσατε. Όλοι προφανώς έχουμε βγάλει ένα πανεπιστήμιο αλλά έλεος. Ένας έγραψε οτι μπορεί να εξετάζουν μαθηματικά αντί για ξένη γλώσσα... Πάμε καλά; Άν είναι να την ονομάσουν προκήρυξη για σημαιοφόρους και όχι για υπάξ! Τότε οι σημαιοφόροι θα πρέπει να έχουν όλοι μεταπτυχιακά και διδακτόρικά ίσως με τη λογική μερικών εδώ μέσα; Τα θέματα για μάς θα είναι σαφώς ευκολότερα και η ύλη σαφώς μικρότερη Νομίζω απο τους σημ/ρους. Άν γίνει το αντίθετο τότε ο κλοιός στενεύει για τους υποψηφίους, αλλά του πού@@η.
Να ρωτήσω τώρα με τη σειρά μου. Υπάρχει περίπτωση να πάρουν υποψηφ. Μόνο απο συγκεκριμένα ΑΕΙ ή όλα; Για παράδειγμα εγώ έχω τελειώσει οικονομικά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απ'όλα.
Άβαταρ μέλους
chriszan2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από chriszan2 »

τι εγινε ρε παιδια γιατι τετοια νεκρα; κανενα νεο παμε προς τελος ιανουαριου
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Diakos »

Ακούγεται για τέλη Φλεβάρη. Όσα ξέρεις ξέρουν όλοι εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ Κ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Κοιταξτε μην πεσει ακυρο και παει με πανελληνιες κατυθειαν.
Άβαταρ μέλους
chriszan2
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από chriszan2 »

απο πανελληνιες θα ειναι για το σχολικο ετοσ 14-15
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ Κ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Επισης λενε εδω και ποσους μηνες οτι θα βγουν οι προκηρυξεις. Τις ειδατε μηπως εσεις και δεν τις ειδαμε εμεις... ; Ατομα ειναι οτι ναναι δεν το εχετε καταλαβει ακομα;
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Diakos »

Δέν ήθελα να δημιουργήσω άσχημο κλίμα χθές αλλά 2 ώρες αφού έγραψα το σχόλιό μου είχα τηλεφώνημα απο φιλαράκι απο μέσα. Υπάρχει μία περίπτωση μικρή ακόμα να μήν ψηφιστούν οι προκηρύξεις φέτος, γιατί αλλάζουν εκ των έσω πολλά πράγματα. Αυτό ακριβώς μου είπε. Επίσης μου είπε οτι άν πχ γίνουν εκλογές απαγορεύονται 40 μέρες πρίν οι προσλήψεις στο δημόσιο κ. Ο. Κ. Οπότε άν περιμένουν εκλογές Απρίλη για παράδειγμα η προκ. Θα έχει εκδοθεί αρχές Φλεβάρη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες