Κριτήρια μοριοδότησης Σωφρονιστικών (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δημητρης Μ.

Δημοσίευση από Δημητρης Μ. »

Φιλε μου δεν θελω μια προκυρηξη στα μετρα μου και συγγνωμη αν καταλαβατε αυτο... Θελω μια προκυρηξη αξιοκρατικη σε ολα τα κοινωνικα της κριτηρια που θετοντε ητε αυτα ειναι πολυτεκνου ητε ειναι προστατη ητε θανοντα γονεα ενα ωρα υπηρεσιας κλπ.

για το θεμα μαχιμων δεν θα το συζητησω καθολου κανε μια βολτα απο τις φυλακες και δες πως ειναι οι υπαλληλοι εκει... Επεισης για το θεμα μαχιμων οι γυναικες τι ρολο βαρανε. Μην τα ισωπεδονουμε ολα.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από dimitris mak »

Γ'αυτο αν θελουν αλλαγες πρεπει να φτιαξουν 2 κατηγοριες οπως στους φρουρους...
Σωφρονιστικός

Δημοσίευση από Σωφρονιστικός »

Δημητρης Μ. έγραψε:Φιλε μου δεν θελω μια προκυρηξη στα μετρα μου και συγγνωμη αν καταλαβατε αυτο... Θελω μια προκυρηξη αξιοκρατικη σε ολα τα κοινωνικα της κριτηρια που θετοντε ητε αυτα ειναι πολυτεκνου ητε ειναι προστατη ητε θανοντα γονεα ενα ωρα υπηρεσιας κλπ.

για το θεμα μαχιμων δεν θα το συζητησω καθολου κανε μια βολτα απο τις φυλακες και δες πως ειναι οι υπαλληλοι εκει... Επεισης για το θεμα μαχιμων οι γυναικες τι ρολο βαρανε. Μην τα ισωπεδονουμε ολα.

Εσύ που έκανες βόλτα από εκεί για πες μας τί ειδες... ;
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Apache »

Δημητρης Μ. έγραψε:Φιλε μου δεν θελω μια προκυρηξη στα μετρα μου και συγγνωμη αν καταλαβατε αυτο... Θελω μια προκυρηξη αξιοκρατικη σε ολα τα κοινωνικα της κριτηρια που θετοντε ητε αυτα ειναι πολυτεκνου ητε ειναι προστατη ητε θανοντα γονεα ενα ωρα υπηρεσιας κλπ.

Γιατι να υπαρχουν κοινωνικα κριτηρια σε μια προκηρυξη για τα σωματα ασφαλειας; Τους δινουν καποιο προσον παραπανω που θα τους βοηθησει στην υπηρεσια; Τοσα χρονια με κοινωνικα-κομματικα-αγωνιστικα κριτηρια εμπαιναν στο δημοσιο και ειδαμε την ποιοτητα του...
Οι γυναικες βαρανε ρολο στις γυναικειες φυλακες, εφοσον θα ανοιξουν θεσεις και για εκει θα παρουν και γυναικες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν είναι σώμα ασφαλείας, είναι ένστολο προσωπικό και δεν χρειάζεται να αναλύονται πράγματα (τουλάχιστον όχι σε αυτό το θέμα) για τα οποία δεν υπάρχει επίσημη θέση, αυτά που ακούγονται είναι εικασίες
ΚΩΣΤΑΣ26

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ26 »

Παιδια καλησπερα ξερει καποιος ποιοι ειναι οι λογοι που παρνεις μορια; Πχ διπλωμα γ κατηγοριασ
Vasileios

Δημοσίευση από Vasileios »

Καλημέρα σας κύριε Greek_Army! Αν κάποιος απασχολείται στο δημόσιο σε μια σύμβαση πχ 5μηνη, μπορεί αν απολυθεί να δηλώσει κανονικά σε προκύρηξη σωφρονιστικών ή ειδικών φρουρών; Αν όχι για ποιο λόγο; Σας ευχαριστώ!
pitstop

Δημοσίευση από pitstop »

ΑΝ η προκυριξη των σωφρονιστηκων εχει εντοπιοτητα θα ειναι παρανομο.12000 κατοικους εχει μονο η νιγριτα και σε επιπεδο δημου 27000...
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Apache »

ΚΩΣΤΑΣ26 έγραψε:Παιδια καλησπερα ξερει καποιος ποιοι ειναι οι λογοι που παρνεις μορια; Πχ διπλωμα γ κατηγοριας

ειδικες δυναμεις,lower, στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας και φυσικα το απολυτηριο. Αυτα εδιναν στην τελευταια, αν εχω ξεχασει καποιο (που δεν νομιζω) ας με διορθωση καποιος.

pitstop έγραψε:ΑΝ η προκυριξη των σωφρονιστηκων εχει εντοπιοτητα θα ειναι παρανομο.12000 κατοικους εχει μονο η νιγριτα και σε επιπεδο δημου 27000...

Και στην προηγουμενη προκηρυξη εδιναν σε επιπεδο δημου αλλα και νομου. Και οταν ειχε βγει δεν υπηρχε ο καλλικρατης, οποτε θα ηταν ακομα μικροτερος ο δημος.
Αν την ψαξεις την προκηρυξη τα λεει αναλυτικα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Με 13,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, εμτοπιοτητα και διπλωματα α, β, γ κατηγοριας εχω ελπιδες;
Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από MortalMan »

dimitris mak έγραψε: Με 13,5 απολυτηριο, ειδικες δυναμεις, εμτοπιοτητα και διπλωματα α, β, γ κατηγοριας εχω ελπιδες;
Για τους σωφρονιστικούς δεν μετράνε τα διπλώματα φίλε!(Σε προηγούμενες δεν μετρούσαν)
Ισχύς δια της γνώσης
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για εξωτερικους δεν μετραει του φορτηγου; Μαλιστα.
Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

dimitris mak έγραψε: Για εξωτερικους δεν μετραει του φορτηγου; Μαλιστα.
Ναι, μόνο για εξωτερικούς μετράνε!
Ισχύς δια της γνώσης
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω μονο για εξωτερικος ενδοιαφερομαι ετσι κι αλλιος. Τα αγγλικα επιπεδου β1 μετρανε;
Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

dimitris mak έγραψε: Εγω μονο για εξωτερικος ενδοιαφερομαι ετσι κι αλλιος. Τα αγγλικα επιπεδου β1 μετρανε;
Η προκήρυξη, αν τελικά βγεί, λένε ότι θα είναι για Σωφρονιστικούς. Δεν ακούστηκε κάτι για εξωτερική φρουρά! Είναι διαφορετικά πράγματα! Κάνε υπομονή και όταν βγεί βλέπεις τότε.
Ισχύς δια της γνώσης
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης