Μυωπία, πρεσβυωπία και άλλα προβλήματα (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Εχω 7 μυωπία γμτ. Σσας δεν περνάω με τίποτα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε μου δυστηχώς με 7 μυωπία δεν έχεις πουθενά τύχη
άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Ναι γμτ... Αν όμως κάνω λέιζερ και την κατεβάσω περνάω;(γιατι λέει με ή χωρίς διόρθωση.) πρόκειται να κάνω με το που τελειώσω με το τελευταίο μάθημα.3 μέρες δεν θα βλέπω τιποτα κλπ, αλλα εφόσον πιστεύω οτι μπόρω να περάσω τα μόρια, δεν θέλω να με κρατάει η παλιομυωπία... Ήδη μου έχει κόψει τα "φτερά" (ήθελα ικάρων).

Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Μπορεις να κανεις laser και να προσπαηθησεις για τον επομενο χρονο. Μετα απο 6 μηνες και ειδικα αν εχουν κανει καλη δουλεια δεν θα φαινεται τιποτα πανω στο ματι σου. Αλλα εχει και ενα ρισκο. Αλλιως δεν χρειαζεται να κανεις καν, για να πας ΣΣΑΣ αφου μπορεις να φορας τα γυαλια σου.
Konstantinos

Δημοσίευση από Konstantinos »

Αλεξ καλο θα ηταν να ενημερωνοσουν απο τον υπευθυνο γιατρο για το laser που θα σου κανει, αν θα ειναι ευκολη η αντιμετωπιση του και μετα απο ποσο χρονο.
άλεξ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από άλεξ »

Για την σσας μιλας έτσι; Δν φαντάζομαι για ικάρων ε;

τι εννοείς για τα γυαλια; Εχω 7 μυωπία οπότε δεν παίζει να με δέχονται αφου το οριο είναι στα 6. Για το λέιζερ μου είπε ο γιατρός οχι θέλει κάμποσες μέρες προετοιμασία, εξετάσεις κλπ, και μετα 3 μερες αναρωση.
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από παπακι »

Με φακους επαφης μπορεις να πας στης προκαταρκτικες και απο κει και περα κανεις laser. Και με γυαλια ισως μπορεις. Με διορθωση αυτο εννοουν :) (Ετσι πιστευω δηλαδη). Αν μπορουσε κανεις αλλος να επιβεβαιωσει!
παπακι
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από παπακι »

Υπαρχει κανεις που να εχει περασει τις εξετασεις της. Σ. Ι.-Ιπταμενων και γνωριζει την διαδικασια; Επισης τα αποτελεσματα στα εμφανιζουν εκεινη τη στιγμη ή σε αφηνουν στην αναμονη; Ευχαριστω!Εικόνα
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Νικος έγραψε:Οταν λεει στην προκηρυξη οτι το οριο για τον αστιγματισμο ειναι 5 μοναδες, εννοει 5 μοναδες αθρηστικα κ για τα 2 ματια η 5 μοναδες στο ενα 5 στο αλλο;

Στο καθένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_Knight την Σάβ Μάιος 22, 2010 2:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

άλεξ έγραψε:Για την σσας μιλας έτσι; Δν φαντάζομαι για ικάρων ε;

τι εννοείς για τα γυαλια; Εχω 7 μυωπία οπότε δεν παίζει να με δέχονται αφου το οριο είναι στα 6. Για το λέιζερ μου είπε ο γιατρός οχι θέλει κάμποσες μέρες προετοιμασία, εξετάσεις κλπ, και μετα 3 μερες αναρωση.

Αλεξ ειχα 4 βαθμους μυοπειας και πριν ενα μηνα μετα απο πολους πονοκεφαλους ποιγα στον γιατρο και η μυοπεια μου ειχε πεσει 2 περιπου βαθμουσ. Οποτε μην χανεις τις ελποιδες σου. Σου ευχομαι και καλη επυτηχια
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από supermario »

ΡΩΜΑΝΟΣ έγραψε:
άλεξ έγραψε: Για την σσας μιλας έτσι; Δν φαντάζομαι για ικάρων ε;

Αλεξ ειχα 4 βαθμους μυοπειας και πριν ενα μηνα μετα απο πολους πονοκεφαλους ποιγα στον γιατρο και η μυοπεια μου ειχε πεσει 2 περιπου βαθμουσ. Οποτε μην χανεις τις ελποιδες σου. Σου ευχομαι και καλη επυτηχια
η μυωπια δυστυχως δεν πεφτει σχεδον ποτε. Απλα σταθεροποιηται. Μπορει καλλιστα ομως να εξαφανιστει με επεμβαση λεηζερ η οποια δεν ειναι καθολου επιπονη.
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

supermario έγραψε:
ΡΩΜΑΝΟΣ έγραψε:
άλεξ έγραψε: Για την σσας μιλας έτσι; Δν φαντάζομαι για ικάρων ε;

η μυωπια δυστυχως δεν πεφτει σχεδον ποτε. Απλα σταθεροποιηται. Μπορει καλλιστα ομως να εξαφανιστει με επεμβαση λεηζερ η οποια δεν ειναι καθολου επιπονη.

Εμενα παντος μου επεσε. Μπορει να ημουν τυχεροσ
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τι να σου πω ρωμανε. Δεν ειμαι οφθαλμιατροσ. Εσυ ξερεις καλυτερα. Εκανες κατι και επεσε ή ετσι μια μερα πηγες οφθαλμιατρο και σουτ ειπε οτι επεσε;
ΡΩΜΑΝΟΣ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΡΩΜΑΝΟΣ »

supermario έγραψε:Τι να σου πω ρωμανε. Δεν ειμαι οφθαλμιατροσ. Εσυ ξερεις καλυτερα. Εκανες κατι και επεσε ή ετσι μια μερα πηγες οφθαλμιατρο και σουτ ειπε οτι επεσε;

Βασηκα φορουσα κανονοικα τα γιαλια μου. Ομως καποια στηγμη αρχισε να με ποναει το κεφαλη μου και να μην βλεπω πολυ καλα. Ετσι ποιγα στον γιατρο. Αυτο μπορει να Οφειλεται οτι δεν καθομουνα πολυ στο pc και στην tv
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Τι να πω... Εικόναπρωτη φορα το ακουω αυτο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης