Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τα δημοσιεύματα λένε για τέλη Ιουλίου, όταν βγει θα την βάλουμε στο φόρουμ
Άβαταρ μέλους
SsDeMoSn4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από SsDeMoSn4 »

Άντε Να Δούμε Τι θα Δούμε
Στέλλα

Δημοσίευση από Στέλλα »

Βρε παιδιά προσπαθώ να βρώ τις προηγούμενες προκυρύξεις να δω τι ζητούσαν και όσα έχω βρεί λένε ότι το περιεχόμενο της σελίδας δεν υπάρχει. Μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τις υγειονομικές τι γίνετε με τα οφθαλμολογικά; Αν υπάρχουν όρια και πια είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Πρεπει λογικα να κυμαινεται στα πλαισια του ι1 στον στρατο ας πουμε... Δλδ νομιζω μεχρι 1-1,25 ειναι ανεκτο...
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Παιδια μας δουλευουν εχω γνωστο στο υπουργειο σε κερεα θεση και μ ειπε οτι μονο στα λογια εγκριθηκε και προς το παρων περιπου κανενα εξαμινο και βαλε δεν βγενει γιατι ακομα ουτε καν η χαρτουρα της προκυρηξης δεν εχει βγει απλα πηραν το ναι που ψφιστηκε στο συμβουλιο καποιες εφημεριδες και το βαλαν να πουλησουν και γενικα αποτι εμαθα φετος παγωνουν ολες οι προσληψης για τα ενστολα οτι ακουτε ειναι μια φουσκα παιδια
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Αφου ειναι σε κερεα θεση εμενα με επισες! Ρε Αφήστε τις παπατζες ας αναμενουμε...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στέλλα έγραψε:Βρε παιδιά προσπαθώ να βρώ τις προηγούμενες προκυρύξεις να δω τι ζητούσαν και όσα έχω βρεί λένε ότι το περιεχόμενο της σελίδας δεν υπάρχει. Μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τις υγειονομικές τι γίνετε με τα οφθαλμολογικά; Αν υπάρχουν όρια και πια είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

να σου πούμε κάτι που δεν γνωρίζουμε; Αυτή την μανία που έχετε μερικοί να τα μαθαίνετε όλα πριν βγει η προκήρυξη δεν την καταλαβαίνω

Όταν βγει η προκήρυξη θα δημιουργήσουμε νέα θέματα για την κάθε διαδικασία

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Πρεπει λογικα να κυμαινεται στα πλαισια του ι1 στον στρατο ας πουμε... Δλδ νομιζω μεχρι 1-1,25 ειναι ανεκτο...

τέτοιες ανακρίβειες μόνο καλό δεν κάνουν στο φόρουμ, για αυτό ας μην λέει ο καθένας τα δικά του και να περιμένετε να βγει η προκήρυξη

Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Ωραια εγω ειμαι εδω και θα μαι υπολογος για τις ανακριβειες τις οποιες λεω!αφου δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε την αισθηση μας. Η εστω την γνωμη μας!

εσυ γκρικ αληθεια δεν εχεις ποτε παραθεσει πληροφορια σου; Τελος παντων... Καλη καρδια!

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Μακαρη να ειναι ετσι οπως τα λεται δηλ οτι θα βγει αρχες αυγουστου το ευχομαι μακαρη ο γνωστος που εχω να μ ειπε ψεματα θα δουμαι
Στέλλα

Δημοσίευση από Στέλλα »

Ευχαριστώ παιδιά απλά ρωτάω γιατί προσπαθώ να βρω παλιές προκυρύξεις και τίποτα... Μου λέει ότι οι σελίδες δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον πάνω κάτω με τα προηγούμενα δεδομένα να ξέρω τι παιζόταν... Αν μπορείτε και βρείτε παραθέστε ένα λίνκ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ωραια εγω ειμαι εδω και θα μαι υπολογος για τις ανακριβειες τις οποιες λεω!αφου δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε την αισθηση μας. Η εστω την γνωμη μας!

εσυ γκρικ αληθεια δεν εχεις ποτε παραθεσει πληροφορια σου; Τελος παντων... Καλη καρδια!

για να είσαι Ι1 στο στρατό θα πρέπει να έχεις μέχρι 4,5 βαθμούς μυωπία οπότε αυτά περί αίσθησης και γνώμης δεν ισχύουν και για αυτό σε διόρθωσα

και δεν είναι θέμα πληροφορίας φίλε μου είναι θέμα σωστής ενημέρωσης

Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από MortalMan »

Εδω υπάρχει η προκήρυξη του 2006 για Σωφρονιστικούς: Προκήρυξη 2006 Καλό θα ήταν να περιμένουμε να βγεί η νέα να δούμε αν θα υπάρξουν διαφορές στα κριτήρια!
Ισχύς δια της γνώσης
Άβαταρ μέλους
SsDeMoSn4
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από SsDeMoSn4 »

Εγώ Θα Ξαναρωτήσω... Είναι Σίγουρο Ότι Περιμένουμε Προκήρυξη ;
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Εχει ανακοινωθει σε παντου... Στην ΕΛΛΑΔΑ βεβαια τπτ δεν ειναι σιγουρο!
Άβαταρ μέλους
MortalMan
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από MortalMan »

SsDeMoSn4 έγραψε: Εγώ Θα Ξαναρωτήσω... Είναι Σίγουρο Ότι Περιμένουμε Προκήρυξη ;
Γνωστός μου Σωφρονιστικός μου είπε πως περιμένουν πως και πως να βγεί η προκήρυξη γιατί η κατάσταση είναι τραγική σε ελλείψεις προσωπικού! Περιμένουμε λοιπόν... Εκτός αν έρθει η τρόϊκα και τα ακυρώσει ολα!
Ισχύς δια της γνώσης
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες