Προκήρυξη Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (2012)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Τα δημοσιεύματα λένε για τέλη Ιουλίου, όταν βγει θα την βάλουμε στο φόρουμ
- SsDeMoSn4
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 25
Άντε Να Δούμε Τι θα Δούμε
Βρε παιδιά προσπαθώ να βρώ τις προηγούμενες προκυρύξεις να δω τι ζητούσαν και όσα έχω βρεί λένε ότι το περιεχόμενο της σελίδας δεν υπάρχει. Μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τις υγειονομικές τι γίνετε με τα οφθαλμολογικά; Αν υπάρχουν όρια και πια είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
Πρεπει λογικα να κυμαινεται στα πλαισια του ι1 στον στρατο ας πουμε... Δλδ νομιζω μεχρι 1-1,25 ειναι ανεκτο...
Παιδια μας δουλευουν εχω γνωστο στο υπουργειο σε κερεα θεση και μ ειπε οτι μονο στα λογια εγκριθηκε και προς το παρων περιπου κανενα εξαμινο και βαλε δεν βγενει γιατι ακομα ουτε καν η χαρτουρα της προκυρηξης δεν εχει βγει απλα πηραν το ναι που ψφιστηκε στο συμβουλιο καποιες εφημεριδες και το βαλαν να πουλησουν και γενικα αποτι εμαθα φετος παγωνουν ολες οι προσληψης για τα ενστολα οτι ακουτε ειναι μια φουσκα παιδια
Αφου ειναι σε κερεα θεση εμενα με επισες! Ρε Αφήστε τις παπατζες ας αναμενουμε...
-
- Στρατηγός
Στέλλα έγραψε:Βρε παιδιά προσπαθώ να βρώ τις προηγούμενες προκυρύξεις να δω τι ζητούσαν και όσα έχω βρεί λένε ότι το περιεχόμενο της σελίδας δεν υπάρχει. Μπορείτε να μου πείτε σχετικά με τις υγειονομικές τι γίνετε με τα οφθαλμολογικά; Αν υπάρχουν όρια και πια είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
να σου πούμε κάτι που δεν γνωρίζουμε; Αυτή την μανία που έχετε μερικοί να τα μαθαίνετε όλα πριν βγει η προκήρυξη δεν την καταλαβαίνω
Όταν βγει η προκήρυξη θα δημιουργήσουμε νέα θέματα για την κάθε διαδικασία
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Πρεπει λογικα να κυμαινεται στα πλαισια του ι1 στον στρατο ας πουμε... Δλδ νομιζω μεχρι 1-1,25 ειναι ανεκτο...
τέτοιες ανακρίβειες μόνο καλό δεν κάνουν στο φόρουμ, για αυτό ας μην λέει ο καθένας τα δικά του και να περιμένετε να βγει η προκήρυξη
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ωραια εγω ειμαι εδω και θα μαι υπολογος για τις ανακριβειες τις οποιες λεω!αφου δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε την αισθηση μας. Η εστω την γνωμη μας!
εσυ γκρικ αληθεια δεν εχεις ποτε παραθεσει πληροφορια σου; Τελος παντων... Καλη καρδια!
εσυ γκρικ αληθεια δεν εχεις ποτε παραθεσει πληροφορια σου; Τελος παντων... Καλη καρδια!
Μακαρη να ειναι ετσι οπως τα λεται δηλ οτι θα βγει αρχες αυγουστου το ευχομαι μακαρη ο γνωστος που εχω να μ ειπε ψεματα θα δουμαι
Ευχαριστώ παιδιά απλά ρωτάω γιατί προσπαθώ να βρω παλιές προκυρύξεις και τίποτα... Μου λέει ότι οι σελίδες δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον πάνω κάτω με τα προηγούμενα δεδομένα να ξέρω τι παιζόταν... Αν μπορείτε και βρείτε παραθέστε ένα λίνκ...
-
- Στρατηγός
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ωραια εγω ειμαι εδω και θα μαι υπολογος για τις ανακριβειες τις οποιες λεω!αφου δεν εχουμε δικαιωμα να λεμε την αισθηση μας. Η εστω την γνωμη μας!
για να είσαι Ι1 στο στρατό θα πρέπει να έχεις μέχρι 4,5 βαθμούς μυωπία οπότε αυτά περί αίσθησης και γνώμης δεν ισχύουν και για αυτό σε διόρθωσα
και δεν είναι θέμα πληροφορίας φίλε μου είναι θέμα σωστής ενημέρωσης
Εδω υπάρχει η προκήρυξη του 2006 για Σωφρονιστικούς: Προκήρυξη 2006 Καλό θα ήταν να περιμένουμε να βγεί η νέα να δούμε αν θα υπάρξουν διαφορές στα κριτήρια!
Ισχύς δια της γνώσης
- SsDeMoSn4
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 25
Εγώ Θα Ξαναρωτήσω... Είναι Σίγουρο Ότι Περιμένουμε Προκήρυξη ;
- ΦΑΛΑΞ
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εχει ανακοινωθει σε παντου... Στην ΕΛΛΑΔΑ βεβαια τπτ δεν ειναι σιγουρο!
Γνωστός μου Σωφρονιστικός μου είπε πως περιμένουν πως και πως να βγεί η προκήρυξη γιατί η κατάσταση είναι τραγική σε ελλείψεις προσωπικού! Περιμένουμε λοιπόν... Εκτός αν έρθει η τρόϊκα και τα ακυρώσει ολα!SsDeMoSn4 έγραψε: Εγώ Θα Ξαναρωτήσω... Είναι Σίγουρο Ότι Περιμένουμε Προκήρυξη ;
Ισχύς δια της γνώσης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες