Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από BATRAXOS »

Δεν ξερω στο πεδιο βολης τι παιζεται καταλαβες;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Marina2 »

BATRAXOS έγραψε:Δεν ξερω στο πεδιο βολης τι παιζεται καταλαβες;
Οντως υπάρχουν δυσκολίες. Θα σου προτινα να φορουσες φακους αλλα ολη μέρα στο κέντρο θα κάνετε ερπιγκ και ασκησεις, δεν προκειτε να μεινει τιποτα καθαρό επάνω σας. Τωρα αν πας στη μονάδα που ειναι πιο καλά τα πραγματα και δεν παιρνας τοσο δυσκολα γιατι περισσοτερο σκοπιες θα κάνεις, σιγουρα μπορεις να βάλεις φακούς.

BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δεν μπορς καθολου τους φακους ρε συ. Γι αυτο ηθελα να ξερω τι να κανω να φορεσω γυαλια η μονο στο παιδιο βολης; Ειναι και το δουλεμα και εγω δεν ειμαι και πολυ ψυχραιμος
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Και εγω για αυτό το λόγο επιφυλάσομαι για τα γυαλια, επειδη οπως σου ειπα ξερω το συγκεκριμένο σκηνικό. Και να μην τους δωσεις οποιοδηποτε δικαιωμα, αυτοι θα βρουν τροπο να σου την πουν γιατι αυτό ξερουν να κάνουνξ μονο. Τοτε κάνε αυτό που ειπες, φορα τα γυαλια μονο στις βολές. Εξάλλου στο κεντρο που ειναι οι πιο βλάκες δεν θα προλάβεις να ριξεις και πολλες βολές, διοτι αφου ορκιστεις, σε 2 εβδομάδες θα φυγεις για να πας για την ειδικότητα, εκτος και σου δωσουν ειδικότητα τετοια που εκπαιδευεσαι στο κέντρο. Τωρα που το σκεπτομαι ομως θα τα χρειαστεις και τις 2 βδομάδες τις τελευταιες διοτι θα κάνεις σκοπια και θα πρεπει να βλέπεις καλά για εφοδους και τέτοια, διοτι εκει μοιράζουν φυλακές και κρατήσεις για το τιποτα.
BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Στην σκοπια δεν με πειραζει ρε συ. Και καλα να ειναι μονο στο τελος η δυο τελευταιες εβδομαδες εννοω. Τηα τα κουβαλαω πανω μου θα τα βαζω αν ειναι βραδυ και μια χαρα. Μερα δεν εχω προβλημα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

BATRAXOS έγραψε:Στην σκοπια δεν με πειραζει ρε συ. Και καλα να ειναι μονο στο τελος η δυο τελευταιες εβδομαδες εννοω. Τηα τα κουβαλαω πανω μου θα τα βαζω αν ειναι βραδυ και μια χαρα. Μερα δεν εχω προβλημα.
Τοτε ολα καλά. Στο λεω αυτό διοτι πριν ορκιστεις δεν κάνεις σκοπιες διοτι δεν σου δινουν οπλο. Αφου γυρισεις απο Αδεια ορκωμοσίας, μετα από λιγες μέρες θα σε βάλουν σκοπια. Εκεινες τις 2 τελευταιες εβδομάδες αν θα ριξεις βολές διοτι πριν δεν θα εχεις οπλο, μονο αγγαρειες, πεζοπορίες, γυμναστική και φυσικά πολλες μέρες θα σας πάρει η παρέλαση (για την ορκομωσια), να μαθετε πως θα αντιδράτε οταν θα διαβάζουν τον ορκο κτλ. Ετσι θα φατε τουλάχιστον τις 2 πρωτες εβδομάδες. Κοιτα μην βρεθει ενας να σε ψαρωσει γιατι μετα θα σου την πέφτουν ολοι. Μην δωσεις δικαιωμα, εννοω. Πότε εχεις σκοπό να μπεις;
BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μαιο μπαινω
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλαρακι κ εγω Μαιο μπαινω. Εμπενα τωρα αλλα ειχα ατυχηματακι κ πιρα μια σειρα αναβολη. Στειλε μαιλ να τα λεμε αμα ειναι. Κ ειχα και τις ιδιες αποριες πριν καιρο για τα γυαλια.Εικόνα Αλλα δεν ηξερα οτι τραβανε ζορια με τους μυωπεσΕικόνα Τεσπα, κ εγς φακους δεν τους μπορω και αλλωστε αν το καλοσκεφτεις ειναι πιο επικινδυνοι και κοθραστικοι απο τα γυαλια.
BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ρε συ δεν βγαζω ακρη με το μαιλ. Απο που εισαι εσυ;
ΜΑΝΩΛΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Παιδια εχο 1,75 και 1,50 βαθμο μυωπιας θα μπω Ε. Δ;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εννοειται Μανωλη μου με τοσο λίγο μυωπία; Εμένα 1.5 ειχε ο αδελφός μου, δεν φοράει ομως γυαλια και ουτε το δηλωσε καπου οταν ρωτηθηκε.
BATRAXOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μαρινα τι κανεις ρε συ; Να σου πω θυμασαι αν ο αδερφος σου τα φοραγε στο πεδιο βολης η γενικα φοραγε φακους;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Καλά ειμαι βατραχέ μου! Δεν δεχονταν να φορέσει ποτε γυαλιά ουτε πριν μπει στο στρατό τα φορούσε, οπότε ειχε συνηθησει ετσι και δεν τον ενοχλούσε. Στις βολες τα πήγαινε πολύ καλά, δεν ειχε ποτε προβλημα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

mxaigio86@yahoo.com ειναι το μαιλ μου και motocross86_FIM@hotmail.com Ειναι το msn μου. απο αθηνα ειμαι, χαιδαρι. Μαζι θα μπουμε. Εσυ απο που εισαι;

και εγω με τα γυαλια την εψαξα παρα πολυ μεχρι που ηρεμησαΕικόνα Να δω μηπως εχω προβλημα κτλ αλλα οκ.

ομως αυτο οτι σε κοροιδευουν με τα γυαλια πρωτη φορα το ακουσαΕικόνα

και δεν ειμαι ουτε εγω τοσο ψυχραιμος με τετοις μα... Κιες

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

"ομως αυτο οτι σε κοροιδευουν με τα γυαλια πρωτη φορα το ακουσαΕικόνα

και δεν ειμαι ουτε εγω τοσο ψυχραιμος με τετοις μα... Κιες"

Μην φανταστεις οτι οι φαντάροι σε κοροιδευουν. Μιλάω για λοχία και ανω. Εχει συμβει τετοιο περιστατικό στο λοχο που ηταν ο αδελφός μου και το παιδι μεχρι τα κλάματα έβαλε. Ολοι οι φαντάροι ομως επιτεθηκαν στον υπαξιωματικό για την συμπεριφορά του, κανένας δεν γέλασε και ολοι ηταν με το μέρος του παιδιου!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης