Νομίζω και για τα δύο. Στη σχολή της Νάουσας, ας πούμε, απο 299 που ήταν αρχικά, αυτή τη στιγμή η δύναμη είναι 293. Δεν ξέρω τι απώλειες υπάρχουν στα Βίλια... Το μόνο σίγουρο πάντως είναι Ότι θα χρειαστούν πολλούς επιλαχόντες στην περίπτωση που θα φύγουν άτομα για την προκήρυξη των 725. Αυτή τη βδομάδα ρώτησε ένας εκπαιδευτής στη Νάουσα πόσοι έχουν περάσει στην καινούρια προκήρυξη και σήκωσαν χέρι περίπου 70 άτομα.grego έγραψε:Γκρικ να σε ρωτησω κατι αν ξερεις να μ πεις! Καλεσαν κ αλλους επιλαχοντες να δωσουν αθληματα στους 5 τους υποχρ. Αυτους που καλεσαν τορα τους καλεσαν γιατι κοβονται ακομα ατομα η για να εχουν καβατζα σε περιπτοση που παρετηθουν ατομα που εχουν περαση στους 725;
Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
τι θέση έχεις στην αλλή των 725?HARMONICA έγραψε: Νομίζω και για τα δύο. Στη σχολή της Νάουσας, ας πούμε, απο 299 που ήταν αρχικά, αυτή τη στιγμή η δύναμη είναι 293. Δεν ξέρω τι απώλειες υπάρχουν στα Βίλια... Το μόνο σίγουρο πάντως είναι Ότι θα χρειαστούν πολλούς επιλαχόντες στην περίπτωση που θα φύγουν άτομα για την προκήρυξη των 725. Αυτή τη βδομάδα ρώτησε ένας εκπαιδευτής στη Νάουσα πόσοι έχουν περάσει στην καινούρια προκήρυξη και σήκωσαν χέρι περίπου 70 άτομα...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά, να σας ρωτήσω...
Στην προκήρυξη των 725... Είμαι θέση 35 και παίρνουν 5 άτομα... Εχω ελπίδες να με καλέσουν;
Σας ευχαριστώ κι ευχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
Στην προκήρυξη των 725... Είμαι θέση 35 και παίρνουν 5 άτομα... Εχω ελπίδες να με καλέσουν;
Σας ευχαριστώ κι ευχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
Στην προκυρηξη των 725 δοκιμων πυροσβεστων, εχουν κανει αιτηση σιγουρα 150 ατομα που βρισκονται ηδη μεσα στην σχολη των 5ετων. Ειναι επιτυχοντες και σε αυτην την προκυρηξη, πιθανον εχουν δηλωσει οι περισσοτεροι στην γ κατηγορια, βγηκε ενας αξιωματικος και τους ειπε οτι θα δωθουν αδειες να πανε να συμμετασχουν κανονικα στα αθληματα-υγειονομικα. Τους τονισε ομως οτι σε περιπτωση που επιτυχουν και θελουν να ερθουν στην προκυρηξη των 725 πρεπει να υπογραψουν χαρτι παραιτησης για να μπορεσουν να το κανουν. Τους τονισε οτι εχει ενα ρισκο αυτο γιατι σε περιπτωση εκλογων πολλα μπορουν να γινουν, ενω τωρα ειναι σιγουροι εκει που ειναι. Χωρια οτι ολες τις διαδικασιες θα τις ξανακανουν απο την αρχη. Σχεδον ολοι θα πανε για τα αθληματα, αλλα μετα θα το σκεφτουν πολυ αν θα υπογραψουν παραιτηση. Αυτα τα εμαθα πριν μια ωριτσα μιλησα με παιδι που ειναι μεσα στην σχολη.
υ. Γ τα 150 ατομα που μου ειπε ειναι συγκεντωτικα και απο τις 2 σχολες και βιλλια και ναουσα.
υ. Γ τα 150 ατομα που μου ειπε ειναι συγκεντωτικα και απο τις 2 σχολες και βιλλια και ναουσα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Από Βίλια ήταν το παιδί ή από Νάουσα;
HARMONICA έγραψε:Από Βίλια ήταν το παιδί ή από Νάουσα;
στην σχολη που ειναι βιλλια.
Μην μας ζαλίζεις ρε μεγάλε, το ίδιο πράγμα ρώτησες και χτες
Greek_Army
Greek_Army
Επιλαχοντες οδηγοι που ειστεεεεε; Δωστε παρον... Κανα νεο, εχετε;
Επιλαχοντες οδηγοι που ειστεεεεε; Δωστε παρον... Κανα νεο, εχετε;[/QUOTE
παρον!
Τιποτα στην αναμονη ειμαστε κ εμεις κ στο αγχος!
κανενας που να εχει κανενα νεο υπαρχει να μας πει;
παρον!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Ρε μάγκες εδώ καλά καλά δεν έχει βγει ο τελικός πίνακας τι νέα θέλετε να ακούσετε;
όσοι είστε επιλαχόντες και είστε μακριά από αυτούς που θα καλέσουν, δεν έχει νόημα να ασχολείστε με την προκήρυξη από τώρα

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:Επιλαχοντες οδηγοι που ειστεεεεε; Δωστε παρον... Κανα νεο, εχετε;[/QUOTE
παρον!Τιποτα στην αναμονη ειμαστε κ εμεις κ στο αγχος!
τι σειρα επιλαχοντας εισαι φιλε;
Εγω φιλε μ εχω 605+ σειρα κ Πιστευω πως αξιζει να ασχολουμε με την προκηρυξη ασχετα τη λες εσυ! Κ το θεμα που μιλαμε ειναι επιλαχοντες αρα μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω! Κ επειδει μαλλον δεν μπορεις να καταλαβεις το αγχος που εχουμε, κ για αυτο ρωταμε αν εχει ακουσει κανενας κανενα νεο οτι δηποτε!
grego έγραψε:Εγω φιλε μ εχω 605+ σειρα κ Πιστευω πως αξιζει να ασχολουμε με την προκηρυξη ασχετα τη λες εσυ! Κ το θεμα που μιλαμε ειναι επιλαχοντες αρα μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω! Κ επειδει μαλλον δεν μπορεις να καταλαβεις το αγχος που εχουμε, κ για αυτο ρωταμε αν εχει ακουσει κανενας κανενα νεο οτι δηποτε!
εγω αδερφε ειμαι θεση 558 στους οδηγους και θεση 16 στους μηχανικους... Ειδωμεν... Απο αγχος καργα... Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουμε και εμεις καποιες ελπιδες. Εσυ εισαι 605+ στους οδηγους;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
grego έγραψε:Εγω φιλε μ εχω 605+ σειρα κ Πιστευω πως αξιζει να ασχολουμε με την προκηρυξη ασχετα τη λες εσυ! Κ το θεμα που μιλαμε ειναι επιλαχοντες αρα μεσα σε αυτους ειμαι κ εγω! Κ επειδει μαλλον δεν μπορεις να καταλαβεις το αγχος που εχουμε, κ για αυτο ρωταμε αν εχει ακουσει κανενας κανενα νεο οτι δηποτε!
όταν καταλάβεις ότι είναι νωρίς ακόμα, τότε θα σταματήσεις να αγχώνεσαι χωρίς λόγο, αν πάλι όχι εσύ κάνεις κακό στην υγεία σου και όχι εγώ... Όπως και να έχει καλή επιτυχία

από την στιγμή που δεν έχει βγει ο οριστικός πίνακας με τα αποτελέσματα, τσάμπα καίγεστε...
Μιλησα σημερα με παιδι που ειναι στη σχολη των 5ετω πυροσβεστων στα βιλλια, μου ειπε οτι ακουστηκε οτι οσοι απο την σχολη ειναι επιτυχοντες μπορουν να μην πανε στα αθληματα της τωρινης επειδη τα εχουν περασει πριν 2 μηνες. Και δευτερον οτι υπαρχει περιπτωση και να θελουν να παραιτηθουν εφοσον ειναι επιτυχοντες για να ερθουν στην προκυρηξη των δοκιμων, οτι η παραιτηση που θα δηλωσουν μπορει να μην τους γινει δεκτη. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο, τιποτα μην δενεται, απλα μου αναφερε το τι ακουγεται μεσα στην σχολη, περιμενουν επισημη διαταγη απο το αρχηγειο μου ειπε για ολα αυτα τα θεμετα. Αυτα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 13 επισκέπτες