Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
Δηλωσα ειδικες δυναμεις και παρουσιαζομαι 01/02 πεζοναυτες θελω ομως να παω για καταδρομεις τι πρεπει να κανω?
Όταν παρουσιαστείς τους το λές και αυτοί κανονίζουν τα υπόλοιπα.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Μηπως πρεπει να δωσει αγωνισματα η αφου τον επελεξαν κληρωτο παει χωρις να δωσει;
Για να καταταγείς στο Στρατό γενικότερα σαν εθελοντής [πρότακτος] θα πρέπει να έχεις κλείσει τα 18 και ημερολογιακά.bodybuilder625 έγραψε:Παιδια ειδικες δυναμεις γινετε να μπεις και εθελοντης ; Εννοω πριν κλεισεις τα 18
Καλησπερα. Μου ηρθε το χαρτο καταταξης για 1/2 αυλωνα ειδικες δυναμεις. Πεζοναυτης θελω. Το stratologia.gr δεν γραφει ΥΕΑ ενω το χαρτι που ηρθε γραφει. Υπαρχει καποιο προβλημα;
και δευτερον. Εγω δεν θελω να παω ΥΕΑ. Τα χαρτια που ειχα δηλωσει οτι εχω ECDL, αγγλικα κτλ να τα δωσω καλου κακου για καμια θεση γραφεα ή οχι; Ευχαριστω
και δευτερον. Εγω δεν θελω να παω ΥΕΑ. Τα χαρτια που ειχα δηλωσει οτι εχω ECDL, αγγλικα κτλ να τα δωσω καλου κακου για καμια θεση γραφεα ή οχι; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
giwrgos έγραψε:Καλησπερα. Μου ηρθε το χαρτο καταταξης για 1/2 αυλωνα ειδικες δυναμεις. Πεζοναυτης θελω. Το stratologia.gr δεν γραφει ΥΕΑ ενω το χαρτι που ηρθε γραφει. Υπαρχει καποιο προβλημα;
Φίλε αν θες να πας γραφέας τράβα αλλού έλεος δηλαδή...
Φιλε ετσι ειναι κανονικα, το site δε λεει κατι, το χαρτι ειναι πιο πληρες, δεν υπαρχει προβλημα απο εκει.
Οσο για τη θεση γραφειου, δε ξερω τις γραμματικες σου γνωσεις, αλλα σκεψου οτι πανε και αλλοι με πτυχια, μαστερ, διδακτορικα κτλπ συν οτι προτιμουν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας ή που εχουν δουλεψει ηδη, συν το οτι υπαρχουν και τα βυσματα και δεν υπαρχουν τοσες πολλες θεσεις για γραφιαδες.
Με λιγα λογια, ειναι θεμα τυχης, αν και θα συμφωνησω με το φιλο απο πανω πως αμα θες θεση σε γραφειο, πηγαινε στο πεζικο, γιατι θεση σε γραφειο ειδικων δυναμεων;
Οσο για τη θεση γραφειου, δε ξερω τις γραμματικες σου γνωσεις, αλλα σκεψου οτι πανε και αλλοι με πτυχια, μαστερ, διδακτορικα κτλπ συν οτι προτιμουν ατομα μεγαλυτερης ηλικιας ή που εχουν δουλεψει ηδη, συν το οτι υπαρχουν και τα βυσματα και δεν υπαρχουν τοσες πολλες θεσεις για γραφιαδες.
Με λιγα λογια, ειναι θεμα τυχης, αν και θα συμφωνησω με το φιλο απο πανω πως αμα θες θεση σε γραφειο, πηγαινε στο πεζικο, γιατι θεση σε γραφειο ειδικων δυναμεων;
Ρε σεις αμεσως να με φατε. Ειχα ακουσει οτι οι γραγιαδες ειναι κατι σαν ειδοκοτητα για αυτους με πτυχια. Εννοειτε πως δεν παω για να κα8ομαι. Ασκησεις θελω να κανω. Γιαυτο και παω. Τα χαρτια να τα παρω ή οχι; Επειδη ειχα γραψει οταν πηγα να κοψω αναβολη οτι τα εχω
-
- Στρατηγός
Τότε διάλεξε γραφέας η ασκήσεις και τα δύο δεν γίνεται, γι'αυτό πέσαμε να σε φάμε, τα χαρτιά και να μην τα πας δεν θα σου πούνε κάτι
Χαχαχα. Οκ. Δεν μετρανε τα χαρτια για τις ειδικοτητες; Φυσικο τελειωνω
και επισης κατι αλλο; Το διπλωμα χρειαζεται να το παρω;
-
- Στρατηγός
giwrgos έγραψε:Χαχαχα. Οκ. Δεν μετρανε τα χαρτια για τις ειδικοτητες; Φυσικο τελειωνω
Όχι τι να μετράει, στις ειδικές δυνάμεις μόνο αν είσαι ιατρός παίρνεις στάνταρ ειδικότητα, το δίπλωμα μόνο αν θέλεις να γίνεις οδηγός
Καταλαβα. Πειραζει αν ειναι φωτοτυπια;
σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
-
- Στρατηγός
giwrgos έγραψε:Καταλαβα. Πειραζει αν ειναι φωτοτυπια;
ότι θέλεις να καταθέσεις θα το δώσεις μόνο με φωτοτυπία
Συγγνωμη που δεν διευκρινησα την ερωτηση μου. Επικηρωμενη ή απλη φωτοτυπια?
-
- Στρατηγός
giwrgos έγραψε:Συγγνωμη που δεν διευκρινησα την ερωτηση μου. Επικηρωμενη ή απλη φωτοτυπια;
μόνο επικυρωμένο!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης