PETRAN έγραψε:Κ εγω το πιστευω νικ. Το ειδα κ σε καποια εφημεριδα σε ενα αρθρο! Ενταξει το αγαπαμε πολυ ολο αυτο αλλα κ 700ευρω. Ειναι πολυ λιγα αν δεν εχεις δικο σ σπιτι στην Αθηνα...
ναι δεν λεει. τωρα ας τσακωνονται ποιος θα μπει... !1 χαχαχα... !
Η μισθοδοσια των ειδικων φρουρων ειναι συγκεκριμενη η παει με τα χρονια; Δηλαδη περνει τα ιδια ενας ειδικος φρουρος που υπηρετει 1 χρονο με εναν αλλο που υπηρετει 3 χρονια; Παιζει σημασια η συμβαση; Δηλαδη μετα την μονιμοποιηση αλλαζει κατι στον μισθο;
Ποια μισθοδοσια ; 6η σειρα εφ και δεν εχουμε μπει ακομα στην μισθοδοσία όπως οριζε το πδ και η προκυρηξη. Θελουν ΜΟΝΟ να δουλευουμε και να μην τους ζηταμε λεφτα. Εχουμε αγανακτησει ολοι η 6η σειρα. Το σεφεα δεν πιεζει την κατασταση να μας χορηγηθουν τα προβλεπομενα απο το νομο. Αρκουνται στα ψιχουλα-εναντι που μας δωσανε τα οποια δεν φτανουν ουτε για τα ενοικια ουτε για τα φαγητα μας δε λεω η δουλεια-δουλεια το καθηκον-καθηκον αλλα να μπορουμε να ζησουμε κιολας.
Εχεις δικιο. Τι να πει κανεις λες και τα 700 σωζουν τη κατασταση. Κυριολεκτικα μας γονατισαν. Τουλαχιστον ας δωσουν κατι παραπανω για εναντι π. Χ 1500 ετσι κιαλλιως εχουμε να λαμβανουμε περισσοτερα
Μάγκες Αφου Έφαγα Το Τεράστιο ΑΚΥΡΟ με το Λιμενικό... Μπορεί Καπιως με Σιγουριά... Να μου πει Πόσα Ευρουδακια Περνούν Οι Ε. Φ. Ευχαριστώ Άντε Και Καλή Μας Τύχη.
admiral123q έγραψε:Μάγκες Αφου Έφαγα Το Τεράστιο ΑΚΥΡΟ με το Λιμενικό... Μπορεί Καπιως με Σιγουριά... Να μου πει Πόσα Ευρουδακια Περνούν Οι Ε. Φ. Ευχαριστώ Άντε Και Καλή Μας Τύχη.
Παιδιά μπορεί να μας πει κάποιος πόσα είναι; Σαν πρώτος μισθός;800 η ποιο πάνω; Καλοκαίρι Πάσχα Χριστούγεννα είναι 250,250,500.
Ο πρωτος μισθος που παιρνει ο ε. φ ειναι καπου στα 800 ευρω. μην ξεχνας ομως οτι για 4-5 μηνες εχει κρατησεις καθε μηνα 100 ευρω. μετα παιζει ρολο ποσα βραδυνα και 5νθημερα εχει κανει. παντως μετα απο 7-8 μηνες φτανει να περνει 950-1080 τον μηνα. δεν ειναι στανταρ. ο βασικος μισθος της σχολης ειναι 280 ευρω. μολις τελειωσει η πρακτικη θα παει στα 680 και θα φτασει τα 700 και κατι μεσα στο 6μηνο.
Καλημερα. Μερικη πτωχευση ακουγετε. Οποτε οποιοι περασουν να ξερουν λεφτα... Καπουτ! Δυσκολατα πραγματα!650 ευρω (καψαν νυχτερινα κ οτι αλλο ανεβαζε μισθο ελεγαν στην ερτ) κ να μην στα δινουν. Κ να εισαι κ στην αθηνα που ειναι οχι η πατριδα μας αλλα η πατριδα τον μεταναστων κ της φτωχιας. Καλη δυναμη να εχουν οποιοι περασουν