Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2012)
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Αυτή η απόφαση δεν ήταν του Σαμαρά, αλλά του υπηρεσιακού υπουργού προστασίας του πολίτη, συναπόφαση με τον υπηρεσιακό υπουργό οικονομικών και τον υπηρεσιακό υπουργό δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων
όπως και η απόφαση για τον αριθμό των θέσεων είναι του υπηρεσιακού υπουργού εθνικής αμύνης με συναπόφαση των παραπάνω
όπως και η απόφαση για τον αριθμό των θέσεων είναι του υπηρεσιακού υπουργού εθνικής αμύνης με συναπόφαση των παραπάνω
Νομίζεις ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν ήταν ενημερωμένος γι' αυτό; Οι θέσεις είχαν βγει προεκλογικά. Δεν νομίζω να τον συνέφερε να βγουν πριν και βέβαια τον έπιασε και πρεμούρα να τις βγάλει πριν αναλάβουν επίσημα το υπουργείο γιατι τώρα θα μας πουν κι από πάνω ότι δεν ήξεραν τίποτα για τον φόνο. Σα δεν ντρέπονται λέω εγώ! Οι 370 θέσεις αστυφυλάκων είναι κοροϊδία για τα παιδιά που διαβάζουν και προσπαθούν να πιάσουν τη σχολή. Κι αυτοί που δίνουν πρώτη φορά άντε και ξαναδιαβάζουν, αυτοί που δίνουν δεύτερη ή ακόμα χειρότερα τρίτη τι να που; Τι μείωση είναι αυτή 60% σε ποια σχολή που βρίσκεται στο μηχανογραφικό έχει γίνει ποτέ τέταια μείωση. Ας το έλεγαν από την αρχή της χρονιάς. Πολλά παιδιά μπορεί να μην έμπαιναν ς' αυτή τη διαδικασία που τους κόστισε ψυχολογικά, οικονομικά και ότι άλλο θες! Τουχάχιστον θα ήξεραν απο την αρχή ότι για να γίνεις Αστυφύλακας θα πρέπει να είσαι αριστούχος.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Αν και δεν με ενδιαφερει η Αστυνομια ειναι καλο να μην προτρεχουμε και να δουμε και τα αποτελεσματα των πανελληνιων. Και δεν χρειαζετε να εισαι αριστουχος για να μπεις στην αστυνομια καθως οπως προβλεπεται πολλες σχολες θα ριξουν τις βασεις τους λογω της κακης επιδοσης των μαθητων.
Και κάποιες σαν τις Αστυνομικές σχολές θα τ' ανεβάσουν θεαματικά. Οι άλλες σχολές που αναφέρεις παίρνουν τον ίδιο αριθμό φοιτητών κάθε χρόνο. Δυστυχώς οι αριθμοί δείχνουν που θα καταλήξει φέτος η βάση στη σχολή. Αν όπως λέγετε από τα βαθμολογικά κέντρα οι βαθμολογίες για το 5ο πεδίο είναι πάνω κάτω ίδιες μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι με μερικούς απλούς υπολογισμούς η βάση να κάτσει πάνω από τα 16.200. Αν τώρα αυτά τα μόρια τα θεωρείτε λίγα και ότι δεν χρειάζεται να είσαι «αριστούχος», μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις περσινές βάσεις εισαγωγείς των «καλών σχολών» όλων των πεδίων. Αν πέρσι ο πρώτος στη σχολή Αστυφυλάκων μπήκε με 17.950 μόρια και ο τελευταίος με 13.633 υπάρχει μια διαφορά χοντρικά 4,5 μόρια ανά υποψήφιο. Αν το υπολογίσεις ότι και φέτος έπεσαν δύσκολα θέματα σαν τα περσινά τότε η βαθμολογία εκεί θα κάτσει πράγμα που και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα με τα 370 άτομα που παίρνει!
Δηλαδή η προκήρυξη δεν ήταν της κυβέρνησης Σαμαρά αλλά προαποφασισμένη από την υπηρεσιακή Παπαδήμου (; ), Πικραμμένου (; ).
- Ελλην αγωνιστης
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Κοιτα για τον Παπαδημο δεν νομιζω γιατι η κυβερνηση ηταν οπως ειχε του πασοκ εκτος του γεγονοτος οτι αλλαξε πρωθυπυργος. Μαλλον ηταν προαποφασισμενη απο αυτη του πικραμμενου και σιγουρα η νεα δημοκρατια το γνωριζε αυτο αλλα σιγα μην το ελεγε ο δηθεν εθνικος σωτηρας Σαμαρας γιατι θα εχανε πολλες απο τις ψηφους του μα παρα πολλες!
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Εγω προσωπικα δινω δευτερη φορα. Περσυ κοπηκα για 10 μορια, φετος εκατσα διαβασα και εχω γραψει πολυ καλυτερα απο περσυ αλλα αυτη η μειωση πραγματικα μου εκοψε καθε ελπιδα εκπληρωσης των ονειρων μου. Περιμενω να δω την βαθμολογια και υστερα θα κρινω αν θα ξαναπερασω την ταλαιπωρια των προκαταρκτικων εξετασεων
- Ελλην αγωνιστης
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Το ιδιο ισχυει και για μενα συναγωνιστη!

Αχυρα εχουνε μες στο κεφαλι τους; Ηθελα να ξερα ρε ***** το...500 ατομα δε φτανουνε ουτε για ζητω... Ας ελπισουμε να μπουμε... Τι να πω αλλο μ αυτους τους ανθρωπους
- expedition
- Υπολοχαγός
Όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει στη δημοσκόπηση εδώ: /forum/forum_posts.asp?TID=10313&PN=1 για να δούμε που θα κυμανθεί η βάση στη γενική σειρά! Ψηφίζουν μόνο αυτοί που είναι στην γενική σειρά υποψίφιοι και όχι 10% και ειδικές κατηγορίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες