Πεζοναύτες: Κατάταξη και αθλήματα
Παρε και ενα πιατο να πιανεις Ν-ΟΒΑ οπως λεγαμε εμεις 

Χαχαχαχαχα 

Μαζι θα ειμαστε και εγο τοσο μπαινω... Θα τα καταφερουμε
gamiotis έγραψε:Μαζι θα ειμαστε και εγο τοσο μπαινω... Θα τα καταφερουμε
ναι ρε μαλακα θα τα Καταφερουμε τρελα Πεισμα Και ψυχη Χριαζεται

Συμφωνω τσακαλια αλλα αν ειναι να κανεις κατι που εξορισμου δεν μπορεις τοτε ειναι δυσκολα. Ελπιζω να μην ειναι λογος να με κοψουν. Κατα ταλλα απο πεισμα κ θεληση αλλο τπτ.
Kapoios έγραψε:Λοιπόν πήγα σήμερα να συμπληρώσω το περιοδεύων. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις, καταδρομείς. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις.
Έχω πλατυποδία και λίγο μυωπία (1.5) και αστιγματισμό (0.75) θα με πάρουν;
Επίσης θέλω να προσθέσω, ζήτησα για πεζοναύτης αλλα δεν το είχε σαν επιλογή, πως θα πάω πεζοναύτης;
Με τη πλατυποδια κ τη μυωπια/αστιγματισμο δεν εχεις προβλημα. Για να πας Πεζοναυτης, πολυ απλα οταν θα ρθει η ωρα να κοψεις την αναβολη σου, θα πας στο Στρατολογικο σου Γραφειο κ αναμεσα σ'αλλα, θα δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις-Πεζοναυτης...Kapoios έγραψε:Επίσης θέλω να προσθέσω, ζήτησα για πεζοναύτης αλλα δεν το είχε σαν επιλογή, πως θα πάω πεζοναύτης;Kapoios έγραψε:Λοιπόν πήγα σήμερα να συμπληρώσω το περιοδεύων. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις, καταδρομείς. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις. Έχω πλατυποδία και λίγο μυωπία (1.5) και αστιγματισμό (0.75) θα με πάρουν;
paris1810 έγραψε:Με τη πλατυποδια κ τη μυωπια/αστιγματισμο δεν εχεις προβλημα. Για να πας Πεζοναυτης, πολυ απλα οταν θα ρθει η ωρα να κοψεις την αναβολη σου, θα πας στο Στρατολογικο σου Γραφειο κ αναμεσα σ'αλλα, θα δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις-Πεζοναυτης...Kapoios έγραψε:Επίσης θέλω να προσθέσω, ζήτησα για πεζοναύτης αλλα δεν το είχε σαν επιλογή, πως θα πάω πεζοναύτης;Kapoios έγραψε:Λοιπόν πήγα σήμερα να συμπληρώσω το περιοδεύων. Δήλωσα ειδικές δυνάμεις, καταδρομείς. Τώρα έχω κάποιες ερωτήσεις. Έχω πλατυποδία και λίγο μυωπία (1.5) και αστιγματισμό (0.75) θα με πάρουν;
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μια ερωτηση μονον... Απο μεγαλο πευκο μπορεις να συνεχισεις Στους πεζοναυτες; Σας ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
Μπορείς να δηλώσεις πεζοναύτης όταν παρουσιαστείς στο μεγάλο πεύκο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Παιδια μπαινω τον αυγουστο φανταρος... Θελω να παω πεζοναυτης. Ειμαι απο αναβολη. Αλλα δεν μου ειχε ερθει χαρτι για οπουδηποτε πριν την παρω. Οταν ειχα περασει περιοδευων ειχα δηλωσει στρατο ξηρας. Τωρα που θα παω να κοψω την αναβολη στο στρατολογικο γραφειο μπορω να το δηλωσω εκει; Η θα μου ερθει χαρτι για να παρουσιαστω σαν απλος φανταρος Και αφου παρουσιαστω θα επιλεξω να παω?
-
- Στρατηγός
Οταν θα πας να κόψεις την αναβολή στο χαρτί έχει να επιλέξεις που θα ήθελες να πας. Ε δήλωσε πεζοναύτης
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Ωραια ευχαριστω !
Ειναι μεγαλη η διαδικασια για να πας απο μεγαλο πευκο στους πεζοναυτες; Ρωταω διοτι με καλεσαν νεα περαμο αλλα θα ηθελα να παω πεζοναυτες. ευχαριστω που με ακουσατε.
-
- Στρατηγός
Είναι απλή η διαδικασία όταν παρουσιαστείς μεγάλο πεύκο θα δηλώσεις ότι θέλεις να πας στους πεζοναύτες. Θα σε βάλουνε κάνεις κάποια εύκολα αθλήματα και μετά την ορκομωσία θα πας στους πεζοναύτες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες