Από Θεωρητική Κατεύθυνση στην Αστυνομία
Διαβάζετε προηγούμενα μηνύματα! Έλεος...
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 2
thansam2000 απο θεωρητική δεν μπορείς να μπείς αστυνομία επέλεξε στην 3η λυκείου 5ο πεδίο που είναι οικονομικές σπουδές.
Γειά σε όλους. Φέτος είμαι 2α Λυκείου Θεωρητική Κατεύθυνση και θέλω να περάσω Σχολή Αστυφυλάκων του χρόνου. Θέλω να μου απαντήσετε στις εξής ερωτήσεις :1) Πόσα μόρια θα θέλει η Σχολή αυτή, το 2015-16 ;2) Έχω ύψος 1,72,81 κιλά (Μυική μάζα),2 βαθμούς μυωπίας και 0,5 αστιγματισμό και φυσικά καλή σωματική κατάσταση (Αντοχή, Ταχύτητα, Αντανακλαστικά κ. Λ. Π) , θα έχω κάποιο πρόβλημα ;3) Ποιά μαθήματα θα πρέπει να δώσω του χρόνου ; Μέχρι στιγμής αυτά έχω να ρωτήσω. Όποιος γνωρίζει, ας μου λύσει τις απορίες παρακαλώ.
-
- Α/ΓΕΑ
1) Οι βάσεις θα διαμορφωθούν ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρχει για τις αστυνομικές σχολές και το πόσο υψηλα θα γράψουν οι επιτυχόντες της σχολής Αυτη την στιγμή διαμορφώνεται στα 15910 2) Εχεις ΔΜΣ 27,38 (στην αστυνομία είναι 19-27 οπότε είσαι στο όριο
3) Οσο βρίσκονται οι τροποποιήσεις στον αέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντως πιστεύω οτι θα παραμείνει στο 5ο πεδίο οπότε μπορείς να πας είτε απο οικονομικα (στατιστική, ΑΟΘ, πληροφορική, έκθεση χωρις επιλογη 5ου μαθήματος είτε απο θεωρητική επιλέγοντας ως 5ο μάθημα ΑΟΘ) σύμφωνα με τα όσα εχω πει το ΙΕΠ γιατί ακόμα δεν έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις πανελλήνιες του χρόνου. Μόλις ψηφιστεί θα μελετήσω το νομοσχέδιο Και θα ενημερώσω πλήρως το φόρουμ για το πως λειτουργεί το σύστημα αυτό.
3) Οσο βρίσκονται οι τροποποιήσεις στον αέρα δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντως πιστεύω οτι θα παραμείνει στο 5ο πεδίο οπότε μπορείς να πας είτε απο οικονομικα (στατιστική, ΑΟΘ, πληροφορική, έκθεση χωρις επιλογη 5ου μαθήματος είτε απο θεωρητική επιλέγοντας ως 5ο μάθημα ΑΟΘ) σύμφωνα με τα όσα εχω πει το ΙΕΠ γιατί ακόμα δεν έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τις πανελλήνιες του χρόνου. Μόλις ψηφιστεί θα μελετήσω το νομοσχέδιο Και θα ενημερώσω πλήρως το φόρουμ για το πως λειτουργεί το σύστημα αυτό.
Γειαα σας :) Ηθελα να ρωτησω τα μαθηματικα στο 5ο πεδιο ειναι γενικης η κατευθυνσης; Ειμαι θεωρητικη θα τα καταφερω;
Τωρα μπορεις να μπεις απο θεωρητικη χωρις να παρεις μαθημα απο το 5 πεδιο οπως εχει ανακοινωθει απλα εχεις ιστορια εκθεση αρχαια Και λατινικα!http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article-wide/222722/pyrosvestikh-kai-astynomia-kai-gia-mathhtes-theorhti.html
Παιδια καλησπερα. θελω να ξαναδωσω εξετασεις , εχω απολυτιριο απο Επαλ αλλα τωρα θςλω να δωσω απο γενικο, Γινεται ; και αν ναι απο ποια καευθυνση;
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Μαγκες και εγω απο θεωρητικη θελω να μπω στη σχολη αστυφυλακων. Μπορει να μου πει καποιος απο πιο επιστημονικο πεδιο περναω για αστυφυλακων?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
johnny13 έγραψε:Μαγκες και εγω απο θεωρητικη θελω να μπω στη σχολη αστυφυλακων. Μπορει να μου πει καποιος απο πιο επιστημονικο πεδιο περναω για αστυφυλακων;
αν δεν αλλαξουν τα πραγματα μεχρι να δωσεις απο ανθρωπιστικων σπουδων με μαθημα επιλογης τα λατινικα. Αλλα υπαρχει και η δυνατοτητα απο την θετικων σπουδων με μαθηματικα κατευθ και απο οικονομιας και πληροφορικης με αοθ ως μαθημα επιλογης!
- johnny13
- Ταγματάρχης
Αρα σε αυτα τα μαθηματα γραφουμε: Ν. Γλωσσα/Αρχαια/Ιστορια/Λατινικα σωστα; Και περιπου ποσο πρεπει να γραψ σε καθε ενα απο αυτα για να φτασω τα 16.000+ που απαιτει η σχολη Αστυφυλακων?
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Ν. Γλωσσα, Αρχαια, Ιστορια και 1 μαθημα επιλογης (μαθηματικα και στατιστική, Βιολογια, Λατινικα)
Εγώ δεν προτείνω είσοδο απο Θεωρητικών σπουδών γιατι πρέπει να γραψεις αρκετα περισσότερα από τις άλλες κατευθύνσεις επειδή θεωρούνται ευκολοτερα μαθήματα.
Παραδειγμα.
Για να βγαλεις 16.500 περιπου και να είσαι σίγουρα μέσα στην σχολή από θεωρητική θες 18 σε όλα τα μαθήματα.
ΑΠό θετική με ένα 16.5 μαζεύεις ακριβώς τα ίδια μόρια.
Εγώ δεν προτείνω είσοδο απο Θεωρητικών σπουδών γιατι πρέπει να γραψεις αρκετα περισσότερα από τις άλλες κατευθύνσεις επειδή θεωρούνται ευκολοτερα μαθήματα.
Παραδειγμα.
Για να βγαλεις 16.500 περιπου και να είσαι σίγουρα μέσα στην σχολή από θεωρητική θες 18 σε όλα τα μαθήματα.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
JohnTehGreek έγραψε:Ν. Γλωσσα, Αρχαια, Ιστορια και 1 μαθημα επιλογης (μαθηματικα και στατιστική, Βιολογια, Λατινικα)
Παραδειγμα.
αυτο δεν ισχυει υφισταται οι ιδιοι συντελεστες στα αντιστοιχα μαθηματα των επιστημινικων παιδιων.
αν στην θεωρητικη γραψεις κοντα στα 18 σε ολα τα μαθηματα τα μορια σου θα ειναι κοντα στα 18 οχι κοντα στ 16,5.
η διαφορα ειναι στο ποσο δυσκολα η ευκολα ειναι τα μαθγματα καθε πεδιου αλλα αυτο ειναι κατι εντελως υποκειμενικο για τον καθενα.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Ναι ισχύει.
Εγώ το ήξερα γιατί μου το είχε πει ένα παιδί που έδωσε με 4ο μάθημα Βιολογία που έχει μικροτερη βαρύτητα και για αυτό βγήκε 16.500 κοντα
Γράψε άκυρο λοιπόν.
Εγώ το ήξερα γιατί μου το είχε πει ένα παιδί που έδωσε με 4ο μάθημα Βιολογία που έχει μικροτερη βαρύτητα και για αυτό βγήκε 16.500 κοντα
Γράψε άκυρο λοιπόν.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
JohnTehGreek έγραψε:Ναι ισχύει.
Γράψε άκυρο λοιπόν.
ναι ειναι αληθεια με την βιολογια εχεις ποινη καποιων μοριων γι αυτο βγαινει λιγοτερα μορια αλλα η βιολογια δεν μας ενδιαφερει εμας διοτι δεν ανοιγει τις σχολες των σωματων ασφαλειας.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Κριμα γιατι στη Βιολογια ειμαι ασος. Οποτε παμε με Λατινικα. Και το εψαξα και δεν ισχυει αυτο το οτι πρεπει να γραψεις 18 σε ολα για να φτασεις τα 16.000 αμα γραψεις 18 σε ολα τοτε φτανεις τα 18.000 μορια. Γιατι οντως οπως λεει και το παιδι πιο πανω ειναι πολυ υποκειμενικο γιατι δεν ειναι για ολους ιδια. Μπορει καποιος να ειναι καλος στα αρχαια και να μη τα παει καλα στα μαθηματικα μπορει φυσικα και το αντιστοιχο αρα δεν εχει πιο ευκολο/δυσκολο αναλογα με τον καθενα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 7 επισκέπτες