Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kostas..

Δημοσίευση από kostas.. »

Ευχαριστω πολυ. Χρονια πολλα με υγεια.
Ereyna

Δημοσίευση από Ereyna »

04/05/2011

Με κοινή απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, για τη κάλυψη των αυξημένων και έκτατων αναγκών της αντιπυρικής περιόδου 2011, προσλαμβάνονται 5.386 εποχικοί πυροσβέστες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών.

Οι προσλαμβανόμενοι θα εργαστούν στο Πυροσβεστικό Σώμα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής χρονικής διάρκειας από 1/5/2011 έως και 31/10/2011.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ετοιμη η προκήρυξη για 4.000 πυροσβέστες

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για την έκδοση της προκήρυξης -μέσα στο πρώτο 15νθήμερο Μαΐου- που θα αφορά στην πρόσληψη 4.000 πυροσβεστών πενταετούς θητείας.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα, ενώ για να διευκολυνθούν όλοι στη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, αλλά κυρίως για να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αποφοιτήσουν φέτος από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας να καταθέσουν και εκείνοι τα χαρτιά τους, η λήξη υποβολής των δικαιολογητικών θα ορισθεί μετά τις 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εργασίας», τα αποτελέσματα της προκήρυξης θα εκδοθούν το προσεχές φθινόπωρο, πριν από τις 31 Οκτωβρίου, ημερομηνία λήξης του εξαμήνου απασχόλησης των εποχικών της αντιπυρικής περιόδου 2011.

Από την 1η Νοεμβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίμηνη προβλεπόμενη εκπαίδευση για τους επιτυχόντες στην προκήρυξη εποχικούς δασοπυροσβέστες και από 1/1/2012 θα αναλάβουν υπηρεσία ως πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης. Οι νέες θέσεις θα καλυφθούν από συμβασιούχους πυροσβέστες, από εθελοντές πυροσβέστες αλλά και απλούς πολίτες, ηλικίας έως και 29 ετών.

Οι προσλήψεις θα διενεργηθούν με το σύστημα των μορίων υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ, ενώ θα προηγηθούν στους πίνακες κατάταξης όσοι έχουν εμπειρία, τίτλους σπουδών, καθώς και πιστοποιημένη εμπειρία ξένων γλωσσών και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εξάλλου, ειδική πριμοδότηση προβλέπεται για τους πολύτεκνους-τρίτεκνους, αλλά και όσους υπηρέτησαν τη θητεία τους στις Ενοπλες Δυνάμεις ως έφεδροι αξιωματικοί ή στις Ειδικές Δυνάμεις με ειδικότητα αλεξιπτωτιστή ή υποβρύχιου καταστροφέα.

Συνέχεια: ΕΘΝΟΣ Εργασία
ANONYMOS

Δημοσίευση από ANONYMOS »

Να μην βλέπουν μόνο τους εποχικούς πυροσβέστες αλλα να δουν κ τους εθελοντές που πραγματικά προσφερουν κ θέλουν κ αυτοί ενα καλύτερο μέλλον. Αδικο πολύ αυτο που παει να γίνει. Ναι να τους πάρουν αλλα με το ίδιο σύστημα να παρουν κ τους εθελοντές. Μράβο σε αυτούς που τα κάνουν τόσο δίκαια όλλα. Καιρός είναι κάποιο υπεύθυνοι ανεύθυνοι να ασχολυθούν κ με άλλους ανθρώπους κ παιδιά του κόσμου που έχουν κ πραγματική αναγκη την δουλειά. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτο το τόσο άδικο σύστημα κ όλα να ειναι υπέρ των εποχικών κ μια ζωή ευννοούμενοι. Παλεύουμε χρόνια κ μοχθούμε ως εθελοντές κ τώρα η ανταμοιβή μας ειναι να μας πετάνε απο έξω. Μπράβο κ πάλι μπράβο σε όλλους αυτούς που βγάζουν τέτοια νομοσχέδια άξια κ πετούν στο περιθώριο τους εθελοντές κ οχι μόνο. Ευχαριστούμε για την δίκαιη πράξη σας. Οι εθελοντές δεν θα πάψουν να αγωνίζονται για τα δίκαια τους κ τις αξίες τους που κάποιοι θέλησαν να καταπατήσουν.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από toro »

Οσοι Εχουν Γ κατηγοριας διπλομα πρεπει να εχουν και το π. Ε. Ι;

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Παιδεια για την προκηρυξη διαβασα πως οι 3.500 θα ειναι εποχικοι
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από toro »

Και οι 500 5ετους.
χριστινα

Δημοσίευση από χριστινα »

Εγω που εχω το απολυτηριο της σχολης δασικης προστασιας κ οχι το πτυχιο, εχω μορια; Το οτι ειμαι γυναικα παιζει ρολο; Οι γυναικες θα ειναι τελευταια επιλογη;
been there...

Δημοσίευση από been there... »

Εγω που εχω το απολυτηριο της σχολης δασικης προστασιας κ οχι το πτυχιο, εχω μορια;
Έχει διαφορά; Στο νόμο πάντως αναφέρει "δύο (2) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει πτυχίο
ΙΕΚ ειδικότητας «Ειδικός δασικής προστασίας»".

Το οτι ειμαι γυναικα παιζει ρολο; Οι γυναικες θα ειναι τελευταια επιλογη;
Όχι. Αν βάλουν τα αθλήματα των μόνιμων όμως, το 95% τουλάχιστον των γυναικών θα κοπούν.
george

Δημοσίευση από george »

Ξερει κανεις να μου πει αν γινεται να εισαι ταυτοχρονα εθελοντης και εποχικος; Δηλαδη οταν τελειωνει η αντιπυρικη να συμετεχεις σαν εθελοντης; Επισης για να μπεις εποχικος θα πρεπει να φυγουν πρωτα αυτοι που ειναι ηδη εποχικοι; Πως λειτουργει αυτο; Δεν το εχω καταλαβει, βγαινει προκυρηξη καθε απριλομαρτη για να προσλαβει τους εποχικους ή ειναι ηδη με Τριετες εφταμηνο ποσο δουλευουν και ξερουν οτι θα ειναι παλι μεσα στην επομενη αντιπυρικη; Ευχαριστω
been there...

Δημοσίευση από been there... »

george έγραψε:Ξερει κανεις να μου πει αν γινεται να εισαι ταυτοχρονα εθελοντης και εποχικος; Δηλαδη οταν τελειωνει η αντιπυρικη να συμετεχεις σαν εθελοντης;

Ναι. Οι εποχικοί κάνουν τις κανονικές υπηρεσίες συν 4 εθελοντικά 8ωρα το μήνα. Μετά τη λήξη της σύμβασης μόνο τα 4 εθελοντικά.
george έγραψε: Επισης για να μπεις εποχικος θα πρεπει να φυγουν πρωτα αυτοι που ειναι ηδη εποχικοι; Πως λειτουργει αυτο; Δεν το εχω καταλαβει, βγαινει προκυρηξη καθε απριλομαρτη για να προσλαβει τους εποχικους ή ειναι ηδη με Τριετες εφταμηνο ποσο δουλευουν και ξερουν οτι θα ειναι παλι μεσα στην επομενη αντιπυρικη; Ευχαριστω

Τελευταία φορά που το λέω.ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ. Τελευταία προκήρυξη ήταν το 2003. Μετά τα όποια κενά καλύπτονταν από επιλαχόντες ως και το 2009, οπότε και σταμάτησαν οι νέες προσλήψεις.
ανωνυμος

Δημοσίευση από ανωνυμος »

Αυτα ειναι ολλα μια απατη εναντια στους πολιτες κ τους εθελοντες. Ποτε επιτελους αυτο το κρατος θα δει κ εμας που ειμαστε εθελοντες; Ζητουμε ισα δικαιοματα κ ιση αντιμετωπιση. Τι παραπανω δηλαδη εχουν απο εμας, μηπος ολλα γινονται για να παρει ψιφους η κυβερνηση; Οχι στα τοσο αδικα νομοσχεδια οχι επιτελους ας ξυπνησουν καποιοι. Ωραια παρτε τους απο το χερακι βαλτε τους στην πυροσβεστικη κ εμας τους εθελοντεςπεταξτε μας οπως παντα στο περιθωριο. Βαλτε μας να κανουμε τα αθληματα τα γραπτα για να μας πουν κ χαζους κ αυτους χαριστε τους τα παντα. Ειστε ολοι για πολλα σιγχαριτιρια μπραβο σας. Λυπαμαι που γεννηθηκα σε αυτον τον τοπο Κ ειναι ολλα τοσο αδικα. Λυπαμαι που για ακομη μια φορα μας πετουν στα σκουπιδια χωρις ενα ιχνος ντροπης. Λυπαμαι που προσφερω κ κανεις δεν το αναγνοριζει απο τους μεγαλους κ να μου δοσει κ εμενα τα ισα δικαιωματα κ την αξιοπρεπεια για μια καλυτερη ζωη γιατι κ αυτην δυδτηχος μας την στερουνε.
nobody

Δημοσίευση από nobody »

Δεν ειναι θεμα ψηφων. Τι οφελος θα εχουν νομιζεις; Ισα ισα το αναποδο θα γινει με την ανεργια να καλπαζει. Μεσα σε αυτο το χαμο και με οσα ακουγονται δεν ειναι να πιστευεις τιποτα. Αλλωστε ουτε οι ιδιοι οι εποχικοι δεν το πιστευουν (αυτοι που βλεπυν καθαρα) τοσα που εχουν ακουσει τοσα χρονια απο την εκαστοτε κυβερνηση.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Οι αιτησεις πρεπει να γινονται αυτοπροσωπως;
ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Δημοσίευση από ΑΝΩΝΥΜΟΣ »

Οχι δεν θα εχουν αθληματα δεν θα εχουν τιποτα αυτοι ειναι ετοιμοι πυροσβεστες ετσι λενε. ειδατε ποσο ωραια μας πετανε; μπραβο τους κ ντροπη τους ειναι ολλα πολυ δικαια οπος καθε φορα στην Ελλάδα. οι εθελοντες κ οι πολιτες ομως θα εχουν κανονικα γιατι ειναι ανθρωποι ενος αλλου θεου κ φυσικα τι πιανουν μπροστα τους. πρεπει να ξυπνησουμε ολλοι για το καλο μας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες