Μαγκα μην βγαλεις τιποτα! Μολις μπειτε θα σας πουν... Πιοι ανικητοι () δεν εχουν ακτηνογραφια; Θα σας βαλουν στο πουλμαν θα σας πανε στο νοσοκομειο θα σας βγαλουν και ολα οκ... Και μια μερα μειον απο τη θητεια... .
asimike έγραψε:Μαγκα μην βγαλεις τιποτα! Μολις μπειτε θα σας πουν... Πιοι ανικητοι () δεν εχουν ακτηνογραφια; Θα σας βαλουν στο πουλμαν θα σας πανε στο νοσοκομειο θα σας βγαλουν και ολα οκ... Και μια μερα μειον απο τη θητεια... .
Και μια μερα μειον απο τη θητεια... Δηλαδη; Δεν σε επιασα.
Δηλαδη ρε τρελε αν πας στο νοσοκομειο θα φας μια μερα σχεδον. Τουλαχιστον μεχρι το μεσημερι, και οι αλλοι μπορει να κανουν καμια αγγαρεια και να την γλυτωσεις...
Παιδια διαβαζω σε ορισμενα site πως πρεπει να εχω βγαλει την ακτινογραφια θωρακα με γνωματευση κατα τη καταταξη μου και θελω να ρωτησω Αν παω χωρις θα εχω καποια κυρωση; Φανταζομαι οτι θα με στειλουν μετα. και κατι αλλο πας απλα στο 401 και τους λες οτι θα καταταγεις; Δε πρεπει να υπαρχει καποιο παραπεμπτικο;
Εγω σημερα πηγα και εβγαλα ακτινογραφια στον Ευαγγελισμο ! απο τις 9 το πρωι τελειωσα στις 12.30 μεγαλη ταλαιπωρια καθοτι πηγαινε με χαρτακι, εκοβες εισητηριο, πληρωσα και 4 ευρω γιατι δεν ειχα το χαρτι καταταξης. θα το σκεφτω για καρδιολογο να παω αλλου και με ραντεβου.
Μην ακουτε κανεναν οσοι πανε να βγαλουν ακτινογραφεια καλο θα ειναι να μην περιμενουν να πανε στο κεντρο εκπαιδευσης και να τους παμε με πουλμαν ατομα απο το λοχο μου δεν πηραν ακτινογραφεια και δεν τους πηγαν πουθενα για αυτο καλο θα ηταν να μεριμνησετε... να πατε να βγαλετε ακτινογραφεια στο 401 μην σας παραμυθιαζουν λεγοντας θα σας πανε με πουλμαν για να χασετε 1 ημερα σας πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελεσ
Apostolis21 έγραψε:Η ακτινογραφία θώρακος μπορει να ειναι απο ΙΚΑ; Ή αποκλειστήκα νοσοκομείο;
Θα πρέπει να φέρει ονοματεπώνυμο, φωτογραφία σφραγισμένη, ημερομηνία, τίτλο Νοσοκομείου και να συνοδεύεται από γνωμάτευση Ακτινολόγου ή Πνευμονολόγου ιατρού. Γίνεται σε οποιοδήποτε κρατικό ή στρατιωτικό νοσοκομείο δωρεάν, με την επίδειξη του Σημειώματος Κατάταξης. Προτιμήστε τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία που έχουν λιγότερη κίνηση και το προσωπικό ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει. Απαιτείται και μία φωτοτυπία του Σημειώματος Κατάταξης.
Πειρα και εκλησα ραντεβου στο ΙΚΑ τους ειπα περι τινος προκιτε και μου ειπαν να πας σε εναν παθολογο να μου γραψει παραπεμτικο για ακτινογραφια και να παω στο ΙΚΑ με μια φωτογραφια ισχιει η τσαμπα θα παω?
Apostolis21 έγραψε:Πειρα και εκλησα ραντεβου στο ΙΚΑ τους ειπα περι τινος προκιτε και μου ειπαν να πας σε εναν παθολογο να μου γραψει παραπεμτικο για ακτινογραφια και να παω στο ΙΚΑ με μια φωτογραφια ισχιει η τσαμπα θα παω;
Εγώ σου έγραψα τι ισχύει, τράβα στο ΙΚΑ και αν κάνει η ακτινογραφία καλώς αλλιώς θα βγάλεις μέσα