panosgrk7 έγραψε:Παιδια επειδη δεν εχω ξαναδωσει για Στρατιωτικες Σχολες, θα ηθελα να ρωτησω, ποσος καιρος χρειαζεται να κανεις προπονηση για τα αθληματα στις ΠΚΕ;
φιλε μην περιμενεις να παρεις stadar απαντηση... αυτο εξαρτατε απο 'σενα...
ΛΟΚατζης στο βουνο χωρις φαϊ χωρις νερο μονο ΑΙΜΑ!!! Και τι αιμα; -ΤΟΥΡ-ΚΙ-ΚΟ -Και τι αλλο; -ΣΚΟ-ΠΙΑ-ΝΟ ΑΙΜΑ να'νε κ'οτι να'νε Μ16 να βαρανε χηρες και ορφανα να κλαινε και τα σπιτια τους να καιμε!
Παιδια επειδη δεν εχω ξαναδωσει για Στρατιωτικες Σχολες, θα ηθελα να ρωτησω, ποσος καιρος χρειαζεται να κανεις προπονηση για τα αθληματα στις ΠΚΕ;
Αν είσαι εντελώς αγύμναστος, θα πρέπει να ξεκινήσεις σιγά-σιγά, αν πάλι έχεις μια καλή φυσική κατάσταση, ένας-δύο μήνες είναι αρκετοί! Δοκίμασε τη σφαίρα και το 1000άρι!
Ξεκίνα άμα θέλεις αυτόν τον μήνα. Γιατί το θέμα δεν είναι να περάσεις απλός τις αθλητικές δοκιμασίες στις ΠΚΕ αλλά να έχεις αντοχές και μέσα στην σχολή γιατί έχει πολύ τρέξιμο!
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
Γεια σας! φετος θα κανω το μηχανογραφικο μου για το 10% των θεσεων και θα βαλω 1η προτιμηση τη συδ. θα ηθελα να μαθω που δινουνε αθληματα για αυτη τη σχολη επειδη η εδρα της ειναι θεσσαλονικη αλλα τα χαρτια μας (δηλαδη την αιτηση) τα στελνουμε αθηνα! αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο ας απαντησει σας παρακαλω! ευχαριστω πολυ... !
MARIA έγραψε:Γεια σας! Φετος θα κανω το μηχανογραφικο μου για το 10% των θεσεων και θα βαλω 1η προτιμηση τη συδ. Θα ηθελα να μαθω που δινουνε αθληματα για αυτη τη σχολη επειδη η εδρα της ειναι θεσσαλονικη αλλα τα χαρτια μας (δηλαδη την αιτηση) τα στελνουμε αθηνα! Αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο ας απαντησει σας παρακαλω! Ευχαριστω πολυ... !
To γράφει μέσα στην προκήρυξη.
Οι αθλητικές δοκιμασίες διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διατίθενται στις Στρατιωτικές Σχολές.
MARIA έγραψε:Γεια σας! Φετος θα κανω το μηχανογραφικο μου για το 10% των θεσεων και θα βαλω 1η προτιμηση τη συδ. Θα ηθελα να μαθω που δινουνε αθληματα για αυτη τη σχολη επειδη η εδρα της ειναι θεσσαλονικη αλλα τα χαρτια μας (δηλαδη την αιτηση) τα στελνουμε αθηνα! Αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο ας απαντησει σας παρακαλω! Ευχαριστω πολυ... !
τα πκε για την συδ γινονται στην αθηνα και τα αθληματα στην σχολη ικαρων. Τουλαχιστον ετσι εγινε περσι... Αμα εισαι απο θεσσαλονικη τοτε κανε καλυτερα τα χαρτια σου στην σσας και οχι στην συδ για να μην εχεις το ταξιδι και τα εξοδα για τις 5 ή παραπανω μερες που θα μεινεις εκει. Ετσι κι αλλιως δεν παιζει ρολο η σειρα που θα βαλεις τις σχολες στην αιτηση αυτη αλλα στο μηχανογραφικο
Θέλω να σας ρωτήσω για τις σχολές του πολεμικού ναυτικού η κολύμβηση που είναι το άθλημα το ξεχωριστό... Τι χρόνο θέλει και τι απόσταση είναι; Είναι δύσκολο; Χρειάζονται Σκουφιά Για πισίνα και μαγιό σλιπάκι ή Οτιδήποτε Θέλεις;
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"