Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
d e x t e r-7-
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από d e x t e r-7- »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
d e x t e r-7- έγραψε:Οι πτυχιουχοι ΑΕΙ θεωρητικων σχολων αποκλειονται απο την διαδικασια; Ειναι σιγουρο αυτο; Ειχα ρωτησει για το λογο αυτο στο κεντρικο λιμεναρχειο στον Πειραια και μου ειχαν πει οτι εχω δικαιωμα συμμετοχης στις εξετασεις. Μιλωντας παντα μελλοντικα, καθως σε ενα χρονο τελειωνω με τη σχολη, η οποια δεν ειναι οικονομικη αλλα θεωρητικη.
Στη Γενικων Καθυκοντων η προκυρηξη εχει μια λιστα με τα Τμηματα των Πανεπιστημιων τα πτυχεια των οποιων γινονται δεκτα. Τα υπολοιπα Πανεπιστημιακα Τμηματα κατουρησαν στο πηγαδι Εικόνα
Για το λογο αυτο ειχα ρωτησει κι γω και μου ειχαν πει μαλιστα οτι οι των θεωρητικων σχολων εχουν την μεγαλυτερη εξελιξη κιολας στη συνεχεια, διοτι λεει μπορουν να φθασουν μεχρι την αρχηγια του σωματος, σε αντιθεση με αυτους απο ΑΕΝ ή τους μηχανικους καθως αν θυμαμαι καλα φθανουν ως ενα συγκεκριμενο βαθμο. Το συζητουσα μαλιστα αυτο με εναν φιλο μου, ο οποιος με πτυσιο νομικης τον δεχτηκαν κανονικα και ειναι ηδη στο Σωμα.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

d e x t e r-7- έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
d e x t e r-7- έγραψε:Οι πτυχιουχοι ΑΕΙ θεωρητικων σχολων αποκλειονται απο την διαδικασια; Ειναι σιγουρο αυτο; Ειχα ρωτησει για το λογο αυτο στο κεντρικο λιμεναρχειο στον Πειραια και μου ειχαν πει οτι εχω δικαιωμα συμμετοχης στις εξετασεις. Μιλωντας παντα μελλοντικα, καθως σε ενα χρονο τελειωνω με τη σχολη, η οποια δεν ειναι οικονομικη αλλα θεωρητικη.
Στη Γενικων Καθυκοντων η προκυρηξη εχει μια λιστα με τα Τμηματα των Πανεπιστημιων τα πτυχεια των οποιων γινονται δεκτα. Τα υπολοιπα Πανεπιστημιακα Τμηματα κατουρησαν στο πηγαδι Εικόνα
Για το λογο αυτο ειχα ρωτησει κι γω και μου ειχαν πει μαλιστα οτι οι των θεωρητικων σχολων εχουν την μεγαλυτερη εξελιξη κιολας στη συνεχεια, διοτι λεει μπορουν να φθασουν μεχρι την αρχηγια του σωματος, σε αντιθεση με αυτους απο ΑΕΝ ή τους μηχανικους καθως αν θυμαμαι καλα φθανουν ως ενα συγκεκριμενο βαθμο. Το συζητουσα μαλιστα αυτο με εναν φιλο μου, ο οποιος με πτυσιο νομικης τον δεχτηκαν κανονικα και ειναι ηδη στο Σωμα.
Δεν εχουν καλυτερη εξεληξη, απλα οι ΑΕΝ ειτε κοβονται απο μονοι τους, ειτε τους κοβουν το δρομο.1 τους γλυτωσε και εγινε Αρχηγος. Κατα παραδοση Αρχηγος εχει παντα Οικονομικες η Νομικες σπουδες... Εσυ παλι ακομη δεν μπηκες εχει βλεψεις για τον Αρχηγικο Θωκο; Ονειρευεσαι να γινεις αρχηπιονι... Τη μια θες να πας ΚΕΑ την αλλη Αρχηγος, ο Σιωνιδης εισαι; Τι θες τελικα?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

dexter δες πρωτα ποια πανεπιστημιακα τμηματα ζητανε και εαν μπορεις να δωσεις, τι μαθηματα θα δωσεται, και μετα κανε οτι καλυτερο μπορεις για να περασεις.
ΥΓ. ΑΑΑΑΑΑ και μην ξεχασεις χωρις μπαρμπα στην κορωνη τον πουλογλοΕικόνα... Εκτος και εαν παιξει ΑΣΕΠ με μοριοδοτηση αν και δεν το νομιζω για των γενικων καθηκοντων...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:dexter δες πρωτα ποια πανεπιστημιακα τμηματα ζητανε
Δεν σου το εχουν πει φανταζομαι... τα τμηματα δεν ειναι στανταρ... αλλαζουν αναλογα με το τι εχει σπουδασει ο καθε γιος - ανηψιος ανωτατου Αξιωματικου που θελει να βολεψει το παιδι - ανηψι του...

Υπαξ παιδια !!! Υπαξ και Λ/Φ !!! δεν καταλαβαινω τι κολυμα εχετε φαει με τις επωμιδες... τοσο στιβατες πλατες εχετε ολοι; ΕικόναΕικόναΕικόνα

dimitris21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimitris21 »

Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά. Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου εξηγήσει τα καθήκοντα που έχει ένας αξιωματικος οικονομικων καθηκοντων και αν παίρνει μέρος σε ταξίδια συχνά ή δουλεύει σε κάποια γραφεία του λιμενικού. Επίσης αν ξέρετε με πόσα μόρια έχεις πιθανότητες γιατί αν υπολόγισα σωστά θα έχω κοντά στα 8500 μόρια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Οι υποψήφιοι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος είναι πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων του Κράτους ώστε να κατέχουν εκ προοιμίου τη γενική επιστημονική κατάρτιση στη Νομική, τη Διοίκηση, τα Οικονομικά, τις Πολιτικές Επιστήμες, την Πληροφορική. Υποψήφιοι επίσης είναι οι απόφοιτοι μιας Ανωτέρας Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού στην οποία έχουν καταρτιστεί στη Ναυτιλία, τη Ναυτική Τέχνη &Έχουν λάβει βασικές γνώσεις Δικαίου &Οικονομίας, με προϋπόθεση επίσης εξάμηνη θαλάσσια υπηρεσία ώστε να έχουν αποκτήσει το δίπλωμα Γ΄ Πλοιάρχου ή Μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού. Μετά από εισαγωγικές εξετάσεις σε μαθήματα που καθορίζονται στην προκήρυξη του διαγωνισμού έχουν τεθεί οι βάσεις για τη θεωρητική &Πρακτική τους εκπαίδευση μέσα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Παράλληλα με τη θεωρητική εκπαίδευση οι μέλλοντες αξιωματικοί θα υπαχθούν στο καθεστώς της τάξης και πειθαρχίας που τους επιβάλλει η διττή τους ιδιότητα του Στρατιωτικού &Αστυνομικού, θα μάθουν να άρχονται, για να μπορέσουν να άρξουν και θα εμποτιστούν με τις αρχές &Παραδόσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Τέλος, θα διδαχθούν θεωρητικά και θα εμπεδώσουν πρακτικά, κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού πλου ανά τον κόσμο, τη ναυτιλία και τη ναυτική τέχνη. Πηγή: ΥΕΝ/Διεύθυνση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Εκπαίδευσης (ΔΠΟΕΚ) Ανθυποπλοίαρχοι ΛΣ ειδικότητας Τεχνικού Εκτύπωση -

Η Σχολή λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού και η φοίτηση διαρκεί δέκα πέντε (15) μήνες. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης οι Δόκιμοι διαμένουν και σιτίζονται εντός της Σχολής. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν Έλληνες Πολίτες, πτυχιούχοι συγκεκριμένων Τμημάτων Πανεπιστημιακών ή Πολυτεχνικών Σχολών τα οποία ορίζονται στην εκάστοτε προκήρυξη του διαγωνισμού ή διπλωματούχοι Αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού κάτοχοι πτυχίου ΑΕΝ, Ανθ/ρχοι ή Μηχανικοί Γ΄ τάξεως με εξάμηνη τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία μετά την απόκτηση του Διπλώματος. Για την εισαγωγή τους στη Σχολή οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες και εξετάζονται σε μαθήματα (γραπτά-προφορικά) σύμφωνα με την προκήρυξη. Κατά τη διάρκεια ...
d e x t e r-7-
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
d e x t e r-7- έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Δεν εχουν καλυτερη εξεληξη, απλα οι ΑΕΝ ειτε κοβονται απο μονοι τους, ειτε τους κοβουν το δρομο.1 τους γλυτωσε και εγινε Αρχηγος. Κατα παραδοση Αρχηγος εχει παντα Οικονομικες η Νομικες σπουδες... Εσυ παλι ακομη δεν μπηκες εχει βλεψεις για τον Αρχηγικο Θωκο; Ονειρευεσαι να γινεις αρχηπιονι... Τη μια θες να πας ΚΕΑ την αλλη Αρχηγος, ο Σιωνιδης εισαι; Τι θες τελικα;
Οχι ρε συ. Το μονο που θελω ειναι να μαζεψω πληροφοριες και για να αποφασισω τι και πως. Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μπω στο Σωμα. Τωρα αν μπορω να παω στο ΚΕΑ ή ως Α/Ξ ΥΠ/ΑΞ η και λιμενοφυλακας ακομα δε το χω αποφασισει γτ προφανως δεν εξαρταται απολυτα απο μενα. Ποιος ειναι παλι αυτος ο Σιωνιδης?
d e x t e r-7-
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

greko_27 έγραψε: dexter δες πρωτα ποια πανεπιστημιακα τμηματα ζητανε και εαν μπορεις να δωσεις, τι μαθηματα θα δωσεται, και μετα κανε οτι καλυτερο μπορεις για να περασεις. ΥΓ. ΑΑΑΑΑΑ και μην ξεχασεις χωρις μπαρμπα στην κορωνη τον πουλογλοΕικόνα... Εκτος και εαν παιξει ΑΣΕΠ με μοριοδοτηση αν και δεν το νομιζω για των γενικων καθηκοντων...
Οχι ευτυχως εχω ακομα περιθωριο γιατι σε ενα χρονο θα εχω το πτυχιο. Αλλα απλως ψαχνομαι για να δω τι επιλογες θα μου δινει. Αν ειναι δηλαδη να μην δεχονται το συγκεκριμενο πτυχιο να μην ελπιζω αδικα. Οσο για το αλλο με το μπαρμπα στην κορωνη το εχω εμπεδωσει πλεον απο οσες συζητησεις εχω κανει για το θεμα αυτο!
kostis_323
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kostis_323 »

Καλη χρονια σε ολους! Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση για προκυρηξη λιμενοφυλακων εντος των δυο επομενων μηνων. Αν ναι, ποιες οι πιθανοτητες Να γινει αυτο Μεσω παναλληνιων Εξετασεων; . Ευχαριστω πολυ

...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οι λιμενοφυλακες περνανε σχολειο 6 μηνων, οποτε δεν υπαρχει λογος καν να μπει στις πανελληνιες τετοια σχολη. Ως τι θα μπει;

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
greko_27 έγραψε:dexter δες πρωτα ποια πανεπιστημιακα τμηματα ζητανε
Δεν σου το εχουν πει φανταζομαι... Τα τμηματα δεν ειναι στανταρ... Αλλαζουν αναλογα με το τι εχει σπουδασει ο καθε γιος - ανηψιος ανωτατου Αξιωματικου που θελει να βολεψει το παιδι - ανηψι του...

Υπαξ παιδια ! Υπαξ και Λ/Φ ! Δεν καταλαβαινω τι κολυμα εχετε φαει με τις επωμιδες... Τοσο στιβατες πλατες εχετε ολοι;ΕικόναΕικόναΕικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόναπες τα ρε ιμακ... Εμεις παρακαλαμε για καμια προκυρηξη λ/φ (παει και ο λ/φ λογω ηλικιας), ή υπαξ αλλα με την κριση δεν βλεπω να βγαινει ουτε και για υπαξ... Οσο για αξιωμ. Να σου κανω μια ερωτηση; Αυτο που ανεφερες το εψαξα και κατα τυχη πολλοι ανωτατοι αξιωματικοι οπως και πρωην υπαρχηγοι, αρχηγοι κτλπ βολεψανε τις κορες τους και τους γιους τους αξιωματικους. Τοσο καλα γραψανε και περασανε στην ΣΝΔ ολο τυχαιως; Μα ποσο αντικειμενικες ειναι αυτες οι εξετασεις για τους αξιωματικους; ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

roverr24 έγραψε:Οι λιμενοφυλακες περνανε σχολειο 6 μηνων, οποτε δεν υπαρχει λογος καν να μπει στις πανελληνιες τετοια σχολη. Ως τι θα μπει;

Ως Ιδρυμα για Παιδια με Ειδικες ΑναγκεςΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα... Ειναι που ειναι το λιμενικο ***** θα το κανουν πιο ***** και απο τα μπουρδελα με αρχιτσατσα τον νυν υπουργο κ. Παπουτση εαν μπει στις πανελληνιεςΕικόναΕικόναΕικόνα... . Ας πανε μια βολτα προς την αλλη μερια του ατλαντικου να δουνε καποιοι γαλοναδες και πολιτικοι τι σημαινει ακτοφυλακη... Το ονομα τους μαρανε παναθεμα τους
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

kostis_323 έγραψε:Καλη χρονια σε ολους! Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση για προκυρηξη λιμενοφυλακων εντος των δυο επομενων μηνων. Αν ναι, ποιες οι πιθανοτητες Να γινει αυτο Μεσω παναλληνιων Εξετασεων; Ευχαριστω πολυ

...

Θελεις κατι σιγουρο; ... μεχρι στις 14 ιανουαριου να υποβληθουν οι αιτησεις για νεες προσληψεις στο Γενικο Λογηστηριο του Κρατους απο τα Υπουργεια, τις δημοσιες υπηρεσιες κτλπ και εαν οντως πληρουν τα κριτηρια του 1 προσληψη προς 5 αποχωρησεις καθως και αλλα κριτηρια που δεν ειναι σημαντικα, θα εγκριθουν και θα βγουν μεσα στο 2011. Προσωπικα μονο 1 /1000 πιθανοτητες δινω να βγει αλλη προκυρηξη για λ/φ και υπαξ μεσα στο 2011.
dimitris21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimitris21 »

Καλή χρονιά και πάλι. Επειδή προηγουμένως δε μου απάντησε κάποιος για τα καθήκοντα ενός αξιωματικου ειδικων οικονομικων καθηκόντων, μήπως θα ήξερες εσύ greko αφού απότι φαίνεται είσαι αρκετά ενημερωμένος. Θα ήθελα να μάθω και αν συμμετέχει κανονικά σε ταξίδια. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και οι απεναντι γκρεκο εχουν τρομερη ακτοφυλακη, δε χρειαζεται να πας μακρυα. Χεχε

Ρε παιδια γιατι δε μπαινετε στο σαιτ του υπουργειου; Ελεος εκει λεει πολλα ολα στο πιατο τα θελετε

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες