Τι γνώμη έχετε για τους ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιοί πιστεύετε οτι είναι πιο χρήσιμοι στις Ε.Δ της χώρας μας;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Σεπ 20, 2012 7:17 pm

Οι κληρωτοί.
78
15%
Οι ΕΠΟΠ.
416
79%
Και οι δύο.
32
6%

Σύνολο ψήφων: 526

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από B1lly »

Αυτό ήθελα να διευκρινίσω Αλέκο με πρόλαβες
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Rafale »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Μπορει να εχεις δικιο... Αλλα δεν συμφωνω σε ενα πραγμα... Παιδια χωρισμενων γονιων (κι εγω ειμαι) η παιδια που εχουν ανυμπορους γονεις δεν σημαινει κατι... Ολοι εχουν προβληματα Στις οικογενειες τους... Και ισως το να εισαι παιδι χωρισμενων γονιων να ειναι καλυτερο απο το να ειναι οι γονεις σου μαζι και ο πατερας σου να πλακωνει εσενα την μανα σου και την αδερφη σου στο ξυλο... Απ την αλλη ρε φιλε μου ακομα και τοσα προβληματα να εχει καποιος σε τοσο μικρη ηλικια μπορει να τα διορθωσει... Συμφωνω οτι λογω της ανεργιας ολοδηλωνουν εποπ... Αλλα τουλαχιστον ας ξερουν τι σημαινει εποπ και στρατος... Γιατι στο τελος αυτοι ειναι που δημιουργουν το προβλημα με την συμεριφορα τους...
ρωτα για την ψυχολογια του καθενος. Σημαινει πολλα αλεξανδρε. Η ψυχη του ανθρωπου ειναι αβυσσος και δεν ξερουμε ο καθενας πως λειτουργει σε τετοια προβληματα που εγω προσωπικα τα θεωρω τεραστια ιδιως οταν πρεπει ο νεος να αποφασισει τι επαγγελμα θα διαλεξει στη ζωη του και μαλιστα του στρατιωτικου. Εσυ τα προβληματα αυτα μπορει να τα παιρνεις πιο ψυχαραιμα απο καποιον αλλον που δεν εχει τις ιδιες ψυχικες αντοχες με σενα. Ολα ειναι στη ψυχη. Αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα. Ηταν πραγματι μια πολυ ενδιαφερουσα παρενθεση που καναμε. Καλη συνεχεια σε ολους.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από illy »

Αλεξανδρε επειδη εχω παρακαλουθω συνεχεια τα ποστς σου κ το μονο που κανεις ειναι να κατηγορεις τους παντες κ τα παντα κ να το παιζεις ιστορια, για πες μας εσυ για ποιο λογο θες να γινεις εποπ εφοσον δεν τους εχεις κ σε υποληψη; Για πες μας...
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

cristi έγραψε:Ο στρατος ειναι μια αλυσιδα. Οσοι απο εσας θα Εισχωρησετε Στους κολπους του στρατου ως εποπ οι περισσοτεροι θα κανετε τα ιδια θα "τα βαζετε με τους οπλιτες" και με σας θα τα βαζουν οι ανωτεροι σας και παει λεγοντας. Μερικοι απο σας μπορει να γινετε και ¨¨κομπλεξικοι". Γερο στομαχι παιδια να αντεξετε τη τρελα. Να τα παιρνετε αναλαφρα ολα. Καλη επιτυχια σε ολους. Ανδρες και γυναικες
+1Εικόνα Αυτο εννοω εξω απο τα δοντια. Απιστευτος κομπλεξισμος απεναντι στους στρατευσιμους και ζηλια διοτι θα απολυθουν και θα συνεχισουν την ωραια τους ζωη ως πολιτες ενω αυτοι θα παραμεινουν μια ζωη στο στρατευμα ως το τελευταιο γραναζι που θα τρωει παντα τη λαντζα.

B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Πολύ επιθετική είσοδο έκανες ιlly Εικόνα Εικόνα Εικόνα
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Su-35 δουλειά είναι φίλε μου σαν όλες τις άλλες οι φαντάροι θα μπούν θα βγούν και θα κάνουν κάτι άλλο γιατί να τους ζηλέυω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

καταρχην εχω κανει πολλα σαν δοκιμος... Εχω τελειωσει αλεξιπτωτα, εχω κανει συσκευαστης στο τενεφ και εχω τελειωσει ΧΕΛ ΚΕΑΠ ΚΑΙ ΣΒΕΚ. Σαν εποπ θελω να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να τελειωσω ΟΥΚ... Δεν ξερω αν τα καταφερω, να περασω σχολειο ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ, να υπυρετησω στο ΕΤΑ να λαβω μερος στο σχολειο περιπολων στην γερμανια και σαν ονειρο εχω να τελειωσω το σχολειο ΜΕΓΑΛΩΝ ΥΨΩΝ. Αμφιβαλλω αν ξερεις κατι απο αυτα... Οκ τωρα;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν ειναι θεμα ζηλιας. Δεν θελω να πιστευω οτι Σκεφτονται μερικοι τοσο παιδικα. Απλα ολοι μα ολοι ανεξαρτητου θεσμου Θεσεως και βαθμου οταν μπαινουν μεσα ασκουν αυτο που τους παρεχει ο στρατος. Την διοικηση. Οπως και στα σωματα ασφαλειας. Αλλος ασκει με αυστηροτητα και αλλος λιγοτερο. Το να διοικεις ενα λοχο με καθε καρυδιας καρυδι ε πρεπει να εισαι η να γινεις και λιγο "κομπλεξικος" αλλιως δε βγαινει. Εχεις Να δωσεις αναφορα στον ανωτερο σου. Τι θα του πεις οτι ειμαι αναξιος να διοικησω; θελω Κατι να θυμαστε οσοι μπητε απο σας. Πρωτα πρεπει να μαθετε να διοικηστε με ολες τις συνεπειες και μετα να διοικητε. Πρωτα πρεπει να πεσετε στα πατωματα εσεις οι ιδιοι και μετα να ριξετε αυτους που πρεπει στα πατωματα. Θα δειτε και θα ακουστε πολλα τρελα απο Οπλιτες.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε: καταρχην εχω κανει πολλα σαν δοκιμος... Εχω τελειωσει αλεξιπτωτα, εχω κανει συσκευαστης στο τενεφ και εχω τελειωσει ΧΕΛ ΚΕΑΠ ΚΑΙ ΣΒΕΚ. Σαν εποπ θελω να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να τελειωσω ΟΥΚ... Δεν ξερω αν τα καταφερω, να περασω σχολειο ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ, να υπυρετησω στο ΕΤΑ να λαβω μερος στο σχολειο περιπολων στην γερμανια και σαν ονειρο εχω να τελειωσω το σχολειο ΜΕΓΑΛΩΝ ΥΨΩΝ. Αμφιβαλλω αν ξερεις κατι απο αυτα... Οκ τωρα;

Σου ευχαμαι να Καταφερεις τους επομενους σου στοχους σου με οσο γινετε τις λιγοτερες Ψυχικες απωλειες
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Καλα μην βιαζεσαι... Δεν πιστευω οτι θα μπω να σου πω την αληθεια. Ελπιζω ομως... Και περσυ εδωσα και με 620 μορια που εχα δεν μπηκα...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

AΛεξανδρε το οτι εχεις κανει στρατο δν σημαινει οτι κ εμεις δν γνωριζουμε αρκετα... Ξερεις, πολλοι σαν εσενα που ειναι αντρακια οπως λες οτι εισαι που δεν αντεξαν την πιεση κ μαλιστα ενας φιλος που ηταν τενεφ κ με πουλαδες παραιτηθηκε... Καμια φορα μας προδιδει ο ψυχολογικος παραγοντας! Οποτε δεν εισαι μονο εσυ παλικαρι, ειναι κ αλλοθ... Μπορει κατι μαμουχαλα να αποδειχθουν περισσοτερο αντρακια... Καλη σου επιτυχια λοιπον εφοσον το θες πολυ
Dum spiro spero
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μα δεν ειπα οτι θα τα καταφερω... Εγραψα οτι ΑΑΑΑΝΝΝΝ... Τα καταφερω που θα ηθελα να παω... Και το να παρεις πουλαδα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο... Ουτε ειπα οτι ειμαι θεος... Απλα θελω να κανω καποια πραγματα... Τωρα αν το καταφερω η οχι αλλο θεμα... Δεν εκανα επειδηξη ικανοτητων... Με ρωτησε καποιος ειρωνικα και απαντησα... Οποιος εκανε φανταρος και δηλωνε δοκμος ειδικων δυναμεων τα ιδια με μενα θα δηλωνε... Ουτε ο πρωτος ειμαι ουτε ο τελευταιος
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Και εγω σου λεω παλι πως σε ολα παιζει ρολο ο ψυχολογικος παραγοντας... Κ δεν εισαι μονο εσυ ικανος, δοξα τω θεω μπορουν να τα καταφερουν κ αλλοι... Καλη επιτυχια σε ο. Τι κανεις
Dum spiro spero
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Φιλε αλεξανδρε τωρα ειδα και τα προηγουμενα ποσταρισματα σου πανω στο θεμα και διαβασα τις αποψεις σου. Περιτο να σου πω οτι διαφωνω σε ολα οσα λες. Καθετα. Εχω αλλες αποψεις που τις ειδες.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:ΝΤΙΝΟ η αληθεια ειναι οτι για να πας εποπ πρπεει να εισαι πολυ αποτυχημενος και να εισαι απελπησμενος οσο δεν παεο αλλο... Δεν μπορω να πω, υπαρχουν παιδια που εισαι στρατοκαυλοι αλλα αυτοι ειναι λιγοι και εχουν δηλωσει οι περισσοτεροι ειδικες δυναμεις... Αν εχεις παει φανταρος εχεις δει πως ειναι οι εποπ... Πιο κομπλεξικοι δεν υπαρχουν... Και αν εισαι φυσιολογικος ανθρωπος ο στρατος θα σε κανει και σενα κομπλεξικο... Οσο για τις γυναικες που εχουν δηλωσει εποπ και μαλιστα αυτες που δηλωσαν ειδικες δυναμεις... Το μονο που εχω να πω ειναι ρομπα στο στρατευμα που περνει γυναικες... Ειναι σαν να λεμε οτι οι αντρες θα γινουμε μοδιστρες... Δεν εχουν ιδεα τι ειναι ο στρατος... Ουτε απο φυλακες ξερουν ουτε απο εγκαλυτηρια ουτε απο αναφορες ουτε ασκησεις... Τιποτα... Ανηδεες τελοιος ειναι.
Δεν ξερω σε τι να σου πρωτοκανω παραθεση Εικόνα Δεν πρεπει να καταργεις επαγγελματα. Και να κανεις χαρακτηρισμους για οσους τα ακολουθουν. Καθενας που Κανει την επιλογη να ακολουθησει το στρατιωτικο δρομο και οχι μονο ως εποπ αλλα επειδη μιλαμε γι αυτους επι της παρουσης δεν ξερεις τι κουβαλαει στη πλατη του. Οσο αφορα τις γυναικες πηγαινε να διαβασεις αποψεις "στη γυναικα εποπ" "στο μεγαλυτερη πληγη του στρατου ειναι οι γυναικες" και θα τα δεις αλλιως τα πραγματα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης