eleftheri@ έγραψε:Οταν βλεπω τη δικια μου να εκνευριζεται γι'αυτο το λογο πεθαινω - γουσταρω τρελα ---->Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως το κάνουμε και λίγο επίτηδες;
Κοίτα αυτό εξαρτάται από 2 πολύ σημαντικούς παράγοντες: 1ον εξαρτάται την κοπέλα κ' 2ον το κατά πόσο τσιμπάτε! Πάντως πέρα από την πλάκα είναι ωραίο το να σε ζηλεύει (μέχρι ένα σημείο βέβαια, δεν μιλάμε για αρωστημένες καταστάσεις) ! ... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eleftheri@ την Πέμ Σεπ 02, 2010 3:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι ωραιο γενικα να δειχνει ο ενας στον αλλον οτι ενδιαφερεται και τον νιαζετε και οτι δεν θα ηθελε να τον χασει, αλλα να αφηνει και το υπονοουμενο οτι δεν ειναι αναντικαταστατος για να αποφευγετε η ιδεα του "δεδομενου". Αναλογα παντα με τον χαρακτηρα του καθενος...
ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Επισης εκνευριζομαι αφανταστα οταν κοιμαμαι και για να ξυπνησω μου αναβουν το φως και λενε αντε ξυπνα. Εχω τα νευρα μου για την υπολοιπη μερα.
Άστα εγώ το συνήθισα, επιμένουν καθημερινά να μου ανάβουν τα φώτα στις 6 και να επαναλαμβάνουν κάθε 3 και λίγο να σηκωθώ απο το κρεβάτι. Παλιοζωή!
Εκνευρίζομαι όταν βλέπω άτομα να ειναι κολλημένα σε απόψεις και ιδέες, ιδίως όταν ειναι ανήλικοι και δεν έχουν κανει καμία "αναζητηση" και διάλογο για να καταλήξουν ς αυτές.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Εκνευριζομαι οταν βλεπω ατομα βολεμενα σε μια θεση που μπηκαν αναξιοκρατικα Και νομιζουν οτι ειναι καποιοι, εχουν υφακι Αρνουνται να εξυπηρετισουν οπως πρεπει κ προσπαθουν απλως να ξεφορτωθουν τον κοσμο που χρειαζεται βοηθεια με αποτελεσμα να τον ταλαιπωρουν..