JK έγραψε:Παιδια να ρωτησω ποια η γνωμη σας για την ειδικοτητα χελιστη; Ευχαριστω
XEΛ= Χειριστης Ελαστικης Λεμβου
O χελιστης του χελιστη... ΧΕΛιστας ειναι!
Ειχα μια σειρα μου Κρητικο κατσικογαμ...20χρ. τοτε μπαρμαληθειας φιδι αποστευτομεχρι που τον πηραν πρεφα οι ΕΠΟΠ και τον εσκησαν! βγαινει μια φορα αναφερομενος: Καταδρομεας ταδε, χειριστης πλαστηκιας βαρκας! λυθεται στο γελιο η Μοιρα ολη,10μερες φυλακη το γιδι!
Συγνωμη για το υφος μου αλλα εχω βαρεθει να ακουω ενα σωρο ***** εδω μεσα! Οι οδηγοι κ οι μαγειρες φυσικα και περνανε τα ΠΕΝ κανονικοτατα! Ρωτηστε καλυτερα κ καποιον αυτης της ειδικοτητας κ μην λετε ο καθενας οτι του κατεβει στο κεφαλι... Διαβαζουν κ παιδια που δεν γνωριζουν.
313-575Τ ΠΝ έγραψε:Συγνωμη για το υφος μου αλλα εχω βαρεθει να ακουω ενα σωρο ***** εδω μεσα! Οι οδηγοι κ οι μαγειρες φυσικα και περνανε τα ΠΕΝ κανονικοτατα! Ρωτηστε καλυτερα κ καποιον αυτης της ειδικοτητας κ μην λετε ο καθενας οτι του κατεβει στο κεφαλι... Διαβαζουν κ παιδια που δεν γνωριζουν.
Στην εσσό σου περάσανε φίλε πεζοναύτη στην εσσό μου και σε 2-3 ακόμα που ήτανε γνωστοί μου δεν περάσανε. Επίσης αν πιστεύεις ότι γράφουμε μαμακίες. Μπορείς απλά να μην διαβάζεις. Ευχαριστώ
Οδηγός ήμουνα λες να μην θυμάμαι αν πέρασα η όχι ΠΕΝ; ...
Εμας οι μαγειρες και οι οδηγοι ειναι Απενιστοι και δεν εχουν παρει ουτε τιμητικα τον μπερε. Κυκλοφορουν με τζοκευ. Θα περασουν τα Τ/Π. Ε. Ν με την 314.
Hyper έγραψε:Εμας οι μαγειρες και οι οδηγοι ειναι Απενιστοι και δεν εχουν παρει ουτε τιμητικα τον μπερε. Κυκλοφορουν με τζοκευ. Θα περασουν τα Τ/Π. Ε. Ν με την 314.
Μπουρδέλο τα έχουνε κάνει. Μια περνάνε μια δεν περνάνε.
Και ισχυει και για την 312 αυτο διοτι πειραν μπερε οι οδηγοι κ οι μαγειρες Μαζι με την 313 τωρα αυτο αν δεν συμβαινει σε ολες τις μοναδες των ειδικων δυναμεων δεν γνωριζω σου λεω τι ξερω κ τι βλεπω
Οδηγος=τουφα Λιγα πραματα σε σχεση με ενα ΤΦ, Α/Τ, πολυβολητες και ολους οσους εχουν οπλα γενικα. Χειροτερη ειδικοτητα ή η καλυτερη αν θες να τρεχεις, ειναι η Τρεχα Φανταρε (τυφεκιοφορος). ΑΤ, Ολμοι κτλ ειναι λιγο πιο τουφα απο αποψη τρεξιματος αλλα πολυ περισσοτερο κουβαλημα. Ολες οι αλλες ειδικοτητες εχουν λιγη ως και πολυ περισσοτερη λουφα. Ο Γκρικ Αρμυ να σας τα πει που ηταν οδηγος αν λεω ψεμματα. Οσο για το νεο που λεει για μπαλακιες... ΔΕΝ περνανε ολοι οι οδηγοι ΠΕΝ τα ξαναπαμε αυτα. Αναλογα τη μοιρα και το ποσο κοσμο εχει... Αν δεν εχει, δε στελνουνε οδηγους στα ΠΕΝ. Οταν ειμουνα Ε'ΜΚ οι δικοι δεν πηγανε ΠΕΝ. Της Β'ΜΚ πηγανε... Απλα τα πραματα... Απο την αλλη, οι οδηγοι μας πηγανε με το καλημερα ανταρτη.(100++ χλμ περπατημα) ακριβως γιατι δεν ειχανε μπερε και επρεπε να μπουν στο κλιμα... Μετα τη Σπαρτη (και το Γυθειο οι μαγειρες;) τους ηρθε καλο το κερασμα ... Αλλα τους επαιρνε γιατι μετα ηταν αρκετα αραχτοι. Οποιος εκανε ΛΥΛ τους ειχε στη μπουκα γιατι δινανε μπιφτεκια αβερτα, γιατι παντα πρεπει να βγαινουν κινηση... Για αυτο το λογο δεν μπορουν να πανε σε πολλες ασκησεις και γυμναστικες το πρωι... Ποιος θα παρει την καναδεζα να παει να παρει φρατζολες για το φαγητο το μεσημερι; Αυτο δε σημαινει οτι δεν Υπηρχαν καλα κομμαντα και στους οδηγους... Απλα θα κανεις αρκετα λιγοτερα πραματα...
Για Κύπρο αλλάζει τπτ ή είναι όπως στις άλλες μονάδες; Δε θέλω ρε γμτ να πάω ειδικές δυνάμεις και να λιώσω στο τιμόνι... Άσε που δεν είμαι και ο καλύτερος οδηγός που κυκλοφορεί... :P
Κοιτα... Αμα περασω ηλεκτρολογος που θελω. Λογικα θα παρω αναβολη μεχρι και 4-5 χρονια. Θα υπαρχει διαφορετικι μεταχηριση αμα μπω ειδικες δυναμεις σαν ηλεκτρολογος ; Γιατι δεν το θελω αυτο... Πας για εκπαιδευση και να μαθω αρκετα πραγματα.
z1000 έγραψε:Κοιτα... Αμα περασω ηλεκτρολογος που θελω. Λογικα θα παρω αναβολη μεχρι και 4-5 χρονια.Θα υπαρχει διαφορετικι μεταχηριση αμα μπω ειδικες δυναμεις σαν ηλεκτρολογος ; Γιατι δεν το θελω αυτο... Πας για εκπαιδευση και να μαθω αρκετα πραγματα.
z1000 έγραψε: Θα υπαρχει διαφορετικι μεταχηριση αμα μπω ειδικες δυναμεις σαν ηλεκτρολογος ;
Ναι θα γινεις "ηλεκτρολογος μοναδας" και οτι και να χαλαει, το φτιαξιμο, θα το μπιφτεκωνεσαι εσυ! και ως δια μαγιας, απο το νομο του Μερφι, παντα θα χαλαει κατι στην καλυτερη ασκηση!
Ρε μεγαλε πλακα μας κανεις τωρα... ; Εγω παω εκει για εκπαιδευση οχι για τις αγκαριες τις μοναδασ... Αλλο το να φτιαχνς κατι τοαν χαλαει και αλλο να ειμαι υπευ8υνος για αυτες τις *****... Ο Ελληνικος Στρατος Ειναι Για Τον πεοντα -.- (μετα συγχωρεσεωσ)