yandr έγραψε:Δεν έχω ακούσει ποτέ για...12θεϊστής έγραψε:Ήδη Με τον νόμο της Γιαννάκου η δύναμη των παρατάξεων έχει μειωθεί πάρα πολύ. Όπως και η δύναμη της κατάληψης έχει πρακτικά μηδενιστεί. Αν γίνει κατάληψη (ή απεργία ή αποχή) Δύο εβδομάδων τότε το εξάμηνο ακυρώνεται.
δεν είναι ανάγκη να μπεί υποχρεωτική παρακολούθηση και αν μπει πρέπει να προβλευθεί τι θα γίνει σε αρκετά προβλήματα που θα δημιουργήσει. Το μόνο που χριάζεται να γίνει είναι να σταματήσουν τρεις παράγωντες που δημιουργούν στην ουσία έχουν φέρει τα πανεπηστήμια εκεί που έιναι :
1) Σοβαρές μισθολογικές ποινές σε όποιον καθηγητή βάλει ίδια θέματα σε δυο εξεταστικές με διαφορά λιγότερη από 2 χρόνια
2) Άμεση απομάκρυνση για 1-2 χρόνια σε όποιο φοιτητή βρεθεί να αντιγράφει, και να επιτηρούν μόνο καθηγητές-διδακτορικοί και υπάλληλοι του τμήματος, όχι μεταπτυχιακοί.
3) Οι φοιτητικές παρατάξεις να μην έχουν λόγο στις εκλογές προέδρων, πρυτάνεων κτλ. Ας έχουν σε όλα τα υπόπολοιπα κανένα πρόβλημα.
Είναι καθαρά θέμα θέλησης.
Τώρα μερικές επεξηγήσεις. Είναι το δεύτερο μου πτυχίο και επειδή δουλεύω δεν έχω παρακολουθήσει παρά μόνο τα εργστήρια. Αρκετά μαθήματα τα πέρασα επειδή ο καθηγητής ανακύκλωσε. Δεν μιλάω για τη λογική ότι αυτή η παράγραφος είναι σημαντική ας βάλω από εδώ κάθε φορά κάτι, μιλάω για ξερή φωτοτυπία από ένα μέρος τω ερωτήσεων ως όλα τα θέματα. Σε αυτή την εξεταστική και επειδή ζορίζομαι να τελειώσω το έψαξα και βρήκα παλιά θέματα σε όλα όσα έδινα. Στο πρώτο έβαλε ακριβώς τα θέματα του Ιούνη, στο δεύτερο έβαλα ακριβώς θέματα του 2008, στο τρίτο έβαλε ένα συνδυασμό θεμάτων του 2010 και του 2011 στο τέταρτο αυτή τη φορά δεν ανακύκλωσε και τώρα περιμένω να δω στο πέμπτο. Εν συντομία αν είχα διαβάσει μόνο τα παλιά θέματα θα είχα περάσει τα τρία πιο δύσκολα μαθήματα της σχολής με διάβασμα 4-6 ημερών για να λύσω σωστά τα παλιά θέματα ή με διάβασμα 1-2 ημερών αν επέλεγα να διαβάσω τις λύσεις κάποιων άλλων.
Αντιγραφή. Καθαρά θέμα θέλησης να λυθεί. Απαγόρευση τουαλέτας και εφόσον πιαστείς 1-2 χρόνια εκτός σχολής. Αν απαγορευτεί και στους μεταπτυχιακούς να επιτηρούν τελείωσε.
Οι παρατάξεις έχουν ήδη διαλύσει ι εξαιτίας του, κατά τα άλλα Άθλιου νέου νόμου πλαισίου, και η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι να βλέπω τα μεγάλα κομματόσκυλα να μην κολάνε ούτε αφίσα πλέων επειδή όπως λένε ¨κουράστηκαν να προσφέρουν¨