Εθελοντής στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
1Η Σεπτεμβρη
Το να λες ότι είσαι εθελοντής στις ειδικές δυνάμεις είναι η μισή αλήθεια, γιατί ναι μεν το επέλεξες αλλά οι επιλογές ήταν μόνο δύο και προκαθορισμένες από άλλους.
το δίλημμα πεζικό ή ειδικές δυνάμεις είναι ένα ψευτοδίλημμα, γιατί δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι επιλογές.
αυτό θα φαινόταν αν η στρατιωτική θητεία δεν ήταν υποχρεωτική αλλά εθελοντική.
το δίλημμα πεζικό ή ειδικές δυνάμεις είναι ένα ψευτοδίλημμα, γιατί δεν υπάρχουν μόνο αυτές οι επιλογές.
αυτό θα φαινόταν αν η στρατιωτική θητεία δεν ήταν υποχρεωτική αλλά εθελοντική.
Καλησπερα παιδια... Σκεφτομαι τωρα τον ιαουαριο-φεβρουαριο που περναω περιοδευων να δηλωσω εθελοντης και να διαλεξω να περασω στην δ'εσσο γιατι τον ωκτοβρι 2011 κλεινω τα 18... Λογο του εθελοντησμου και της ηλικιας λετε να μην με δεχτουνε στους αλεξιπτωτηστες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Γιάννης έγραψε:Καλησπερα παιδια... Σκεφτομαι τωρα τον ιαουαριο-φεβρουαριο που περναω περιοδευων να δηλωσω εθελοντης και να διαλεξω να περασω στην δ'εσσο γιατι τον ωκτοβρι 2011 κλεινω τα 18... Λογο του εθελοντησμου και της ηλικιας λετε να μην με δεχτουνε στους αλεξιπτωτηστες;
δεν υπάρχει όριο ηλικίας ούτε προς τα κάτω ούτε προς τα πάνω. Μην ανησυχείς
Ωραια τοτε να μην ανυσηχω... 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια θελω να ρωτισω μερικα πραγματα σχετικα με τν στρατο και τις ειδικες δυναμεις. Καταρχην εχω περασει περιοδευων δηλωνοντας αεροπορια. Παρουσιαζομαι τν αυγουστο. Θελω ομως να μπω ως εθελοντης στις ειδικες δυναμεις τν Μαιο. Γνωριζετε αν γινεται;
Το πιθανοτερο ειναι οτι δε θα πας αεροπορια αν δεν εχεις βυσμα. Οποτε οταν με το καλο παρουσιαστεις στο στρατο θα μπορεσεις να πας και ειδικες δυναμεις ακομα και αν εχεις παρουσιαστει πεζικαριος
Καλησπέρα, έκλεισα τα 18 τον Απρίλιο, και δήλωσα περιοδεύον Ειδικές Δυνάμεις. Πως γίνεται να δηλώσω εθελοντής; Για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, εάν πάω εθελοντής έχω λιγότερες πιθανότητες να με πάρουν; Κάνω λιγότερη θητεία; Ή απλά με επιλέγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα;
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
- validcode
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γεια σας,
Τον δεκεμβριο κλεινω τα 18 και ενδιαφερομαι να παω αλεξιπτωτιστης ειδικων δυναμεων και εχω καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις για το θεμα.
-Ποσο θα διαρκεσει η θυτεια μου ;
-Ποσες και τι Αδειες δικαιουμε ;
-Εχω ηδη περασει περιοδευον αλλα δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις τη γινεται σε αυτην την περιπτωση ;
-Θα λαμβανω καποια αμοιβη-μισθο;
Γρηγόρης
Τον δεκεμβριο κλεινω τα 18 και ενδιαφερομαι να παω αλεξιπτωτιστης ειδικων δυναμεων και εχω καποιες συγκεκριμενες ερωτησεις για το θεμα.
-Ποσο θα διαρκεσει η θυτεια μου ;
-Ποσες και τι Αδειες δικαιουμε ;
-Εχω ηδη περασει περιοδευον αλλα δεν δηλωσα ειδικες δυναμεις τη γινεται σε αυτην την περιπτωση ;
-Θα λαμβανω καποια αμοιβη-μισθο;
Γρηγόρης
-
- Στρατηγός
1. Διάρκεια θητείας
2. άδειες στο στρατό
3. Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και Αθλήματα
4. Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες (εκεί μέσα έχει ειπωθεί κάτι για χρηματικό ποσό)
Όπως βλέπεις στο φόρουμ έχουμε ότι χρειάζεσαι, μόνο που αν δεν ψάξεις (βλέπε την φόρμα αναζήτησης) την επόμενη φορά μάλλον οι ερωτήσεις/απορίες σου θα μείνουν χωρίς απάντηση
2. άδειες στο στρατό
3. Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και Αθλήματα
4. Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες (εκεί μέσα έχει ειπωθεί κάτι για χρηματικό ποσό)
Όπως βλέπεις στο φόρουμ έχουμε ότι χρειάζεσαι, μόνο που αν δεν ψάξεις (βλέπε την φόρμα αναζήτησης) την επόμενη φορά μάλλον οι ερωτήσεις/απορίες σου θα μείνουν χωρίς απάντηση
Γεια σας είμαι 18 ετών σε 2 μήνες και στο περιοδεύων είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Έχω τελειώσει το λύκειο και θέλω να μάθω πως μπορώ να καταταχθώ νωρίτερα, δηλαδή που πρεέπει να απευθυνθώ τι χρειάζομαι κλπ.
ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ
-
- Στρατηγός
Καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω σας παρακαλω πολλυ 2 οκτωβριου κλεινω τα 17 και θελω να μπω εθελοντης πως γινεται μπωρειτε να μ πειτε ευχαρηστω πολλυ
Η ερώτηση σου έχει απαντηθεί εκατομμύρια φορές μικρέ.Κάνε ένα κόπο και διάβασε προηγούμενα μηνύματα ή παρόμοια θέματα με τις απορίες σου.
Μην τα θέλετε όλα στο χέρι.
Μην τα θέλετε όλα στο χέρι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης