Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Άρα άμα έχεις υψηλά μόρια δεν αξίζει να μπεις ειδική κατηγορία γιατί είναι λίγες οι θέσεις….
Εσυ φίλε μου πόσα μόρια; Πως τα βλέπεις τα πράγματα?
Με ΙΕΚ+απολυτήριο+ΔΕΑ+γ2+εμπειρία είμαι στα 650 μόρια, νομίζω θα είμαι στους τελευταίους
:lol:

Ωραίος φίλε ποτέ έβγαλες το ιεκ?
Θα δείξει παιδιά δεν νομίζω να είναι τόσο πολύ ανεβασμένες οι βάσεις…. Χωρίς έμπειρια κτλ πιστεύω με μαξ 700-750 είσαι μια χαρά μην ξεχνάτε ποσά άτομα θα μπουν θα κοπούν αθλήματα θα παραιτηθούν κτλ κτλ
Εκεί θα παίξει χωρίς εμπειρία και με εμπ 950+ είναι παραπάνω οριο ηλικίας από 9κ αλλά περισσότερες θέσεις
Μιλάω για τα παιδιά με απολυτήριο.
Μιλάω για τα παιδιά με απολυτήριο.
Φουλ θα κοπούν όχι αστεία. Στην 6κ έφτασε η σειρά 200 χαχαχ
Εφόσον έχεις ιεκ έχεις πει ήδη. Το απολυτήριο δε πιάνεται ως έξτρα, με το βαθμό της πιστοποίησης του ιεκ συμμετέχεις.Coco2k έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 3:00 pm Με ΙΕΚ+απολυτήριο+ΔΕΑ+γ2+εμπειρία είμαι στα 650 μόρια, νομίζω θα είμαι στους τελευταίους :lol:lol:
Τι ωράριο έχει ξέρουμε;
Έχει και νυχτερινά βάρδιες κλπ;
Έχει και νυχτερινά βάρδιες κλπ;
Μην ξεχνάτε κατι επειδη η θεσεις θα πανε ανά περιφέρεια μάλλον ο καθένας θα διαγωνίζεται με τους συγκοπιτες του δηλαδη οι Αθηναίοι με τους Αθηναίους κτλ δηλαδη στην αθηνα μπορει να εχει βασει 500 μορια λογο οτι εχει εχει 250 θεσεις και στην Πατρα μπορει ν εχει βάσει 1000
Αυτό το σενάριο το ξεχνάμε αφού μπορείς να δηλώσεις παντού και σε όλα και δεν έχει σε κάθε νόμο εντοπιότητα δεν υφίσταται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες