Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

Οσο και να συμφωνουν μερικοι ή οσο και να διαφωνουν στην ΟΠΠΙ δυο πραγματα πρεπει να αλλαξουν για να υπαρξει αποτελεσμα

1) Το οριο ηλικιας. Φανταζεστε εσεις παιδακια 20 χρονων που τελειωσαν το σχολειο και πηγαν φανταροι να κανουν ελεγχο σε συνομηλίκους τους; Η σε ατομα μεταπτυχιακου; Η σε καθηγητες πανεπιστημιου; Το συγκεκριμενο σωμα θα ηθελε ατομα απο 25 εως 32 ετων για μενα...

2) Να δεινει επιπλεον μπονους το ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ/ΤΕΙ μονο. Ο λογος ειναι γιατι εαν εγω κληθω ας πουμε να παω στο Α. Π. Θ το ξερω ΗΔΗ ΑΠΕΞΩ. Ειμαι επισης γνωριμως με το τι σημαινει παραταξεις τι σημαινει συνελευση και γενικα το ΕΛΑΧΙΣΤΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μετραει οπως και να το κανουμε !

ΥΓ: Τα δυο παραπανω δεν τα λεω σαν ασχετος. Ημουν φοιτητης στο ΑΠΘ και ειμαι τωρα παλι σε δευτερο πτυχιο. Επισης ειμαι καθηγητης στην αυτοαμυνα στην σχολη αστυφυλακων και εχω σχεδον καθημερινη τριβη με το αντικειμενο σαν πολιτης βεβαια...
Nonamedg4
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Nonamedg4 »

Ασε μας μωρε τωρα που τρεχει 10χλμ 20 χρονια στιβο κανω και πηγα στο τατοι και τις ειδα με τα ματακια μου τι κάνουν στη σφαίρα οι γυναικες. Δεν πετάει 9 μετρα ΜΟ σφαιρα βαρους 7800 ουτε με ταμα στον αγιο... Αν ειναι καμια 1.75 90 κιλα τερας ναι αλλα αυτη θα κοπει στο δμς. Ελάχιστες ειναι οι γυναίκες που μπορούν και χιλιαρι και σφαιρα μονο οσες κάνουν στίβο...
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 108

Δημοσίευση από 35MK.A »

Έχει σκευτει κανενας ότι παίζει να αργήσει η προκήρυξη λόγω του ιού και της κρίσης που υπάρχει και που δεν ξέρουν πότε και αν ανοίξουν τα πανεπιστήμια;
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

dimitris13 έγραψε:Οσο και να συμφωνουν μερικοι ή οσο και να διαφωνουν στην ΟΠΠΙ δυο πραγματα πρεπει να αλλαξουν για να υπαρξει αποτελεσμα

1) Το οριο ηλικιας. Φανταζεστε εσεις παιδακια 20 χρονων που τελειωσαν το σχολειο και πηγαν φανταροι να κανουν ελεγχο σε συνομηλίκους τους; Η σε ατομα μεταπτυχιακου; Η σε καθηγητες πανεπιστημιου; Το συγκεκριμενο σωμα θα ηθελε ατομα απο 25 εως 32 ετων για μενα...

2) Να δεινει επιπλεον μπονους το ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ/ΤΕΙ μονο. Ο λογος ειναι γιατι εαν εγω κληθω ας πουμε να παω στο Α. Π. Θ το ξερω ΗΔΗ ΑΠΕΞΩ. Ειμαι επισης γνωριμως με το τι σημαινει παραταξεις τι σημαινει συνελευση και γενικα το ΕΛΑΧΙΣΤΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ μετραει οπως και να το κανουμε !

ΥΓ: Τα δυο παραπανω δεν τα λεω σαν ασχετος. Ημουν φοιτητης στο ΑΠΘ και ειμαι τωρα παλι σε δευτερο πτυχιο. Επισης ειμαι καθηγητης στην αυτοαμυνα στην σχολη αστυφυλακων και εχω σχεδον καθημερινη τριβη με το αντικειμενο σαν πολιτης βεβαια...
Και γιατί δεν έδωσες για αστυνομία ρε φίλε τότε;
Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

Guardian7 έγραψε:GunsRoses εχω γνωστη που εχει τελειωσει Αισθητικη και κανει 10χιλιομετρα τρεξιμο καθε μερα!Αναθαρρησε σημερα μολις ακουσε το Ντουμα!

Πες της να πάει survivor να κάνει παρέα με την Ασημίνα και αυτοί έτρεχε στα βουνά αλλά σερνόταν στα αγωνίσματα 😂😂
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Guardian7 »

Ρε dimitris πλακα μας κανεις; Στην Αστυφυλακων 18χρονα παιδια δε μπαινουν; Αυτοι δε σε σταματανε στο δρομο για ελεγχο; Ακου λεει πως θα ελεγξουν οι 20χρονοι τον καθηγητη.
GuardianOfficial
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

35MK.A έγραψε:Έχει σκευτει κανενας ότι παίζει να αργήσει η προκήρυξη λόγω του ιού και της κρίσης που υπάρχει και που δεν ξέρουν πότε και αν ανοίξουν τα πανεπιστήμια;

Μπα Δεν παίζει φίλε... Και οι ΣΦ με κορόνα μπήκαν! Έτσι και αλλιώς η εκπαίδευση μάλλον θα διαρκέσει περισσότερο από τους ΕΦ του 19. Και εγκρίθηκαν και 1030 άτομα από το Οικονομικών...

Άβαταρ μέλους
35MK.A
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από 35MK.A »

BilD έγραψε:
35MK.A έγραψε:Έχει σκευτει κανενας ότι παίζει να αργήσει η προκήρυξη λόγω του ιού και της κρίσης που υπάρχει και που δεν ξέρουν πότε και αν ανοίξουν τα πανεπιστήμια;

Μπα Δεν παίζει φίλε... Και οι ΣΦ με κορόνα μπήκαν! Έτσι και αλλιώς η εκπαίδευση μάλλον θα διαρκέσει περισσότερο από τους ΕΦ του 19. Και εγκρίθηκαν και 1030 άτομα από το Οικονομικών...

Αναμένουμε τότε.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 630

Δημοσίευση από BilD »

35MK.A έγραψε:
BilD έγραψε:

Αναμένουμε τότε.

Αυτό ακριβώς. Και επίσης ο κ. Ντουμας δεν το έβγαλε από το μυαλό του αν όντως είπε αυτά μάλλον τα θέλουν οι αρμόδιοι υπουργοί (άποψη μου) ...

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 553

Δημοσίευση από nikos521 »

Ψαχνω την ομιλια και δεν μπορω να την βρω πουθενα, μπορει να γραψει καποιος που το ειδε τι ακριβως ειπε;
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Πανε να κανουν αυτο που εγινε παλια με τη Δημοτικη Αστυνομια που μπηκαν ολοι οι πτυχιουχοι Τεφατζηδες και αλλοι διαφοροι!Η απορια μου που ακομα ειναι αναπαντητη ειναι γιατι δε μπηκαν τοτε Αστυφυλακων ενω επιαναν τα μορια; !

Εγω το 2013 εγραψα 15.200 μορια πανελληνιες και δε μπηκα αστυφυλακων παντως! Και ετσι εμεινα "αμορφωτος"!

GuardianOfficial
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Το τεφα που κολλάει, άμα κάνει αναγνώριση πτυχίων όλα τα ΑΕΙ -τει θα παίρνουν μόρια
Guardian7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Μα αυτη ειναι η αδικια, πρεπει συγκεκριμενες ειδικοτητες να παρουν μορια. Και στο λιμενικο δε παιρνουν ολες ανεξαιρετως!

GuardianOfficial
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Τι εννοείς ; Στο λιμενικονολα τα πτυχία δίνουν μόρια, αν μιλά για προκήρυξη που ζητά πχ τεχνίτες να σ πω οκ ! Μιλάμε ότι σε αυτό το σώμα που θέλουμε να μπούμε κανένα επάγγελμα δν έχει σχέση! Οπότε πάμε η σ μοριοδοτηση όλων των Πτυχίων η καθόλου, βλέπουμε και πράττουμε.
dimitris13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από dimitris13 »

Guardian7 έγραψε:Ρε dimitris πλακα μας κανεις; Στην Αστυφυλακων 18χρονα παιδια δε μπαινουν; Αυτοι δε σε σταματανε στο δρομο για ελεγχο; Ακου λεει πως θα ελεγξουν οι 20χρονοι τον καθηγητη.

Επειδη εισαι ασχετος τα λες ολα αυτα. Οι 18χρονοι που λες μπαινουν μεταβατικα σε ολα τα σωματα τις αστυνομιας λιγο λιγο. Οταν τελειωνουν την σχολη βγαινουν για πρακτικη και περνανε απο τα περισσοτερα σωματα και κανουν λιγο απο ολα. Αλλα παντα εχουν εναν μεγαλυτερο και πιο "παλιο" διπλα τους.
Αλλα και μετα που αποφοιτουν πχ και πανε σε ειδικα σωματα, πχ τροχαια ματ κτλπ, παλι εκει εχουν ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.

Και οι ΕΦ που μπαινουν οταν μπουν σε ομαδες ΔΙΑΣ κτλπ παλι εχουν παλιους διπλα τους.

Η ΟΠΠΙ ειναι νεα ομαδα ! ΘΑ εχει ελαχιστο κοσμο που θα απαρτησει που θα ειναι ΕΜΠΕΙΡΟΣ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες