Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Re: Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Εγώ έχω μία εντύπωση/ άποψη (μην αρχίσουμε τώρα τα α ου καθίστε να βγει κλπ, διευκρινίζω άποψη μου είναι, κουβέντα να γίνεται) πως θα μετρήσει η προϋπηρεσία σαν σεκιούριτι. Αφενός βλέπω την προδιάθεση του υπουργείου δικαιοσύνης σε προκήρυξη που ζητούσε αντίστοιχο κύριο προσόν (φυλακές) και έδινε μόρια κανονικά και αφετέρου σκέφτομαι, σε μια προκήρυξη που υποθετικά ζητούσε κύριο προσόν μια ειδικότητα, δεν θα λάμβανε υπ όψιν τα συναφή ένσημα του κύριου προσόντος; Γιατί τα συναφή ένσημα των αποφοίτων ΙΕΚ κακά τα ψέματα στην πλειοψηφία τους αυτά είναι! Τέλος, επίσης θεωρώ φυσικό επακόλουθο ότι θα μοριοδοτηθει και η εμπειρία στα σώματα ασφαλείας για τους ευνόητους λόγους.
Αδερφέ μου ο νόμος που σε πετάει το φεκ για να υπολογίσεις τα μόρια που έχεις είναι πολύ ξεκάθαρος. Άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 που μέσα λέει ξεκάθαρα 7 μονάδες μέχρι και 84 μήνες για προϋπηρεσία. Δεν μπορεί μετά να μην τα μετρήσει. Και το ίδιο έγραφε και ο καινούριος νόμος που έβγαλε πριν 2 μέρες όπου για τον υπολογισμό των μορίων πάλι σε παρέπεμπε σε αυτό το άρθρο αυτού του νόμου.Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:30 am Εγώ έχω μία εντύπωση/ άποψη (μην αρχίσουμε τώρα τα α ου καθίστε να βγει κλπ, διευκρινίζω άποψη μου είναι, κουβέντα να γίνεται) πως θα μετρήσει η προϋπηρεσία σαν σεκιούριτι. Αφενός βλέπω την προδιάθεση του υπουργείου δικαιοσύνης σε προκήρυξη που ζητούσε αντίστοιχο κύριο προσόν (φυλακές) και έδινε μόρια κανονικά και αφετέρου σκέφτομαι, σε μια προκήρυξη που υποθετικά ζητούσε κύριο προσόν μια ειδικότητα, δεν θα λάμβανε υπ όψιν τα συναφή ένσημα του κύριου προσόντος; Γιατί τα συναφή ένσημα των αποφοίτων ΙΕΚ κακά τα ψέματα στην πλειοψηφία τους αυτά είναι! Τέλος, επίσης θεωρώ φυσικό επακόλουθο ότι θα μοριοδοτηθει και η εμπειρία στα σώματα ασφαλείας για τους ευνόητους λόγους.
Ναι φιλαράκι δεν συζητάμε αν θα μοριοδοτησει γενικά την προϋπηρεσία αλλά την φύση της προϋπηρεσίας, δηλαδή το ποια προϋπηρεσία θα μετρήσει!isco10366 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:35 amΑδερφέ μου ο νόμος που σε πετάει το φεκ για να υπολογίσεις τα μόρια που έχεις είναι πολύ ξεκάθαρος. Άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 που μέσα λέει ξεκάθαρα 7 μονάδες μέχρι και 84 μήνες για προϋπηρεσία. Δεν μπορεί μετά να μην τα μετρήσει. Και το ίδιο έγραφε και ο καινούριος νόμος που έβγαλε πριν 2 μέρες όπου για τον υπολογισμό των μορίων πάλι σε παρέπεμπε σε αυτό το άρθρο αυτού του νόμου.Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:30 am Εγώ έχω μία εντύπωση/ άποψη (μην αρχίσουμε τώρα τα α ου καθίστε να βγει κλπ, διευκρινίζω άποψη μου είναι, κουβέντα να γίνεται) πως θα μετρήσει η προϋπηρεσία σαν σεκιούριτι. Αφενός βλέπω την προδιάθεση του υπουργείου δικαιοσύνης σε προκήρυξη που ζητούσε αντίστοιχο κύριο προσόν (φυλακές) και έδινε μόρια κανονικά και αφετέρου σκέφτομαι, σε μια προκήρυξη που υποθετικά ζητούσε κύριο προσόν μια ειδικότητα, δεν θα λάμβανε υπ όψιν τα συναφή ένσημα του κύριου προσόντος; Γιατί τα συναφή ένσημα των αποφοίτων ΙΕΚ κακά τα ψέματα στην πλειοψηφία τους αυτά είναι! Τέλος, επίσης θεωρώ φυσικό επακόλουθο ότι θα μοριοδοτηθει και η εμπειρία στα σώματα ασφαλείας για τους ευνόητους λόγους.
Μέσα γράφει αν μπεις και το δεις ότι θα μοριοδοτησει ότι έχει συνάφεια στον δημόσιο και στον ιδιωτικο τομέα. Και φωτογραφίζει για τον ιδιωτικό τομέα αυτο ακριβώς που προανέφερες και εσύ πιο πάνω. Από την στιγμή που έχει κύριο τίτλο το ιεκ θα δώσει στους Security όπως και στους σωφρονιστικους αν δεν κάνω λάθος.Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:43 amΝαι φιλαράκι δεν συζητάμε αν θα μοριοδοτησει γενικά την προϋπηρεσία αλλά την φύση της προϋπηρεσίας, δηλαδή το ποια προϋπηρεσία θα μετρήσει!isco10366 έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:35 amΑδερφέ μου ο νόμος που σε πετάει το φεκ για να υπολογίσεις τα μόρια που έχεις είναι πολύ ξεκάθαρος. Άρθρο 29 του νόμου 4765 /2021 που μέσα λέει ξεκάθαρα 7 μονάδες μέχρι και 84 μήνες για προϋπηρεσία. Δεν μπορεί μετά να μην τα μετρήσει. Και το ίδιο έγραφε και ο καινούριος νόμος που έβγαλε πριν 2 μέρες όπου για τον υπολογισμό των μορίων πάλι σε παρέπεμπε σε αυτό το άρθρο αυτού του νόμου.Oaee έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 8:30 am Εγώ έχω μία εντύπωση/ άποψη (μην αρχίσουμε τώρα τα α ου καθίστε να βγει κλπ, διευκρινίζω άποψη μου είναι, κουβέντα να γίνεται) πως θα μετρήσει η προϋπηρεσία σαν σεκιούριτι. Αφενός βλέπω την προδιάθεση του υπουργείου δικαιοσύνης σε προκήρυξη που ζητούσε αντίστοιχο κύριο προσόν (φυλακές) και έδινε μόρια κανονικά και αφετέρου σκέφτομαι, σε μια προκήρυξη που υποθετικά ζητούσε κύριο προσόν μια ειδικότητα, δεν θα λάμβανε υπ όψιν τα συναφή ένσημα του κύριου προσόντος; Γιατί τα συναφή ένσημα των αποφοίτων ΙΕΚ κακά τα ψέματα στην πλειοψηφία τους αυτά είναι! Τέλος, επίσης θεωρώ φυσικό επακόλουθο ότι θα μοριοδοτηθει και η εμπειρία στα σώματα ασφαλείας για τους ευνόητους λόγους.
Άρα ας κάνω μια αρχή βάση του φεκ και του νόμου που σε παραπέμπει για τον υπολογισμό μορίων. Βασικός τίτλος σπουδών τουλάχιστον για κατηγορία Δ. Ε. Χ60, άριστη γνώση ξένης γλώσσας 90 μονάδες, πολύ καλή γνώση 60 μονάδες και καλή γνώση 40 μονάδες, προϋπηρεσία είτε από δημόσιο είτε από ιδιοτικο τομέα που να έχει συνάφεια με την προκυρησομενη θέση 7 μονάδες έως 84 μήνες, και για την στρατιωτική θητεία 50 μονάδες προεδρική φρουρά,75 μονάδες ειδικές δυνάμεις, έφεδρος αξιωματικός 100 μονάδες. Υ. Γ. Προτασεται βάση νόμου η εντοπιοτητα σε ορισμένες περιοχές. Ελπίζω να έχω διαβάσει σωστά και πάντα σεβομενος όλες τις απόψεις.
* Βαθμος απολυτηριου Χ 30, δηλαδη αν εχεις 15 ειναι 15Χ30.
Ναι επί 30 το μετράει ο ασεπ... Έχεις δίκιο.
vaglok έγραψε: Τετ Σεπ 20, 2023 10:53 am Άρα ας κάνω μια αρχή βάση του φεκ και του νόμου που σε παραπέμπει για τον υπολογισμό μορίων. Βασικός τίτλος σπουδών τουλάχιστον για κατηγορία Δ. Ε. Χ60, άριστη γνώση ξένης γλώσσας 90 μονάδες, πολύ καλή γνώση 60 μονάδες και καλή γνώση 40 μονάδες, προϋπηρεσία είτε από δημόσιο είτε από ιδιοτικο τομέα που να έχει συνάφεια με την προκυρησομενη θέση 7 μονάδες έως 84 μήνες, και για την στρατιωτική θητεία 50 μονάδες προεδρική φρουρά,75 μονάδες ειδικές δυνάμεις, έφεδρος αξιωματικός 100 μονάδες. Υ. Γ. Προτασεται βάση νόμου η εντοπιοτητα σε ορισμένες περιοχές. Ελπίζω να έχω διαβάσει σωστά και πάντα σεβομενος όλες τις απόψεις.
Χ60 Ειναι για Κατηγοριες Τ. Ε ΚΑΙ Π. Ε
Παιδιά το μητρώο ΑΣΕΠ είναι απαραίτητο να το φτιάξουμε ;
Αν μετρήσει η προϋπηρεσία ως σεκουριτι αν λέμε.
Πόσο πιστεύετε θα είναι η βάση με εμπειρία και πόσο χωρίς;
Η δικιά μου γνώμη 1300 μόρια υψηλό και θα φτάσει μέχρι 950 1000 με εμπ
Και χωρίς εμπειρία από από 750 υψηλο και θα φτάσει 570 580
Συμφωνείτε;
Πόσο πιστεύετε θα είναι η βάση με εμπειρία και πόσο χωρίς;
Η δικιά μου γνώμη 1300 μόρια υψηλό και θα φτάσει μέχρι 950 1000 με εμπ
Και χωρίς εμπειρία από από 750 υψηλο και θα φτάσει 570 580
Συμφωνείτε;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ..
- Επάγγελμα: ..
Και εγώ έτσι πιστεύω θα είναι οι βάσεις.
Τι ωραία που τα βγάλατε τα αποτελέσματα. Ρε παιδιά λίγο υπομονή δεν μπορείτε να κάνετε μέχρι την προκήρυξη ; Μετά σπάστε το. Αλλά μας κουράσατε λίγο μπαίνουμε να δουμε αν έχει κάποιος κανένα νέο κ βλέπουμε όλα τα ίδια κ τα ίδια. Έχω ελπίδες;. Ο άλλος ρωτάει αν χρειάζεται να κάνει μητρωο … τι να πεις μετά. Μόνο αν γυρίσουν όλα τούμπα κ κανείς την αίτηση στα κατα τόπους δικαστήρια, μόνο τότε δεν χρειάζεται να κανείς μητρωο.
Οι πολύτεκνοι πόσα μόρια παίρνουν; Θα έχει ειδικές θέσεις για αυτούς πιστεύετε;
Δεν παίρνουν μόρια οι ειδικές κατηγορίες απλά μπαίνουν σε ειδική κατηγορία μόνο αυτό. Αρκη να μην έχει ξανά χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο σε άλλη προκήρυξη. Αλλιώς δεν μετράει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PyRos και 9 επισκέπτες