Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Προφανώς και η κεραμεως θα προστατέψει και τα δικά της παιδιά των πανεπιστημίων με το να τους δώσει μόρια, και από ότι φαίνεται αν ρολάρει, πολλοί Τεφαα-τζηδες θα φορέσουν στολή.
Καλησπέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους αν και είναι πολύ νωρίς τώρα μόλις ενημερώθηκα από τν πατέρα μου ότι μίλησε με έναν άνθρωπο δικό μας μέσα από το υπουργείο! Η προκ θα καθυστερήσει λόγω Κωρονοιου και lockdown που θα πάμε από βδομάδα δν πάει για Μάρτιο όπως λέγατε πολλοί τέλη Μαΐου αρχές Ιούνη όπως έλεγα τώρα αν αλλάξει κάτι δν ξέρω πάντως ετσι έμαθα και Ακουγόταν πολύ σίγουρος για αυτά που έλεγε! Τα φιλια μου από Κρήτη ! Και πάλι καλή επιτυχία!
Για αυτο με τα πτυχια εμαθες κατι;
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Πολλά παίζουν μπορεί να γίνει και αυτό το ενδεχόμενο.ΕΦ21 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους αν και είναι πολύ νωρίς τώρα μόλις ενημερώθηκα από τν πατέρα μου ότι μίλησε με έναν άνθρωπο δικό μας μέσα από το υπουργείο! Η προκ θα καθυστερήσει λόγω Κωρονοιου και lockdown που θα πάμε από βδομάδα δν πάει για Μάρτιο όπως λέγατε πολλοί τέλη Μαΐου αρχές Ιούνη όπως έλεγα τώρα αν αλλάξει κάτι δν ξέρω πάντως ετσι έμαθα και Ακουγόταν πολύ σίγουρος για αυτά που έλεγε! Τα φιλια μου από Κρήτη ! Και πάλι καλή επιτυχία!
-
Efedros2015
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 194
Ηρεμία μάγκες μου, ότι είναι να γίνει θα γίνει έλεος μας τα κάνατε με τα πτυχία ! Θέλετε προκήρυξη στα μέτρα του ο καθένας εδώ μέσα ! Το πρωί είπανε την ερχόμενη βδομάδα πάει προς ψήφιση το νομοσχέδιο, αραξτε τη πέτσα σας ότι είναι θα γίνει ! Η ζωή δεν τελειώνει εδώ παλέψτε σωματικά και πνευματικά !
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
👏👏👏Efedros2015 έγραψε:Ηρεμία μάγκες μου, ότι είναι να γίνει θα γίνει έλεος μας τα κάνατε με τα πτυχία ! Θέλετε προκήρυξη στα μέτρα του ο καθένας εδώ μέσα ! Το πρωί είπανε την ερχόμενη βδομάδα πάει προς ψήφιση το νομοσχέδιο, αραξτε τη πέτσα σας ότι είναι θα γίνει ! Η ζωή δεν τελειώνει εδώ παλέψτε σωματικά και πνευματικά !
-
Alexiptwtistis18
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 92
35 ΜΚ. Ωραια δικαιολογία φίλε. Δικαιολογείς τα ανακριτικά καθήκοντα με εντοπιότητα. Μπράβο. Να πάρουν κ οι σφ ανακριτικά δλδ
Αλεξιπτωτιστη εγω συμφωνω μεχρι ενα σημειο να μοριοδοτηθουν τα πτυχια. Εσυ θεωρεις δικαιο να μοριοδοτηθουν ολες οι ειδικοτητες ανεξαρτητως; Δηλαδη να παρει μορια και ενας ψυκτικος απο τει και μια κοπελα που τελειωσε Αισθητικη ας πουμε;
GuardianOfficial
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
Δηλαδή θεωρείς ότι κάποιος με πτυχίο της πλάκας όπως είναι τα περισσότερα είναι περισσότερο μορφωμένος από κάποιον που δεν εχειAlexiptwtistis18 έγραψε:35 ΜΚ. Ωραια δικαιολογία φίλε. Δικαιολογείς τα ανακριτικά καθήκοντα με εντοπιότητα. Μπράβο. Να πάρουν κ οι σφ ανακριτικά δλδ
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Παιδια θα το ξαναπώ για τους σοβαρούς έχει βγει το νομοσχέδιο που παει προς ψηφίσει και λέει οτι θα εχουν ανακριτικά καθήκοντα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
-
GUNS ROSES
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 145
Δηλαδή η αισθητικός θα περάσει τα αθλήματα?
Συμφωνω με goulea για συγκεκριμενο χρονικο διαστημα !
Papaxitos εχεις καποια πληροφορια;
GunsRoses εχω γνωστη που εχει τελειωσει Αισθητικη και κανει 10χιλιομετρα τρεξιμο καθε μερα! Αναθαρρησε σημερα μολις ακουσε το Ντουμα!
GuardianOfficial
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Καλησπέρα παιδιά άργησα να γράψω λόγο φόρτου εργασίας 2 πράγματα θέλω να πω και εγώ από μεριά μου.1 δεν βασιζόμαστε από τα πτυχία που είπε ο Ντούμας ότι και να λέμε εμείς εδώ το ίδιο κάνει αυτή θα πάρουν την απόφαση και μην έρχεσται σε αντιπαράθεση με κανέναν.2 πλησιάζουμε κοντά λίγο υπομονή όλοι έχουμε φτάσει στα κόκκινα μην τα χαλάσουμε όλα τελευταία στιγμή πάντα κατά την γνώμη μου όλα αυτά ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες