Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Ρε παιδια αληθεια λεει ο Διασωστης31 ο Ντουμας προτεινε πτυχια στα μορια και να ειναι ανακριτικοι και εκτος οππι!
GuardianOfficial
Δηλαδη για να καταλαβω το σκεπτικο τους τα πτυχια ΑΕΙ δηλαδη μιας και ζητησαν να τα μοριοδοτησουν απο οτι λενε τα παιδια εδω θα κανουν τους ΕΦ ανακριτικους για οσο υπηρετουν στην ΟΠΠΙ; Και για να εισαι προσωρινα ανακριτικος θα θες πτυχιο ΑΕΙ ; Αν ειναι δυνατον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τετ Φεβ 03, 2021 3:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνωμη μου είναι ότι δν πρόκειται να αλλάξει κάτι η κυβέρνηση. Τωρα το τι προτείνανε σήμερα δν πιστεύω να το λάβουν καν υπόψιν... Όσο για τα προανακριτικα καθήκοντα εκτός ΟΠΠΙ σχεδόν αδύνατο...
Ας μη τρελενομαστε ακόμα. Μπορει να το είπε αλλά δε σημαίνει ότι θα γίνει. Ειδικά αυτό με το να είναι ανακριτικοι και εκτός οππι. Θα πάθουν ομαδικό έμφραγμα στην ποασυ και με το δίκιο τους βέβαια😂
-
Gouleasss94
- Υπολοχαγός

- Posts in topic: 121
Μα θα τους φάνε στην ποαση αν γινει αυτό δν πρόκριτε δλδ μετά που θα μιλήσει ο Γερακαράκος και πει το μακρύ του και το κοντό του θα γίνει ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 202
Ο Ντουμας το είπε ρε οχι εγώ. Λέει να μοριοδοτηθουν τα άτομα που έχουν πτυχίο και έχουν σπουδάσει και ξέρουν πως είναι τα πανεπιστήμια από μέσα.
Για τους ανακριτικους εφ είπε δε γίνεται να τους αφαιρούν τα ανακριτικα καθήκοντα με τόσους μήνες εκπαίδευση που θα περάσουν, όταν οι ανακριτικοι αρχιφυλακες περνάνε σεμινάριο 2 εβδομάδων.
Για τους ανακριτικους εφ είπε δε γίνεται να τους αφαιρούν τα ανακριτικα καθήκοντα με τόσους μήνες εκπαίδευση που θα περάσουν, όταν οι ανακριτικοι αρχιφυλακες περνάνε σεμινάριο 2 εβδομάδων.
Και εγω αυτο πιστευω. ΕΦ με πτυχια ΑΕΙ δεν τους συμφερει. Γιατι το ζητησαν δεν μπορω να καταλαβω
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Εκτος κι αν δημιουργησουν εναν αλλο θεσμο οπως η δημοτικη αστυνομια και παθουμαι εμεις το εμφραγμα.Στέλιος44 έγραψε:Ας μη τρελενομαστε ακόμα. Μπορει να το είπε αλλά δε σημαίνει ότι θα γίνει. Ειδικά αυτό με το να είναι ανακριτικοι και εκτός οππι. Θα πάθουν ομαδικό έμφραγμα στην ποασυ και με το δίκιο τους βέβαια😂
-
Pezonautis194
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 166
που είναι το απόσπασμα από την ομιλία του?Διασωστης31 έγραψε:Ο Ντουμας το είπε ρε οχι εγώ.Λέει να μοριοδοτηθουν τα άτομα που έχουν πτυχίο και έχουν σπουδάσει και ξέρουν πως είναι τα πανεπιστήμια από μέσα.
Δηλαδη μια κοπελα με 19 απολυτηριο και πτυχιο Παιδαγωγικου ειναι καταλληλη για Αστυνομια επειδη φοιτησε στα Αει και ετσι θα ξερει πως να χειριστει τα απλυταρια!
GuardianOfficial
Εχει τωρα στις 4 παλι 3η συνεδρια. Λογικα οι ίδιοι θα είναι πάλι...
Σωστος ο Guardian.
Διασωστης31 έγραψε:Ο Ντουμας το είπε ρε οχι εγώ.Λέει να μοριοδοτηθουν τα άτομα που έχουν πτυχίο και έχουν σπουδάσει και ξέρουν πως είναι τα πανεπιστήμια από μέσα.
Όπως το βλέπω εγώ είναι ότι παίρνουν ΕΦ που θα πάνε στην ΟΠΠΙ. Αν δώσουν μόρια σε πτυχία που "ξέρουν πως είναι" αυτό αφορά αποκλειστικά την οππι και όχι τους ΕΦ, δηλαδή αν βγάλουν το 22 νέα προκήρυξη ΕΦ Για αλλη υπηρεσία Δε θα μοριοδοηθουν τα πτυχία ; Αφου πάλι ΕΦ θα είναι, θα αλλάζουν κάθε φορά τη μοριοδότηση; Δε ξέρω εμένα μου φαίνεται αλλόκοτο.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 108
Θα πέσει κλάμα αν γίνει κάτι τέτοιο.
-
Alexiptwtistis18
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

- Posts in topic: 92
Χαχαχ κορυφαίος ο Ντούμας. Καλό αυτό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες