Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lelevosen
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Lelevosen »

Μάγκες γεια σας. Ήρθε σε όλους το χαρτί κατάταξης η έστω σε ιμειλ; Σε εμένα ακόμα τίποτα και λέει ότι είμαι επιτυχών.
Hondakias
EPITIXON_PN
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από EPITIXON_PN »

Ρambo No8 έγραψε:
Mixaniko έγραψε:Μέχρι αρχιλοχια εκτός από κάποιες περιπτώσεις που γίνεστε ανθστης πχ κατοχοι μετάλλιου εξοχου πράξεων, κάτοχοι πτυχίου που με τις γνώσεις του βοήθησαν αποδεδειγμένα το στράτευμα
Αδελφέ... Ανθυπασπιστής δεν γίνεσαι που να σου δώσουν και 100 μετάλλια... Αν πάρεις τα κουκιά και τα μετρήσεις ένα ένα θα καταλάβεις ότι 50 χρόνων θα είσαι αρχιλοχίας και τότε θα πάρεις πόδι όπως και όλοι οι άλλοι... Και δυστυχώς για να συμπληρωθεί το κενό θα χρειαστεί και εργασία έξω πιθανόν μέχρι τα 60
οι εποπ της ζ μακ που βγάλανε πριν κάτι χρόνια τους πιλότους του απάτσι θα γίνουν προβλέπετε κανονικά
Lok364
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lok364 »

Απ' ότι έχω καταλάβει μέχρι και την Πέμπτη θα γίνεται αποστολή σημειωματων για κατάταξη, σου δίνουν στην ουσία μια εβδομαδα περιθώριο για να παρουσιαστείς
IoannaGkCh98
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: Πλήρωμα καμπίνας

Δημοσίευση από IoannaGkCh98 »

Και σε εμένα ακόμη τίποτα.
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

Ούτε εμένα ήρθε κάτι στο εμαιλ, και γι'αυτό πήρα στην στρατολογία για να βγάλω άκρη, μου είπαν απλά ότι όλα είναι εντάξει και ότι μέχρι και αύριο μεθαύριο θα στέλνουν εμαιλ ανάλογος και τις περιοχές και θα έρθει και σε εμένα και σε όλους, και απλά είπαν τώρα που πήρες πες μου να σε βρω που και πότε, τους είπα ονοματεπώνυμο και μου είπαν 26 του μήνα Αυλώνα, τώρα απλά περιμένω και το εμαιλ για να δω τι χρειάζεται να έχω από χαρτιά μαζί μου και λογικά να εκτυπωθούν και αυτά που θα στείλουν, στην Κομοτηνή πήρα στην στρατολογία μιας και μένω εδώ κοντά και μου είπαν σήμερα εμείς τελειώνουμε με τα εμαιλ, αλλά εγώ είμαι γραμμένος σε μητρώο τις Αττικής, οπότε περιμένω από εκεί. Αλλά και πάλι τα παιδιά μου είπαν ότι φαίνεται το όνομα μου εκεί και το πότε θα μπω όπως σας είπα απλά περιμένω και το δικό μου εμαιλ τώρα. Έκλεισα και αεροπορικά τώρα που είναι φθηνά, και τώρα αναμονή για το εμαιλ.
Lelevosen
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ξέρει κανείς αν επιτρέπονται οι λεπίδες; Συνήθισα με τα ξυραφάκια που αλλάζεις λεπίδες και κάτι άκουσα ότι απαγορεύεται.
Hondakias
Maximos96
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Maximos96 »

Άρα λοιπόν ουσιαστικά δεν επιτρέπεται ΟΎΤΕ κινητό με κουμπιάΞέρετε αυτά τα παλιά

Δηλαδή 45 μέρες θα είμαστε ντιπ αποξενωμενοι από τον έξω κόσμο;

Πληροφορίες ζητάω για να ξέρω αν θα πάρω η όχι μαζί μου κινητό

jasonp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jasonp »

Ξέρει κανείς πόσες μέρες θα είναι η εκπαίδευση;40 μέρες μέσα άκουσα που μου φαίνεται πάρα πολύ. Θα έχει εξόδους; Επίσης μετά έχει ξανά εκπαίδευση που μένεις μέσα πάλι πολλές μέρες;
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

EPITIXON_PN έγραψε:
Ρambo No8 έγραψε:
Mixaniko έγραψε:Μέχρι αρχιλοχια εκτός από κάποιες περιπτώσεις που γίνεστε ανθστης πχ κατοχοι μετάλλιου εξοχου πράξεων, κάτοχοι πτυχίου που με τις γνώσεις του βοήθησαν αποδεδειγμένα το στράτευμα
Αδελφέ... Ανθυπασπιστής δεν γίνεσαι που να σου δώσουν και 100 μετάλλια... Αν πάρεις τα κουκιά και τα μετρήσεις ένα ένα θα καταλάβεις ότι 50 χρόνων θα είσαι αρχιλοχίας και τότε θα πάρεις πόδι όπως και όλοι οι άλλοι... Και δυστυχώς για να συμπληρωθεί το κενό θα χρειαστεί και εργασία έξω πιθανόν μέχρι τα 60
οι εποπ της ζ μακ που βγάλανε πριν κάτι χρόνια τους πιλότους του απάτσι θα γίνουν προβλέπετε κανονικά
1+5+8+8+8=30 μάλιστα θα γίνει αυτός που μπήκε 20 χρόνων γιατί στα 50 αν δεν είσαι ανθυπασπιστής σε διώχνουν... Τέλος πάντων ποιος νοιάζεται... Ο Τομ Κρουζ ακόμα είναι ενεργός στα 56 του... Πιλότος
Eqwert
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Eqwert »

Κινητά χωρίς κάμερα επιτρέπονται κανονικά. Οπως και λεπίδες για ξυραφάκια κτλ. Δεν ψάχνουν στη πύλη τουλάχιστον πέρυσι. Κινητο αρκετοί πέρυσι τα είχανε. Απλα κρυφά στη τουαλέτα το βράδυ, απόγευμα σκ που ήσουν ελεύθερος. Οσοι είχανε με κάμερα και τα παρέδωσαν τους τα έδιναν ανά 3 ημέρες για μία ώρα. Οσους έπιαναν που τα είχαν κρυφά τους έβγαζαν ταγματικη και εγκαλητηριο (που ουσιαστικά απλά για να τρομάξουν, δεν έχει καμία ισχύ έως την ορκομωσία) μετά την ορκωμοσία τα άφηναν κανονικά παντού! Απλά παράνοια χωρίς νόημα. Μην αγοράζετε αρβύλα η οτιδήποτε ξένο από αυτά που θα χορηγήσουν γιατί δεν πρόκειται να σας αφήσουν να τα χρησιμοποιήσετε.
Lelevosen
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ωραία σε ευχαριστώ ρε φίλε για τις απαντήσεις. Είσαι πρώτος ΕικόναΕικόνα
Hondakias
Lelevosen
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κανείς από Σάπες Κομοτηνή είναι?
Hondakias
Kwstas10
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Kwstas10 »

Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες θα είναι η εκπαίδευση; Πότε περίπου θα ορκιστούμε δηλαδή;
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

Ρε παλικάρια, σε κάποιους που ήρθε το εμαιλ Κατάταξης για Σ. Ξ Αυλώνα, ας γράψουν αν θέλουν Και μπορούν τι τους είπαν να έχουν μαζί τους από έγραφα Να έχουμε μια εικόνα και εμείς που δεν ήρθε ακόμα, μήπως δεν έχουμε κάτι να το βγάλουμε τώρα τελευταία στιγμή.Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
Giwtobol22
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113

Δημοσίευση από Giwtobol22 »

Πήρα φρουραρχείο για κατάσταση επιβίβασης και ακόμα τίποτα
Boxing star
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση