Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
- Giwtobol22
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 113
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: ΟΒΑ (ΥΓ)
Το χαρτί που ήρθε στις μοναδες που περιλαμβάνει μέσα και τι δικαιολογητικά θα χρειαστούμε γραφει:απαγορευεται κατα την καταταξη σας, να φερετε μαζι σας κινητο, με δυνατοτητα ληψης φωτογραφιων και βιντεο.
Υπαρχει καποιος απο Στρατο Ξηρας που εχει ενημερωθει για την καταταξη του; Ας στειλει ενα μηνυμα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Και εγώ που περιμένω για Σ. Ξ τπτ ακόμα. Λογικά όπως είπαν αύριο η μεθαύριο.
ΣΞ Ολμιστης μ ηρθε μολις...
- Lelarxos322
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εμένα με πήραν τηλέφωνο 2 το μεσημέρι απ' την στρατολογία😹Μετά από 2-3 ώρες μετά το τηλεφώνημα μου ήρθε μέσω email το χαρτί κατάταξης. ΣΞ ΤΧ
-G:.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και εγώ ολμιστης αδερφέ αλλά ακόμα δεν φάνηκε τπτ, στο εμαιλ σου ήρθε έτσι?
Που σας ήρθε παιδιά;
Παιδια στο εμαιλ μ ηρθε απο την ΣΥ της περιοχης. Μην αγχωνεστε σε ολους τους επιτυχοντες θα ερθει.
Παναγιώτης Μπαχαρίδης φίλε, μήπως μπορείς να δεις; Στρατό ξηράς
Καλησπέρα πολλοί μετάνιωσαν επιτυχών του Σ. Ξ για να μπουν του χρόνου πολεμική αεροπορία! Πάμε για του χρόνου παιδιά στα σαλόνια αντίο Σ. Ξ τα λέμε του χρόνου! Καλή επιτυχία στου Επιλαχών που θα μπουν αφού φεύγουμε εμείς και όσοι μπήκατε Π. Α μάγκες είστε ωραίοι καλή αρχή αλλά και σε όλους τους άλλους μάγκες ! Να είστε καλά !
Καλημέρα. Μόλις μοθ ήρθε εμαιλ κατάταξης από στρατολογία, επιτυχών στο ΠΝ. Στο εμαιλ δεν με ρώτησε αν δέχομαι ή όχι την θέση, όπως διάβασα από άλλα παιδιά. Ξέρετε γιατί; Δεν έχω σκοπό να μην την δεχτώ, απλά φοβάμαι μήπως υπάρχει κάποια προθεσμία και την χάσω. Ευχαριστώ πολύ
Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Εγώ πέρασα και αεροπορία και ΣΞ αλλά επέλεξα ΣΞ επειδή έχω μόνο δύο μεταθέσεις για την ειδικότητα μου και η μία μετάθεση είναι στον τόπο μου. Οπότε;KEOAX έγραψε:Καλησπέρα πολλοί μετάνιωσαν επιτυχών του Σ. Ξ για να μπουν του χρόνου πολεμική αεροπορία! Πάμε για του χρόνου παιδιά στα σαλόνια αντίο Σ. Ξ τα λέμε του χρόνου! Καλή επιτυχία στου Επιλαχών που θα μπουν αφού φεύγουμε εμείς και όσοι μπήκατε Π. Α μάγκες είστε ωραίοι καλή αρχή αλλά και σε όλους τους άλλους μάγκες ! Να είστε καλά !
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο αναμονή για ένα εμαιλ. Δηλαδή αν πάρουμε τηλ στην Σ. Υ θα βγάλουμε άκρη ποιο γρήγορα; Μήπως δεν έχουν το εμαιλ; . μήπως κάτι είναι λάθος; Τι να πω, το όλο θέμα είναι να ξέρουμε την ακριβής ημερομηνία για να κλείσουμε αεροπορικά εμείς που είμαστε από μακριά. Και ειδικά αυτό το 2ημερο που έχει κάποιες προσφορές, στείλτε το το καταραμένο να τα βάλουμε σε μια τάξη τα πράγματα ούτε εβδομάδα έμεινε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες