Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Jackal έγραψε:Όταν σε καλεσουν για για εξετάσεις κ αθλήματα. Ποια είναι η σειρά;Ψυχολόγοι, εξετάσεις κ μετά αθλήματα;

Ή πρώτα αθλήματα κ μετά τα υπόλοιπα;

Πιο λογικό είναι τα αθληματα πρώτα.

Υγειονομικά, ψυχοτεχνικά και αθλητικές δοκιμασίες στο τέλος.

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Το 2011 δε ζητουσε πιστοποιηση... και τωρα λεει κατοχη πτυχιου... δλδ απολυτηριου ιεκ, οπως ειναι το απολυτηριο λυκειου! Δεν ειδα πουθενα στο φεκ να λεει για πιστοποιηση, δε ξερω!

Πτυχίο θεωρείται η πιστοποίηση... Το χαρτί από το ΙΕΚ είναι ένα απλό χαρτί που λέει ότι έκανες τόσες ώρες την τάδε ειδικότητα οπότε δεν έχει ισχύ

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ναι αλλα που το λεει μεσα στη προκυρηξη για πιστοποιηση εοππεπ; Εγω στο φεκ δε το βλεπω. Δεν αναφερει πουθενα πιστοποιηση κατηγοριας 5, οπως το ελεγε στην προκυρηξη των σωφρονιστηκων!

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ναι αλλα που το λεει μεσα στη προκυρηξη για πιστοποιηση εοππεπ; Εγω στο φεκ δε το βλεπω.Δεν αναφερει πουθενα πιστοποιηση κατηγοριας 5, οπως το ελεγε στην προκυρηξη των σωφρονιστηκων!

Mακ πάρε στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και ρώτησε το. Ή στο σωματείο των ΕΦ.

KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Ακριβώς. Δεν ξέρω αν το έχει βγάλει κανείς άλλος. Αλλά ναι δεν διευκρινίζεται αν θέλει πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ. Και ρε φίλε δεν είναι μλκια να το έχω φάει δύο μισή χρόνια για αυτό τον λόγο και να το χάσω επειδή δεν προλαβαίνω την πιστοποίηση χαχαχχ;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ναι αλλα που το λεει μεσα στη προκυρηξη για πιστοποιηση εοππεπ; Εγω στο φεκ δε το βλεπω. Δεν αναφερει πουθενα πιστοποιηση κατηγοριας 5, οπως το ελεγε στην προκυρηξη των σωφρονιστηκων!

Από την Στιγμή που λέει Πτυχίο εννοείται η πιστοποίηση

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Για τα αθλήματα πάντως όποιον ρώτησα που έδωσε φέτος μου είπανε ότι δεν κόψανε κανέναν. Ο άλλος 5 λεπτά το χιλιαρι και τον περάσανε. Αυτά για να μην σας πιάνει άγχος , προπονησουλα και το κεφάλι κάτω!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ευχαριστω θανο..1η φορα 4 λεπτα 2 φορα 3.50... ξεψυχησα βεβαια.. αλμα εις μηκος ρε παιδες εγω δοκινασα σε γκαζον. χςχαχα χωρις νς πεσω να τρσυματιστω βεβαια μονο με τα ποδια.. ποσα μετρα πριν ξεκινησει να μετραει απο το 0 πεφτεις;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τιποτα δεν εννοειται σε μια προκυρηξη... πρεπει να αναφερει ακριβως ποιο χαρτι χρειαζεται για καταθεση.. στους σωφρονιστικους το ελεγε ξεκαθαρα, πιστοποιηση επιπεδου 5.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

, απο την γραμμη μετραει για να τα καταφερεις θελει να πεσεις αλλα μην βαλεις χερια πισω γιατι θα μετρηθουν τα χερια
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Xanthos έγραψε:Ευχαριστω θανο.1η φορα 4 λεπτα 2 φορα 3.50... Ξεψυχησα βεβαια. Αλμα εις μηκος ρε παιδες εγω δοκινασα σε γκαζον. Χςχαχα χωρις νς πεσω να τρσυματιστω βεβαια μονο με τα ποδια. Ποσα μετρα πριν ξεκινησει να μετραει απο το 0 πεφτεις;

Στο μήκος πηδάς από την αρχή του σκάμματος. Δεν έχει βαλβίδα.

Εύκολο είναι το μήκος.

Προσοχή στο 1000αρι θέλει ρυθμό. Το 2011 έκοβαν πάντως.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αμα δεν κοβουν στο ενα αμα. δεν κοβουν στο αλλο καλα ειπα οι πρωτοι 1500 μεσα χαχαχα
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Τιποτα δεν εννοειται σε μια προκυρηξη... πρεπει να αναφερει ακριβως ποιο χαρτι χρειαζεται για καταθεση.. στους σωφρονιστικους το ελεγε ξεκαθαρα, πιστοποιηση επιπεδου 5.

Λέει πτυχίο... Το χαρτί Βεκ δεν είναι πτυχίο αλλά βεβαίωση...

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Wolver αυτο δεν ειναι σωστο ομως σε μια προκυρηξη ασεπ... οποιος δε περναει τα ορια πρεπει να κοβεται! Δεν ειναι το ιδιο τα αθληματα των πανελλαδικων με αυτα της προκυρηξης ασεπ! Αν εγω δλδ κανω 4.50 το χιλιαρι(δλδ κοβομαι) αλλα τελικα με περασουν, μπορει να φαω τη θεση απο σενα ή καποιον αλλον! Αλλωστε οι υποψηφιοι εκεινη την ωρα βλεπουν τι γινεται και θα αντιδρασουν! Γιατι μη μου πει καποιος οτι αν δει κατι παραξενο δε θα το αναφερει.. εδω μιλαμε για 1500 θεσεις, ολοι θελουν να μπουν!

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ενοιτε θα κοψουν αλλα δεν ειμαστε ολυμπιονικες αν κανεις 4 25 η 30 θα βοηθησουν δεν νομιζω στο 5με τπτ εκτος αν κοπουν 30 ατομα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες