Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Στρατολογος »

Ναι Γιατί προφανώς είχαν βάλει στην προκήρυξη μέχρι 26 ετών Ενώ είχε περάσει η τροπολογία για 28 πήγε δικαστικά και δικαιώθηκε αλλά όχι που λένε μερικοί εδώ ότι αν αλλάξει για το Nova το 31 ή αν πάρουν μόρια ή αν κάποιοι οβα που είναι 32 να κάνουν προσφυγή αν ψηφίστηκε βγει αυτό το χαρτί ισχύει αυτό το χαρτί τώρα αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί και να πάει δικαστικώς να δικαιωθεί μετά από 15 χρόνια που θα είναι 40 χρονών okay
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

HLEKTROLOGOS έγραψε:
Mark26 έγραψε:Επίσης ηλεκτρολόγε τόση ώρα έλεγες ότι έχει αλλάξει το ύψος στο ναυτικό όχι ότι απλά έκαναν 2 άτομα προσφυγές
εχει αλλαξει. Βρες μου ενα φεκ απο το 2010 και μετα (οχι του 09) που να λεει το αντιθετο.

your

Είσαι σίγουρα ΕΠΟΠ; Γνωρίζεις τι γίνεται γενικά με τα ΦΕΚ και προκήρυξεις;

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι ισχύει ότι δεν θα αλλάξει η προκήρυξη Θα αλλάξουν μερικά κριτήρια κάποια μοριοδότηση και όπως σας είπα η προκήρυξη για το στρατό ήτανε να βγει εντός του 20 λόγω τους οβα για το ηλικιακό όριο θα την βγάλουν Ιανουάριο
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Στρατολογος έγραψε:Ναι Γιατί προφανώς είχαν βάλει στην προκήρυξη μέχρι 26 ετών Ενώ είχε περάσει η τροπολογία για 28 πήγε δικαστικά και δικαιώθηκε αλλά όχι που λένε μερικοί εδώ ότι αν αλλάξει για το Nova το 31 ή αν πάρουν μόρια ή αν κάποιοι οβα που είναι 32 να κάνουν προσφυγή αν ψηφίστηκε βγει αυτό το χαρτί ισχύει αυτό το χαρτί τώρα αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί και να πάει δικαστικώς να δικαιωθεί μετά από 15 χρόνια που θα είναι 40 χρονών okay

Ενημερωτικα σου λέω ότι στα δικαστήρια πηγαίνει μόνο ο δικηγόρος και διαρκούν 2-3 χρόνια.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Μα τι να βρω; Εσύ λες ότι έχει αλλάξει το ύψος και αυτό φαίνεται στο φεκ που έστειλες, αλλά είναι του 2001.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:
HLEKTROLOGOS έγραψε:Λευτερη εγω σου παραθετω τον ιστοτοπο του πολεμικου ναυτικου και συ μου λες οτι εχεις φιλους 25 χρονια σε ολα τα σωματα. Μετρα οτι θες τα λογια σου οταν δεν τα μετρας δεν οφειλω να τα μετραω ουτε γω... Αγαπητε

Ηλεκτρολογε μου, δεν σου ειπα οτι εισαι ψευτης ουτε τιποτα, απτη πρωτη μερα εχεις δει ποσο ομορφα σου απανταω.
Εγω απλα ειπα πως το ΦΕΚ με μια ματια που εκανα ειναι απτο 2001.
Απο εκει και περα δεν σου ειπα οτι ψευδεσαι ασυστολως, αλλος το ειπε και τα βαζεις με εμενα.
Ειναι ωραιο να κανουμε αντιπαραθεσεις αλλα σε εναν υγιη διαλογο.
Αν νομιζεις πως σε προσεβαλα σου ζητω συγνωμη, αλλα διαλογο κανουμε και αποψεις ανταλλασουμε φιλτατε.
Ενταξει ρε Λευτερη παω πασο. Και γω σου ζηταω συγνωμη. Με τρελανατε βραδυατικο. Εγω προσπαθω να σας πω 2 πραγματα να σας βοηθησω. Εχει καταντησει να ψαχνω απο συναδελφους εγγραφα δηλ ελεος.

Δε θελετε μη με πιστευετε.

Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Άλλο έχει αλλάξει το ύψος και άλλο βασίστηκαν στο φεκ του 2001 που μας έστειλες και δικαιώθηκαν 2 άτομα τότε.
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Εντάξει θάλασσα επειδή εγώ είμαι ήδη μες στο σώμα και έχω δει συναδέλφους από προκήρυξη του 10 να έρχονται και πριν δύο χρόνια τώρα αν εσύ έχεις σκοπό να κάνεις δικαστικά επειδή είσαι του 93 και δεν σε πιάνει και έχεις σκοπό να δώσεις τόσα λεφτά και να περιμένεις κανένα πρόβλημα δικαίωμά σου
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 887

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αγαπητε μου ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ, κανεις δεν ειπε οτι δεν σε πιστευει.
Μπραβο που εισαι μεσα και ενημερωνεις τον κοσμο και τον βοηθας, μονο και μονο απο αυτο αξιζεις ενα μεγαλο μπραβο.
Απλα κανουμε αντιπαραθεσεις και ειναι απολυτα λογικο.
Εγω ετσι κι αλλιως ουτε θεμα με την ηλικια εχω ουτε θεμα με το υψος, δοξα τον θεο.

Μη μου ζητας συγνωμη, δεν εκανες κατι. Ολοι στα νευρα μας πανω λεμε τα δικα μας, μας εχει φαει και η κλεισουρα της καραντινας, ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα... Οποτε ολα καλα, τουλαχιστον απο μενα.Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τρί Δεκ 15, 2020 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Thalassa έγραψε:
Στρατολογος έγραψε:Ναι Γιατί προφανώς είχαν βάλει στην προκήρυξη μέχρι 26 ετών Ενώ είχε περάσει η τροπολογία για 28 πήγε δικαστικά και δικαιώθηκε αλλά όχι που λένε μερικοί εδώ ότι αν αλλάξει για το Nova το 31 ή αν πάρουν μόρια ή αν κάποιοι οβα που είναι 32 να κάνουν προσφυγή αν ψηφίστηκε βγει αυτό το χαρτί ισχύει αυτό το χαρτί τώρα αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί και να πάει δικαστικώς να δικαιωθεί μετά από 15 χρόνια που θα είναι 40 χρονών okay

Ενημερωτικα σου λέω ότι στα δικαστήρια πηγαίνει μόνο ο δικηγόρος και διαρκούν 2-3 χρόνια.

Για να κανω κ γω ανα βημα πισω, απο αμοιβη ο δικηγορος τους πηρε 8000 ευρω εκαστος και ποσοστο απο τα αναδρομικα. Τις προσεχεις ημερες θα στειλω κ αλλα στοιχεια και το ονομα του δικηγορου και γενικα θα ξερω πιο πολλα γυρω στα 3 χρονια τυς πηρε.

Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Στρατολογος έγραψε:Εντάξει θάλασσα επειδή εγώ είμαι ήδη μες στο σώμα και έχω δει συναδέλφους από προκήρυξη του 10 να έρχονται και πριν δύο χρόνια τώρα αν εσύ έχεις σκοπό να κάνεις δικαστικά επειδή είσαι του 93 και δεν σε πιάνει και έχεις σκοπό να δώσεις τόσα λεφτά και να περιμένεις κανένα πρόβλημα δικαίωμά σου

Ναι προφανώς και είναι δικαίωμα μου.

Πήραν όμως ότι πήρες και εσύ από μισθούς και επιδόματα τόσων ετών.

Εντάξει δεν τα λες και τραγικά τα λεφτά του δικηγόρου.

Αν δουλεύεις βγαίνουν άνετα

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αγαπητε μου ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ, κανεις δεν ειπε οτι δεν σε πιστευει.
Μπραβο που εισαι μεσα και ενημερωνεις τον κοσμο και τον βοηθας, μονο και μονο απο αυτο αξιζεις ενα μεγαλο μπραβο.
Απλα κανουμε αντιπαραθεσεις και ειναι απολυτα λογικο.
Εγω ετσι κι αλλιως ουτε θεμα με την ηλικια εχω ουτε θεμα με το υψος, δοξα τον θεο.

Μη μου ζητας συγνωμη, δεν εκανες κατι. Ολοι στα νευρα μας πανω λεμε τα δικα μας, μας εχει φαει και η κλεισουρα της καραντινας, ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα... Οποτε ολα καλα, τουλαχιστον απο μενα.Εικόνα
ετσι ειναι φιλε μου. Καταραμενη κλεισουρα και δουλεια. Εχουμε και υποστελεχωση λογω κοβιντ

Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι αλλά πιστεύω ότι επειδή την μελετάμε αρκετά την προκήρυξη και θα περάσει από Συμβούλιο της Επικρατείας για να πάρει τελευταία υπογραφή Δεν νομίζω να κάνουν κάπου λάθος ώστε να κινηθεί κάποιος νομικά Τώρα Αν πάει κάποιος και τον κόψουν για το ύψος για ένα πόντο ενώ νομίζει και πιστεύει ότι είναι 165 ακριβώς Τότε μπορεί να κινηθεί νομικά
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Να σας πω ρε παιδιά, γτ δεν ανοίγεται ένα νέο θέμα με προσφυγές όσοι έχετε θέμα; Το 80% δεν τους απασχολεί αυτό
Στρατολογος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Να Είστε σίγουροι ότι κοιτάνε μέχρι και την τελευταία τελεία γιατί έχουν γίνει αρκετά στα παλιότερα χρόνια και δεν τους παίρνει σε τέτοιες εποχές να κάνουνε λάθη και να αναφερθώ λίγο στην ηλικία εάν θα σου λέει από πρώτη πρώτου 94 e93 βάση στρατιωτικού νόμου που σας είπα το πρωί να τον διαβάσετε μένουν εκτός δεν μπορούν να πάνε δικαστικά θα σας το πει και ο δικηγόρος όταν πάτε που θα διαβάσει το νόμο του 2005
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες