fistikisfiction έγραψε:Και η πλακα ειναι οτι η αστυφυλακων δεν ανεβηκε υ π ε ρ β ο λ ι κ α. Ναι μεν ανεβηκε αλλα ηταν κατι το αναμενομενο λογς της μειωσης του αριθμου των εισακτεων κλπ. Εγω υπολογιζα να παει 15.500 - 16.000... Αλλα η σμυ και η σσε αλλα ειδικα η σμυ εκτιναχθηκε στα υψη... Απιστευτο... Μου φαινεται οτι επειδη πολλοι υποψηφιοι ελεγαν οτι η αστυνομια θα παρει λιγους, πολυ λιγους φετος πολλοι δεν τη δηλωασν γιατι θεωρουσν πως δεν ειχαν ελπιδες καταταξης και οτι η βαση θα ανεβει κατακορυφα... Και ετσι ολοι επεσαν με τα μουτρα στον στρατο και... Ιδου οι συνεπειες...
Οντως η αστυφυλακων ανεβηκε αλλα δεν αποτελει εκπληξη αυτο ισα ισα που υπολογιζοταν για 15.700+ αλλα η σμυ εκανε το μεγαλο μπαμ φετος αυτο θα πει εκτιναξη.
Φιλε εγω ειμαι σιγουρος οτι αμα δεν εμπενε ο ΔΜΣ και οχι τοσο δυσκολα θεματα στα μαθηματικα γενικης θα ειχαμε βαση πανω απο 16.000 ειμαι 10000% σιγουρος... Η βαση ηταν 15211 και εγω ειχα 15258. Και φανταστητε απο πισω μου ηταν καμια 50αρια παιδια... Δεν ξερω ποσα ακριβως
Γεια σου ρε μακη! Ωραιος τα λεμε μεσα! Ξερει κανεις ποτε θα ανακοινωσουν ημερομηνιες καταταξης και παρουσιασης; Στην επισημη ιστοσελιδα της σχολης δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα ακομη...
Μπηκα το πρωι στο υπουργειο και ειχα δεδομενη τη σμυ... Και μετα απο ωρα που ειδα τη βαση επαθα πλακα... Οντως ειμαι πολυ τυχερος. Δεν ξερω τι θα παθενα αν εβλεπα οτι περασα καπου αλλου ενω την εια δεδομενη