thrakiotis έγραψε:Μακαρι να βγαινανε νωρις τα αποτελεσματα να μαθαιναμε και εμεις τι θα κανουμε αλλα μην μεταφερουμε φημες ραδιο αρβυλα Και ξεσηκωνουμε τον κοσμο τζαμπα...
thrakiotis έγραψε: Μακαρι να βγαινανε νωρις τα αποτελεσματα να μαθαιναμε και εμεις τι θα κανουμε αλλα μην μεταφερουμε φημες ραδιο αρβυλα Και ξεσηκωνουμε τον κοσμο τζαμπα...
το να λες την αποψη σου δεν σημαινει αυτοματα οτι διαδιδεις φημες ή οτι ειναι ραδιοαρβυλα... Κ στο κατω κατω, κυβερνηση ειναι μπορει να κανει οτι γουσταρει... Γιατι θα μας ρωτησει κιολας αν θα ακυρωσει τα αποτελεσματα;
illy μου οταν λες οτι το ακουσα απο τον θειο μου η απο καποιον αλλον δεν ειναι γνωμη αλλα φημη, και ας το ξαναπουμε τα αποτελεσματα δεν γινεται να τα ακυρωσει εκτος του οτι θα γινουν ρεζιλι μιας και λενε για διαφανεια, θα ειναι και το πρωτο σκανδαλο τηνς κυβερνησης Λες να κανουν κατι τετοιο;
Εγω δεν ειπα ακουσα απο τον ξαδερφο του ξαδερφου του παππου το ανηψι... Ειπα οτι υπαρχουν αυτα τα τινα κατα την αποψη μου! Τωρα απο κει κ περα ο Θεος κ η ψυχη τους... Δεν ξερω, για ολα τους εχω ικανους! Για κανεναν δεν μπορεις να εισαι σιγουρος... Ευελπιστω να φερθουν εξυπνα
illy έγραψε: Εγω δεν ειπα ακουσα απο τον ξαδερφο του ξαδερφου του παππου το ανηψι... Ειπα οτι υπαρχουν αυτα τα τινα κατα την αποψη μου!
μα δεν αναφερθηκα σε σενα ειδικα Αλλα στις φημες Που εχουν γραφτει σε αυτο το τοπικ πολλες φορες οτι το ακουσα απο καποιον απο παππου γιαγια, εχει διαφορα η γνωμη [που παντα γραφεις την γνωμη σου οπως και αλλοι] Με την φημη
Και να σου πω κ κατι ρε ψηλε; Πλεον δεν με απασχολει το τι θα γινει κ το τι θα κανουν... Παντα η πορεια της ζωης μας κρινεται απο αποφασεις πολιτικων οποτε ειμαστε ερμαια, παντα θα ειμαστε...
illy έγραψε:Και να σου πω κ κατι ρε ψηλε; Πλεον δεν με απασχολει το τι θα γινει κ το τι θα κανουν... Παντα η πορεια της ζωης μας κρινονται απο αποφασεις πολιτικων οποτε ειμαστε ερμαια, παντα θα ειμαστε...
οχι και ψηλος γιγαντας [σημερα ενα βρεφος με κοιτουσε στο δρομο με ανοιχτο το στομα ξεφτυλα ] εχεις δικαιο σε αυτο που λες τα παντα στην ζωη μας κρινονται απο αποφασεις πολιτικων [που φυσικα βλεπουν την τσεπη τους πρωτα παρα εμας] Απλα
Δεν ειναι απογοητευση ρατα μου, ειναι απαξιωση κ αδιαφορια... Ολοι κοιταζουν την παρτη τους, τον πολιτη ποτε... Κανεις δεν ανεβαινει την πολιτικη με ανιδιοτελη σκοπο... Ποτε δεν θα γινουν καλοι σαμαρειτες
illy έγραψε:Δεν ειναι απογοητευση ρατα μου, ειναι απαξιωση κ αδιαφορια... Ολοι κοιταζουν την παρτη τους, τον πολιτη ποτε... Κανεις δεν ανεβαινει την πολιτικη με ανιδιοτελη σκοπο... Ποτε δεν θα γινουν καλοι σαμαρειτες
ναι συμφωνώ! Μην μου ξανακοψεις το όνομα μου όμωςratatouli Με λενε
anna.nikos έγραψε:Παιδια για να περασει καποιος τα αθληματα πρεπει να τα εχει περασει ολα;
Κανονικά ναι. Έτσι πιστεύω κιόλας.
γιατι ατομο που δεν περασε 3 απο τα αθληματα, το μεσον μιλησε με την επιτροπη αθληματων και ειπε οτι με την αξια του περασε ισα ισα. Γινετε αυτο; Μηπως λεει βλακιες;
Τα αποτελεσματα δεν θα βγουνε 2 του μηνος να ξερετε θα αργησουν καμια βδομαδα. Μετα τις 10 νοεμβριου και ισως και αργοτερα... Το εμαθα απο γνωστο στο γ. Ε. ς... Και κατι ακομη ρε παιδια μην λετε Οτι να ναι Εδω μεσα, Να σας το πω ξεκαθαρα οποιος εβαλε μεσο θα μπει οποιος οχι μενει στην απεξω ή ειναι επιλαχων. Απλα πραγματα... Αν το μεσο σας σας ειπε μην ανυσηχειτε ειναι τελειωμενη η υποθεση Σας, τοτε Ειστε μεσα αν ομως Σας ειπε θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε κλπ κλπ, τοτε Ειστε εκτος... Μην σπατε αδικα το κεφαλι σας...
xamelon έγραψε: Τα αποτελεσματα δεν θα βγουνε 2 του μηνος να ξερετε θα αργησουν καμια βδομαδα. Μετα τις 10 νοεμβριου και ισως και αργοτερα... Το εμαθα απο γνωστο στο γ. Ε. ς... Και κατι ακομη ρε παιδια μην λετε Οτι να ναι Εδω μεσα, Να σας το πω ξεκαθαρα οποιος εβαλε μεσο θα μπει οποιος οχι μενει στην απεξω ή ειναι επιλαχων. Απλα πραγματα... Αν το μεσο σας σας ειπε μην ανυσηχειτε ειναι τελειωμενη η υποθεση Σας, τοτε Ειστε μεσα αν ομως Σας ειπε θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε κλπ κλπ, τοτε Ειστε εκτος... Μην σπατε αδικα το κεφαλι σας...
αυτο που λες δεν ισχυει. Εδω μεσα εχουμε δει ατομα να λενε οτι μεχρι τελευταια μερα το βυσμα τους ελεγε εισαι μεσα κ τελικα ηταν εξω τα παιδια