Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καταλαβα ¨) Υπαρχουν μεταθεσεις στην ομαδα ΔΙ. ΑΣ η οι περισσοτεροι πανε ΑΘΗΝΑ; Π. Χ εγω μενω κορινθο και θα ηθελα να μετατεθω εδω αλλα δν θα ειχα και προβλημα για να παω ΑΘΗΝΑ επισης οι αστυνομικοι δν πληρωνουν εισιτηρια στα μεσα μαζικης μεταφορας; Επισης σου δινουν και την στολη το αλεξισφαιρο και ολα αυτα και σου κρατανε και λιγο απο τον μισθο για την στολη το αλεξισφαιρο κτλπ γιατι ετσι εχω ακουσει
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ποσα μορια βγαλατε παιδια;
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
Εγω φιλε ειμαι πολυτεκνος και εβγαλα 13500. Δεν ξερω τι να κανω. Εσυ Τι λες να παω και οτι γινει; Εσυ πως πηγες;
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 46
Εγώ έχω 15.973 και είμαι στη Γενική σειρά...
To Serve and Protect
- Thanashs
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ειδατε ποσο ειναι οι βασεις για αστυφυλακας; Γιατι οπου και να το ψαξω δν το βρισκω ποσα μορια θελει ο αστυφυλακας το 2016
Χαχαχα! Νταξει, το παιδι τρολαρει στανταρ
-
- Στρατιώτης
Εγω 14300 πολυτεκνος... Τι πιστευεται Οσους πολυτεκνους ξερω δεν γραψαν καλα
-
- Στρατιώτης
Το κακο εινα οτι μπαινουν απο ολες τις κατευθυνσεις... Αλλα και παλι εγω βλεπω γενικη σειρσσειρα 15900 και πολυτεκνους 13900
- George911
Κωστας κωστας κωστας έγραψε:Το κακο εινα οτι μπαινουν απο ολες τις κατευθυνσεις... Αλλα και παλι εγω βλεπω γενικη σειρσσειρα 15900 και πολυτεκνους 13900
Γενικη σειρα 15.900 και πολυτεκνους 13.900; Συνηθως δεν υπαρχει τοσο μεγαλη αποκλιση. Ειναι πολυ δυσκολο να πανε οι πολυτεκνοι τοσο πολυ... Τωρα για τη Γενικη Σειρα δεν γνωριζω. Αλλα θα ηθελα να μαθω απο που προκυπτει το πορισμα σου... Εντελως φιλικα!
To Serve and Protect
- ekamitis96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λεγε μου τετοια φιλε να τρελαθω τελειως να την χασω για 400 μορια
-
- Υποδεκανέας
Αυτό για να γελάσουμε λίγο με την αστυφυλάκων από πανελλήνιες.
- George911
Χαχαχαχα, ΒΑΣΙΛΑΚΗΗΗ πρόσεχε παλικάρι μουυυυυυ!
To Serve and Protect
-
- Στρατιώτης
Φιλε δεν υπαρψουν προφορικοι βαθμοι.. Βαρυτητας ειναι τα μαθηματικα που δεν πηγαν τοσο καλα.. Οσο για τους ππλυτεκνους εχει το λιγοτερο χιλια μορια.. Το 2014 ειχε 1500 Το 2013 ειχς 2200 .. Φετος σε ενα δειγμα 30 υποψηφιων για σωματα ασφαλειας τυχαι παντα ενας μονο εγραψε πανω απο 14500..
- George911
Κωστας κωστας κωστας έγραψε:Φιλε δεν υπαρψουν προφορικοι βαθμοι. Βαρυτητας ειναι τα μαθηματικα που δεν πηγαν τοσο καλα. Οσο για τους ππλυτεκνους εχει το λιγοτερο χιλια μορια. Το 2014 ειχε 1500 Το 2013 ειχς 2200. Φετος σε ενα δειγμα 30 υποψηφιων για σωματα ασφαλειας τυχαι παντα ενας μονο εγραψε πανω απο 14500.
Οι προφορικοί ήταν 600 μόρια. Εγώ φέτος έγραψα τα ίδια σχεδόν μόρια με πέρσι. Πρόσεξε να δεις πως έχει το πράγμα: Στην κατεύθυνση Οικονομίας και Πληροφορικής το ποσοστό που δεν έγραψε καλά στα Μαθηματικά Κατ. Είναι 78%, ενώ στη Θετική το ποσοστό είναι 44-45%, για αυτό προβληματίζομαι. Το τελευταίο που γράφεις με το δείγμα 30 υποψηφίων από που το έβγαλες;
To Serve and Protect
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Παιδια αυτα που λετε δεν υσχιουν.. Αν υσχιαν αυτα που ελεγε ο Κωστας θα απανταγε.. Εχει τεραστια ζητηση και εχουν γραψει καλα... Ξερω πολλα παιδια που γραψαν πανω απο δεκαεξι μισο.. Οσο για τις αλλες κατηγοριες πολυτεκνοι σιγουρα 15300 δηλαδη σιγουρα πανω απο την περσινη βαση.. Λοιπον εγω δεν εχω γραψει καλα 16150 και δεν προκειται να παω για προκατακτικες εξετασεις.. Δεν υπαρχει λογος.. Σιγουρα θα υπαρχει αυξηση. Μεχρι και τα καναλια το ειπαν που δεν ειχαν ξανασχοληθει ποτε με την σχολη.. Γνωμη μου οποιος ειναι κατω απο 16200 για ολες τι κατηγοριες μην παει καν.. Τσαμπα εξοδα ρε παιδια.. Αν θελετε προβλεψη 16400 γενικη και 16000 πολυτεκνοι.. Νομιζω ξερουμε ολοι οτι θα εχει ανοδο μεγαλη οσο και να μην τ θελουμε.. Φιλικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης