Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 133
Μα προφανώς το να μπαίνουμε σε κύκλους επειδή ίσως δεν αντέχεις τον ουσιαστικό αντίλογο μου δεν είναι και τόσο παραγωγικό αλλά εγώ έχω την υπομονή να διασκεδάζω το κάθε ''επιχειρημά'' σου μιας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό να υπάρχει αντίλογος ειδικά στις φαρισαικές απόψεις που κρύβοντε μάλιστα πίσω από την επίφαση της νομιμοφάνειας μιας και μας διαβάζει αρκετός κόσμος.
Αρχικά κλείσαμε το ζήτημα του πως μπορεί κάποιος γκέι να κινητοποιηθεί άσχετα εσύ τι υποθέτεις ότι εγώ κάνω μέσα και έξω από τις Ε/Δ. Αυτό που τονίζω (και εκεί αν θέλεις σε χτυπάω επί της ουσίας και εσένα και οποιοδήποτε άλλο θα χρησιμοποιήσει ένα Π/Δ για να μας πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι διαταραχή) είναι η μηδενική αξία του εν λόγο Π/Δ σε ότι αφορά αυτά που γνωρίζουμε για την ομοφυλοφιλία από το επιστημονικό κεκτημένο (ελπίζω να κατάφερες στο μυαλό σου το διαχωρισμό μεταξύ της μιας έρευνας και του ευρύτερου επιστημονικού κεκτημένου) .
Σε δεύτερη ταχύτητα τι έκανες;Mε ''προκάλεσες'' (πρόσεξε τα εισαγωγικά) ότι αν βγω σε αναφορά και δηλώσω ότι είμαι γκέι θα με πάρουν σηκωτό στο ''ψυχίατρο'', προφανώς για να υπογραμμίσεις την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας. Ε και εκεί ήρθε η απάντηση μου απέναντι στη χαρτογιακαδίστικη θέση κάποιου με το καπελάκι του γραφειοκράτη... Τι λέω δηλαδή; Άλλο το ποιος είναι ο θεσμικός ρατσισμός ενός Π/Δ και άλλο τι λέει η επιστημονική κοινότητα επίσημα για την ομοφυλοφιλία.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Πλάκα μου κάνεις; Θα κρίνεις εσύ εμένα για ουσιαστικό αντίλογο; Εσύ που αναφέρεις βλακεία ένα προεδρικό διάταγμα και το βάζεις σε εισαγωγικά επειδή έτσι σε συμφέρει; Έχεις το θράσος και μου λες ότι διασκεδάζεις με την πάρτι μου επειδή έχω μάθει να βλέπω τα πράγματα όπως είναι; Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα; Αυτά να τα λες στο κίνημα και να τους προσβάλλεις όσο γουστάρεις, αν το δέχονται περαστικά τους
Μηδενική αξία του Π/Δ επειδή εσύ φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις; Τράβα πες το αυτό σε παιδιά που είχανε σοβαρές παθήσεις και πήρανε βάση του Π/Δ απαλλαγή από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
στο επόμενο μήνυμα που θα αναφέρεσαι στο πρόσωπο μου να λείπουν αυτά τα σχόλια περί διασκέδασης και ουσιαστικού αντιλόγου
η επιστημονική ενότητα μπορεί να λέει ότι θέλει, το τι θα ισχύει όμως στις δουλειές αυτό το καθορίζει ο εργοδότης και στην προκείμενη περίπτωση ο υπουργός...
Μηδενική αξία του Π/Δ επειδή εσύ φοβάσαι να το αντιμετωπίσεις; Τράβα πες το αυτό σε παιδιά που είχανε σοβαρές παθήσεις και πήρανε βάση του Π/Δ απαλλαγή από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις
στο επόμενο μήνυμα που θα αναφέρεσαι στο πρόσωπο μου να λείπουν αυτά τα σχόλια περί διασκέδασης και ουσιαστικού αντιλόγου
η επιστημονική ενότητα μπορεί να λέει ότι θέλει, το τι θα ισχύει όμως στις δουλειές αυτό το καθορίζει ο εργοδότης και στην προκείμενη περίπτωση ο υπουργός...
-
Κοιτά καταννοώ ότι η επιχειρηματολογική σου ένδεια μάλλον αυτή τη στιγμή σε κάνει να διαρυγνείεις τα ιμάτια σου αντιλαμβανόμενος την αδυναμία σου να σταθείς απέναντι μου διαλογικά. Είναι θεμιτές αντιδράσεις αν μη τι αλλό και λίγο πολύ αναμενόμενες όταν έχεις απέναντι σου έναν δυναμικό συζητητή, πόσο μάλιστα όταν αυτός μιλάει με ακρίβεια και καταρρίπτει τα ''επιχειρήματα'' που είναι σαθρά.
Απλά αυτό που κάνεις ακριβώς είναι να στηρίζεσαι στο θεσμικό ρατσισμό ενός Π/Δ (και τώρα μου μπλέκεις τις σοβαρές παθήσεις για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να ξεφύγεις από τις βλακείες που ορίζει για την ομοφυλοφιλία συγκεκριμένα) χωρίς κάποιο ουσιαστικό επιχείρημα.
Από την άλλη ανταπαντώ πολύ νηφάλια και ψυχράιμα (σοβαρά δε θα κερδίσεις κάτι με το να υψώνεις τους τόνους) με την υποστήριξη στη πλάτη μου του ερευνητικού meta-analysis και επιστημονικού κεκτημένου για την ομοφυλοφιλία. Προφανώς δε περιμένω όλοι οι συνομιλητές μου να είναι καταρτισμένοι ακαδημαικά πάνω στο θέμα της ομοφυλοφιλίας, για όνομα του θέου απλά υπογραμμίζω αυτό σε αντίθεση με τη σαθρότητα της χαρτογιακιαδίστικης λογικής και της επίφασης της νομιμοφάνειας γύρω από το θεσμικό ρατσισμό.
Προφανώς και ''παλατζάρεις'' αρκετά στο θέμα του ουσιαστικού αντιλόγου. Παραπαίεις ανάμεσα σε προεδρικά διατάγματα και ''προκλήσεις'' τύπου βγες στην αναφορά, υποστηρίζεις με ένα φαρισαικό τρόπο το δικαίωμα του άλλου να με αποκαλεί ''ανώμαλο'' ενώ δεν έχεις το παραμικρό επιστημονικό αντεπειχείρημα σε ότι αφορά τη ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας.
Ίσως πάλι να είναι η μοναδική φορά που κάποιος σε ''αποστωμόνει'' επιχειρηματολικά και κλιμακώνεις έτσι. Δε ξέρω. Απλά αυτό που έχει σημασία να επικοινωνήται στο κόσμο που μας διαβάζει είναι η μηδενική επιχειρηματολογία σου και η όντως ουσιαστική σου αδυναμία για αντίλογο. Ξέρεις δε σε κρίνω ως άνθρωπο, κρίνω τα επιχειρημάτα σου ενώ ταυτόχρονα τα καταρρίπτω, επιχειρήματα που αν μη τι άλλο είναι next to nothing σε ότι αφορά τουλάχιστον την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας. Ο λόγος που το κάνω όμως έχει να κάνει κυρίως γιατί μας διαβάζουν και άλλοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολύ γκέι που οφείλουν να ενημερώνονται με ακρίβεια.
Εξάλλου σε ένα φόρουμ βρισκόμαστε και ο σκοπός είναι να κρίνουμε τις ιδέες και τα επιχειρήμα και ειδικά τα σαθρά (όπως καλή ώρα τα δικά σου) να τα καταρρίπτουμε.
-
- Στρατηγός
Καταλαβαίνεις τι γράφεις; Είμαι εγώ αδύναμος να σταθώ απέναντι σου διαλογικά; Αυτό θα το κρίνουν οι ουδέτεροι και όχι εσύ, το αν είσαι δυναμικός συζητητής πάλι θα το κρίνουν οι άλλοι
προσπαθώ εγώ να δημιουργήσω εντυπώσεις; Έχω να κερδίσω κάτι; Απλά σου αναφέρω τις παθήσεις του Π/Δ και περίμενα από εσένα μια καλύτερη απάντηση για το αν είναι "βλακεία" η "γραφειοκρατικό", δεν περίμενα το δεχτείς, γιατί είπαμε εσύ στηρίζεσαι σε επιστημονικά πράγματα!
που ύψωσα εγώ τους τόνους; Πάλι ότι θέλεις λες;
εγώ δεν παραποιώ τίποτα, σου γράφω πράγματα που ισχύουν και στα οποία στηρίζω το Π/Δ και την αναγραφόμενη σε αυτό πάθηση που ισούται με την απαλλαγή των ομοφυλόφιλων από την στρατιωτική θητεία
πως με αποστόμωσες ακριβώς; Λέγοντας μου ότι το Προεδρικό διάταγμα είναι βλακεία; Αυτό σε βολεύει αυτό λες
ναι να βγεις στην αναφορά να πάρεις και ένα βιβλίο από τις επιστημονικές έρευνες και να στηρίξεις τα δικαιώματα σου εφόσον το Π/Δ που όριζαν οι καπελάκιδες είναι μια βλακεία
εσύ προσπαθείς να καταρρίψεις ολόκληρη νομοθεσία, πως είναι δυνατόν να κάθεσαι και να κρίνεις εμένα;
προσπαθώ εγώ να δημιουργήσω εντυπώσεις; Έχω να κερδίσω κάτι; Απλά σου αναφέρω τις παθήσεις του Π/Δ και περίμενα από εσένα μια καλύτερη απάντηση για το αν είναι "βλακεία" η "γραφειοκρατικό", δεν περίμενα το δεχτείς, γιατί είπαμε εσύ στηρίζεσαι σε επιστημονικά πράγματα!
που ύψωσα εγώ τους τόνους; Πάλι ότι θέλεις λες;
εγώ δεν παραποιώ τίποτα, σου γράφω πράγματα που ισχύουν και στα οποία στηρίζω το Π/Δ και την αναγραφόμενη σε αυτό πάθηση που ισούται με την απαλλαγή των ομοφυλόφιλων από την στρατιωτική θητεία
πως με αποστόμωσες ακριβώς; Λέγοντας μου ότι το Προεδρικό διάταγμα είναι βλακεία; Αυτό σε βολεύει αυτό λες
ναι να βγεις στην αναφορά να πάρεις και ένα βιβλίο από τις επιστημονικές έρευνες και να στηρίξεις τα δικαιώματα σου εφόσον το Π/Δ που όριζαν οι καπελάκιδες είναι μια βλακεία
εσύ προσπαθείς να καταρρίψεις ολόκληρη νομοθεσία, πως είναι δυνατόν να κάθεσαι και να κρίνεις εμένα;
-
Kοίτα μπαίνουμε σε κύκλους. Είπα απλά ότι είμαι δυναμικός συζητητής και ότι τα επιχειρηματά σου είναι μηδενικά αν θέλουν να υποστηρίξουν την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας.
Τώρα λες ότι απλά μας είπες για το Π/Δ και μέχρι εκεί. Κοίτα ο κάθενας μας έχει προφανώς τον τρόπο του να ελίσσέται διαλογικά ειδικά όταν βρίσκεται στο τοίχο. Στη δική σου περίπτωση είναι να αλλάζεις τoυς υπαινιγμούς σου υποθέτω. Τι εννοούσες δηλαδή όταν μου είπες να βγώ στην αναφορά;oτι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική αλλά απλά είχες το καθήκον να μου υπενθυμίσεις το Π/Δ το οποίο ενδέχεται να με αποκλήσει; Γιατί έτσι θέλεις να το περάσεις τώρα εφόσον δε μου δίνεις αντίλογο σε ότι αφορά τη ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας.
Αυτό που εγώ προσπαθώ να καταρρίψω δεν είναι η νομοθεσία. Αυτή και ο θεσμικός ρατσιμός ας κάνουν ότι θέλουν, αυτό που καραρρίπτω είναι επιχείρημα της ψυχοπαθολογίας της ομοφυλοφιλίας.
-
- Στρατηγός
Aeroporos27 έγραψε:
KΟίτα μπαίνουμε σε κύκλους. Είπα απλά ότι είμαι δυναμικός συζητητής και ότι τα επιχειρηματά σου είναι μηδενικά αν θέλουν να υποστηρίξουν την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας.
Τώρα λες ότι απλά μας είπες για το Π/Δ και μέχρι εκεί. Κοίτα ο κάθενας μας έχει προφανώς τον τρόπο του να ελίσσέται διαλογικά ειδικά όταν βρίσκεται στο τοίχο. Στη δική σου περίπτωση είναι να αλλάζεις τoυς υπαινιγμούς σου υποθέτω. Τι εννοούσες δηλαδή όταν μου είπες να βγώ στην αναφορά;oτι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική αλλά απλά είχες το καθήκον να μου υπενθυμίσεις το Π/Δ το οποίο ενδέχεται να με αποκλήσει; Γιατί έτσι θέλεις να το περάσεις τώρα εφόσον δε μου δίνεις αντίλογο σε ότι αφορά τη ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας.
Αυτό που εγώ προσπαθώ να καταρρίψω δεν είναι η νομοθεσία. Αυτή ας κάνει ότι θέλει, αλλά το επιχείρημα της ψυχοπαθολογίας της ομοφυλοφιλίας.
τα επιχειρήματα μου είναι μηδενικά γιατί αυτό σε συμφέρει
εγώ βρίσκομαι στο τοίχο; Που το στηρίζεις αυτό; Εσύ έχεις το πρόβλημα, εσύ δεν μπορείς να πεις στην δουλειά σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος, εσύ θέλεις να διεκδικήσεις κάποια πράγματα, εγώ μια χαρά είμαι
έγραψα ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική; Αν ήτανε φυσιολογική δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ούτε στο στρατό ούτε σε υιοθεσίες ούτε πουθενά, δεν προσπαθώ να περάσω τίποτα και δεν έχω διαβάσει πολλά πράγματα για την ομοφυλοφιλία, απλά τυγχάνει να ασχολούμαι με το στρατό και με τα στρατολογικά θέματα και έγραψα κάτι το οποίο ισχύει
ναι όντως, πως να καταρρίψεις κάτι το οποίο το θεωρείς βλακεία
-
E, ωραία να σε δω λοιπόν!
Ποιά είναι τα επιστημονικά επιχειρήματα σου ότι η ομοφυλοφιλία είναι διαταραχή; Ένα προεδρικό διάταγμα στην Ελλάδα; Άλλα 2 στη Γκάνα;
Oρίστε τι λέει η επιστήμη της Ψυχολογίας επίσημα.
http://www.apa.org/helpcenter/sexual-orientation.aspx
Is homosexuality a mental disorder;
No,lesbian,gay,and bisexual orientations are not disorders.Research has found no inherent association between any of these sexual orientations and psychopathology.Both heterosexual behavior and homosexual behavior are normal aspects of human sexuality.Both have been documented in many different cultures and historical eras.Despite the persistence of stereotypes that portray lesbian,gay,and bisexual people as disturbed,several decades of research and clinical experience have led all mainstream medical and mental health organizations in this country to conclude that these orientations represent normal forms of human experience.Lesbian,gay,and bisexual relationships are normal forms of human bonding.Therefore,these mainstream organizations long ago abandoned classifications of homosexuality as a mental disorder.
Ποιά είναι τα επιστημονικά επιχειρήματα σου ότι η ομοφυλοφιλία είναι διαταραχή; Ένα προεδρικό διάταγμα στην Ελλάδα; Άλλα 2 στη Γκάνα;
No,lesbian,gay,and bisexual orientations are not disorders.Research has found no inherent association between any of these sexual orientations and psychopathology.Both heterosexual behavior and homosexual behavior are normal aspects of human sexuality.Both have been documented in many different cultures and historical eras.Despite the persistence of stereotypes that portray lesbian,gay,and bisexual people as disturbed,several decades of research and clinical experience have led all mainstream medical and mental health organizations in this country to conclude that these orientations represent normal forms of human experience.Lesbian,gay,and bisexual relationships are normal forms of human bonding.Therefore,these mainstream organizations long ago abandoned classifications of homosexuality as a mental disorder.
-
- Στρατηγός
Ένα προεδρικό διάταγμα μου αρκεί, γιατί θα έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με κάτι το όποιο δεν εμπλέκεται στην προσωπική μου ζωή; Απλά έχω την γνώμη μου για κάτι και μπορώ να το κρίνω χωρίς να έχω διαβάσει τι λέει ο κάθε επιστήμονας
έτσι και αλλιώς ο θεός έπλασε μια γυναίκα και έναν άνδρα, έτσι πολλαπλασιάστηκε το είδος...
έτσι και αλλιώς ο θεός έπλασε μια γυναίκα και έναν άνδρα, έτσι πολλαπλασιάστηκε το είδος...
- KYNIGOSDK
- Posts in topic: 24
Το εφερες απο εδω το εφερες απο εκει παλι μας μοστραρησες την μαλ. Κια αυτηAeroporos27 έγραψε:E, ωραία να σε δω λοιπόν!

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός αναφέρεται επίσης στην αίσθηση ενός ατόμου της ταυτότητας που θα βασίζεται σε αυτά τα αξιοθέατα, οι συμπεριφορές που σχετίζονται, και η συμμετοχή σε μια κοινότητα από άλλους που μοιράζονται τα αξιοθέατα.

Δεν μας λες και εμας τους ανιδεους απο ανωμαλια πια ειναι αυτα τα αξιοθεατα;
Τι εννοει ο ποιητης με την εκφραση ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ;

-
Greek_Army έγραψε:Ένα προεδρικό διάταγμα μου αρκεί, γιατί θα έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με κάτι το όποιο δεν εμπλέκεται στην προσωπική μου ζωή; Απλά έχω την γνώμη μου για κάτι και μπορώ να το κρίνω χωρίς να έχω διαβάσει τι λέει ο κάθε επιστήμονας
Πες έτσι λοιπόν φίλε μου, ότι είναι η γνώμη σου δηλαδή. Μια γνώμη όμως που η επιστήμη την απορρίπτει. Εσύ στηρίζεσαι σε ένα Π/Δ στην Ελλάδα, κάποιος άλλος στο τι του είπε η μαμά του και ο μπαμπάς του. Ο παραδίπλα στο πως κορόιδευε τον γκέι στο σχολείο, ένας πιο κάτω θα σου πει για τη θρησκεία. Ο αλλός μπορεί να σου πει ότι έτσι λέει η ΧΑ κοκ.
Ένας από τους λόγους που συμμετέχω στο φόρουμ λοιπόν είναι να ενημερώσω ότι καλά και χρυσά τα στερεότυπα, η άγνοια και ελλειπή πληροφορησή μας αλλά όχι δε είναι έτσι τα πράγματα.
Σεβαστή λοιπόν η άποψη σου, καταρριπτέα από την επιστήμη σε κάθε περίπτωση.
KYNIGOSDK έγραψε:
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός αναφέρεται επίσης στην αίσθηση ενός ατόμου της ταυτότητας που θα βασίζεται σε αυτά τα αξιοθέατα, οι συμπεριφορές που σχετίζονται, και η συμμετοχή σε μια κοινότητα από άλλους που μοιράζονται τα αξιοθέατα.
Δεν μας λες και εμας τους ανιδεους απο ανωμαλια πια ειναι αυτα τα αξιοθεατα;
Τι εννοει ο ποιητης με την εκφραση ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ;
Μάλλον το πρόγραμμα μετάφρασης που χρησιμοποιείς είναι πολύ αδύναμο. Δώσε μου το πρωτότυπο Αγγλικό να δω τι θέλει να πει.
-
- Στρατηγός
Aeroporos27 έγραψε:Greek_Army έγραψε:Ένα προεδρικό διάταγμα μου αρκεί, γιατί θα έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με κάτι το όποιο δεν εμπλέκεται στην προσωπική μου ζωή; Απλά έχω την γνώμη μου για κάτι και μπορώ να το κρίνω χωρίς να έχω διαβάσει τι λέει ο κάθε επιστήμονας
Πες έτσι λοιπόν φίλε μου, ότι είναι η γνώμη σου δηλαδή. Μια γνώμη όμως που η επιστήμη την απορρίπτει. Εσύ στηρίζεσαι σε ένα Π/Δ στην Ελλάδα, κάποιος άλλος στο τι του είπε η μαμά του και ο μπαμπάς του. Ο παραδίπλα στο πως κορόιδευε τον γκέι στο σχολείο, ένας πιο κάτω θα σου πει για τη θρησκεία. Ο αλλός μπορεί να σου πει ότι έτσι λέει η ΧΑ κοκ.
Ένας από τους λόγους που συμμετέχω στο φόρουμ λοιπόν είναι να ενημερώσω ότι καλά και χρυσά τα στερεότυπα, η άγνοια και ελλειπή πληροφορησή μας αλλά όχι δε είναι έτσι τα πράγματα.
Σεβαστή λοιπόν η άποψη σου, καταρριπτέα από την επιστήμη σε κάθε περίπτωση.
Και επειδή την καταρρίπτει η επιστήμη τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να το δεχτώ;
έτσι και αλλιώς και η επιστήμη έχει κάνει αρκετά λάθη, άρα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στηριζόμαστε αποκλειστικά στα λεγόμενα της
-
Greek_Army έγραψε:
Και επειδή την καταρρίπτει η επιστήμη τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να το δεχτώ;
έτσι και αλλιώς και η επιστήμη έχει κάνει αρκετά λάθη, άρα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να στηριζόμαστε αποκλειστικά στα λεγόμενα της
Ε στηρίξου στο Π/Δ που σαφώς δε σφάλει τότε. Έλα φίλε μου λίγο έλεος 1 αιώνα μελατάμε επιστημονικά την ομοφυλοφιλία. Δε ξυπνήσαμε ένα πρώι και είπαμε ότι είναι φυσιολογική. Έχει μια διαδικασία.
- KYNIGOSDK
- Posts in topic: 24
Απο δικαιολογιες περνεις αρισταΤο προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι της google που το χρησιμοποιει χιλιαδες κοσμοςAeroporos27 έγραψε:Μάλλον το πρόγραμμα μετάφρασης που χρησιμοποιείς είναι πολύ αδύναμο. Δώσε μου το πρωτότυπο Αγγλικό να δω τι θέλει να πει.
Μα καλα εσυ μας ειχες πει ποιο πανω οτι το συγκεκριμενο ποστ το εχεις διαβασει τωρα ξαφνικα πως και δεν γνωριζεις τι γραφει μεσα

Απαντησε μου τι εννοει ο ποιητης-επιστημονας λεγοντας ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

-
- Στρατηγός
Γιατί έλεος; Διαφωνείς ότι οι επιστήμονες δεν έχουνε κάνει λάθη; Το ποιο πρόσφατο λάθος που έτυχε να διαβάσω είναι για τα παγόβουνα
-
Δε καταλαβαινόμαστε. Το google translate πολλές φορές βγάζει ότι να ναι. Δώσε μου το προτότυπο Αγγλικό κείμενο στο σημείο που αναφέρεται αυτό που λες αν θέλεις να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι λέει. Έκτος αν θέλεις απλά ανταγωνιστικά να απαντάς απέναντι μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης