Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GenerX »

Κλασσικοί νεοέλληνες. Απομωνόνουν μια φράση, ένα ρητό και το ερμηνεύουν κατά το δοκούν.

Καταρχάς, πρέπει να τους θεωρείτε καθυστερημένους για να τονίζετε πως το ρητό "Πας μη Έλλην", μεταφράζεται κατ αυτό τον τρόπο.

Νομίζω όμως πως άλλοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, ποια είναι η άποψη της χρυσής αυγής για τον Μάκη Βορίδη;
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sasuke »

yandr έγραψε:Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, ποια είναι η άποψη της χρυσής αυγής για τον Μάκη Βορίδη;

Η Χρυσή Αυγή είχε συγκρουστεί με τον Βορίδη απο τότε που υπήρχε το Ελληνικό Μέτωπο, μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο κόμμα ήταν εθνικιστικό και επομένως δόθηκαν σκληρές μάχες προκειμένου κάποιο απο τα δύο κόμματα να επικρατήσει και να ηγεμονεύσει τον εθνικιστικό χώρο. Τώρα η κριτική έχει περιοριστεί στα πλαίσια που ασκεί η ΧΑ στο ΛΑΟΣ. Σε καμία περίπτωση βέβαια αν φύγει ο Βορίδης απο το ΛΑΟΣ δεν θα πάει στην Χρυσή Αυγή.
Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυάλο σου πάντως η σχέση του Μιχαλολιάκου με τον Μάκη ξεκινάει απο τα χρόνια της ΕΠΕΝ και της ΕΝΕΚ.

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΕΛΛΑΣ!!
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Πάντως, για μένα, Ο Βορίδης είναι πολύ γερό στέλεχος και είναι κρίμα να χαραμίζεται στον Καρατζαφέρη. Με λόγο, επιχειρήματα, γνώσεις. Έλειπε έν τέτοιο στέλεχος από τον χώρο της δεξιάς. Βέβαια, έχει ένα εθνικιστικό παρελθόν, αλλά ας ελπίσουμε να αξιοποιηθεί
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Sasuke έγραψε:
yandr έγραψε:Να κάνω και εγώ μια ερώτηση, ποια είναι η άποψη της χρυσής αυγής για τον Μάκη Βορίδη;

Η Χρυσή Αυγή είχε συγκρουστεί με τον Βορίδη απο τότε που υπήρχε το Ελληνικό Μέτωπο, μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο κόμμα ήταν εθνικιστικό και επομένως δόθηκαν σκληρές μάχες προκειμένου κάποιο απο τα δύο κόμματα να επικρατήσει και να ηγεμονεύσει τον εθνικιστικό χώρο. Τώρα η κριτική έχει περιοριστεί στα πλαίσια που ασκεί η ΧΑ στο ΛΑΟΣ. Σε καμία περίπτωση βέβαια αν φύγει ο Βορίδης απο το ΛΑΟΣ δεν θα πάει στην Χρυσή Αυγή.
Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις στο μυάλο σου πάντως η σχέση του Μιχαλολιάκου με τον Μάκη ξεκινάει απο τα χρόνια της ΕΠΕΝ και της ΕΝΕΚ.

Ο Μάκης και η Χ. Α είχαν μια άτυπη κόντρα για το ποιός Θα είναι ο leader των εθνικιστών. Θυμάμαι τον Βορίδη στο Ε. Μ και πιο παλιά στην ΕΠΕΝ ο οποίος μάλιστα αν θυμάμαι το 93 ή το 90 Είχε έρθει 6ο κόμμα. Τώρα και αυτός έκανε delete το παρελθόν του και έγινε μέρος του συστήματος. Ενδεχόμενη Μετακίνησή του στο κόμμα της αρχιπροδότρας κόρης του Μητσοδράκουλα τον καθιστά πλέον τσιράκι της Νέας τάξης. Πάντως θα φύγει σίγουρα από το κόμμα του αρχικολοτούμπα ***** που μετά χαράς Ψήφισε το μνημόνιο και την αμερικανοεβραϊκή κατοχή.

Οσο για τον Μπουμπούκο τον δωδεκαθεϊστή, λάθος εκτίμηση κάνατε sasuke.

Ο συγκεκριμένος είναι μεγάλος χαλβάς και φαφλατάς και εντελώς ανυπολήπτος στο χωρο της δεξιάς και της ακροδεξιάς και μεγάλος τηλεμαϊντανος (μετά τον πρόεδρο βέβαια). Ηταν μια λύση "ασφάλειας" Για τον ίδιο τον ***** ο οποίος Πλέον αμφισβητείται Για τις επιλογές του Από το κόμμα του και Μετά την πλήρη συστράτευσή του με το ΠΑΣΟΚ.

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από asimike »

5,3% για τον δημο αθηναιων και για πρωτη φορα εδρα... Συγχαρητηρια!
ΕΛΛΑΣ
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

Μερικοί αντί να εκφράζουν την "βαθιά τους ανησυχία" για την άνοδο της Χ. Α. καλά θα κάνουν να το αναλύσουν πιο διεξοδικά αυτό το ποσοστό. Κάτι θέλει να πει
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από asimike »

ΕΛΛΑΣ
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χρυσή Αυγή

20% στον Άγιο Παντελεήμονα !Εικόνα Αυτό κι αν είναι μήνυμα !

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση του φερόμενου ως ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής Κ. Αντ. Ανδριτσόπουλου ή «Περίανδρου», που ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με την οποία ο Περίανδρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μαζί με άλλα εννέα άτομα, του τότε φοιτητή κ. Δημήτρη Κουσουρή.

Το περιστατικό είχε γίνει τον Ιούνιο του 1998 απέναντι από την πρώην Σχολή Ευελπίδων. Η απόπειρα κατά του Κουσουρή έγινε με πολλαπλά χτυπήματα από ξύλινα ρόπαλα.

Ο Αρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του Εφετείου Αθηνών είχε ειδική, πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

ΤΟ ΒΗΜΑ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Rafale »

Οταν οι ναζι ηρθαν για τους κομμουνιστες Εμεινα σιωπηλη. Δεν ημουν κομμουνιστρια. Υστερα φυλακισαν τους κοινωνικους δημοκρατες κι εγω εμεινα σιωπηλη. Δεν ημουν απ αυτους. Υστερα ηρθαν για τους συνδικαλιστες κι εγω παλι δεν μιλησα. Δεν ημουν συνδικαλιστρια. Υστερα ηρθαν για τους εβραιους κι εγω δεν μιλησα. Δεν ημουν εβραια. Οταν ηρθαν για μενα δεν ειχε απομεινει κανενας να μιλησει για μενα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Για ότι έχουμε αντιγράψει πρέπει να αναφέρουμε την πηγή.
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από TOPOL-M »

yandr έγραψε:
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση του φερόμενου ως ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής Κ. Αντ. Ανδριτσόπουλου ή «Περίανδρου», που ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με την οποία ο Περίανδρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μαζί με άλλα εννέα άτομα, του τότε φοιτητή κ. Δημήτρη Κουσουρή.

Το περιστατικό είχε γίνει τον Ιούνιο του 1998 απέναντι από την πρώην Σχολή Ευελπίδων. Η απόπειρα κατά του Κουσουρή έγινε με πολλαπλά χτυπήματα από ξύλινα ρόπαλα.

Ο Αρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του Εφετείου Αθηνών είχε ειδική, πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

ΤΟ ΒΗΜΑ
Για πείτε μου 12 χρόνια κάθειρξη για ξυλοδαρμό δεν είναι πολλά όταν κάποιοι άλλοι για φόνο εκτείουν λιγότερα χρόνια;

Και ο συγκεκριμένος φοιτητής μόνο μπουμπούκι δεν ήταν.

Ξέρω καλά τι έγινε τότε γιατί έγινε κάτω απ το σπίτι μου.

Μάλιστα ουδείς από τα στημένα ΜΜΕ δεν είχε αναφέρει τι είχε προηγηθεί

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Ξυλοδαρμός η απόπειρα ανθρωποκτονίας;

Μήπως παίζανε απλά μακρυά γαϊδούρα και δεν κατάλαβε ο Άρειος Πάγος; ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης