Οσο για το επαγγελμα εμενα μ'αρεσει η δουλεια του μηχανικου. Δεν εχω θεμα να λερωθουν τα χερια μου δλδ. Γενικα παντα μου αρεσε να φτιαχνω πραγματα, να ασχολουμε με την συντηρηση του αυτοκινητου και της μηχανης κλπ αλλα απο οτι καταλαβαινω και με ενοχλει καπως ειναι οτι ολη την δουλεια την κανουν οι μηχανικοι και στο τελος πληρωνονται και λιγοτερο (ελαχιστα) απο τους πλοιαρχους που "καθονται" στην γεφυρα. Ισως κανω λαθος αλλα αυτην την εικονα εχω σχηματισει απο αυτα που εχω διαβασει εδω περα.
Αλλα επειδη μ'αρεσει και η δουλεια του μηχανικου δεν θα ειχα προβλημα να κανω οποιαδηποτε απο τις δυο και να σου πω την αληθεια με οσα εχω διαβασει για τον κορεσμο των πλοιαρχων μαλλον προς μηχανικους στρεφομαι.
Επισης να ρωτησω καποια πραγματα ακομα αν γινεται.
1) Απο το προγραμμα καταλαβαινω οτι ως μηχανικος θα κοιμαμαι κατα τις 12 το βραδυ (για να ξυπναω 7) αλλα αμα τρως τελευταια φορα στις 5-6 μετα δεν πεινας κατα τις 10-11; Γενικα μπορεις να τσιμπησεις κατι (ακομα και επι πληρωμη) η πας για υπνο νηστικος;
2) Στον ελευθερο χρονο μπορω να περπαταω στο καταστρωμα η απαγορευεται; Γενικα θαλασσα βλεπεις ως μηχανικος η εισαι ολη μερα μεσα;
3) Γυμναστηριο υπαρχει στο βαπορι;
4) Ιντερνετ καποια εχουν καποια δεν εχουν;
5) Καπου διαβασα οτι οι πορτες των καμπινων δεν κλεινουν. Ισχυει αυτο; Και μηπως εννοουσε οτι δεν κλειδωνουν;
6) Μολις διαβασα αυτο το αρθρο http://www.e-nautilia.gr/ta-1200e-h-enwsh-efoplistwn-oi-enwseis-kai-oi-megaloi-eukairia-twn-ellinwn-na-gurisoyn-sta-karavia/ Ισχυει οτι μισθοι αξιοματικων εχουν φτασει 1200ευρω; Απο κει που ηταν 3-4-5χιλ;
Ευχαριστω