Διακοπή αναβολής
Διακοπή αναβολής
Καλησπερα Ειμαι νεος χρηστης του φορουμ. Ειμαι φοιτητης στην Τριπολη και απο Τριπολη και εχω καποιες αποριες αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Το ετος 2011-2012 τελειωσα το λυκειο και πηρα αναβολη για να ξεκινησω τις σπουδες μου. Η αναβολη ισχυει ως το 2017. Αυτο που θελω να κανω ειναι να διακοψω την αναβολη μου και παραλληλα να εχω μια οσο το δυνατον καλυτερη επαφη με τη σχολη μου. Θελω να μπω στο στρατο οσο πιο γρηγορα μπορω μετα το φεβρουαριο για να εξεταστω στα μαθηματα μου χειμερινου εξαμηνου. Απο κει και περα το θεμα μου ειναι το εξης. Οταν ειχα λαβει το περιοδευον στο λυκειο ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις αλλα πλεον δεν με βοηθαει καθολου αυτη η επιλογη. Μπορω να αλλαξω την επιλογη μου και να ενταχθω σε πεζικο; Και 2ον υπαρχει τροπος να υπηρετησω στην τριπολη η εστω καπου κοντα μονιμα η εστω τον περισσοτερο καιρο ετσι ωστε να εχω μια επαφη με τη σχολη μου και να γλιτωσω οσο το δυνατον περισσοτερα εξοδα;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Διακοπή αναβολής
Καλησπέρα και καλή χρονια
1) Αν καταταχθείς Ειδικές Δυνάμεις μπορείς να δηλώσεις στο Κέντρο ότι δεν θές να υπηρετήσεις και θα σε στείλουν σε άλλο Όπλο/Σώμα.
2) Αναγκαστικά θα υπηρετήσεις 5μηνο σε παραμεθόριο. Εκτός και αν πληρείς κάποιες προϋποθέσεις (οικονομικό, υγείας δικό σου ή γονέων κλπ) για κατ'εξαίρεση μετάθεση κοντά στο τόπο κατοικίας σου.
1) Αν καταταχθείς Ειδικές Δυνάμεις μπορείς να δηλώσεις στο Κέντρο ότι δεν θές να υπηρετήσεις και θα σε στείλουν σε άλλο Όπλο/Σώμα.
2) Αναγκαστικά θα υπηρετήσεις 5μηνο σε παραμεθόριο. Εκτός και αν πληρείς κάποιες προϋποθέσεις (οικονομικό, υγείας δικό σου ή γονέων κλπ) για κατ'εξαίρεση μετάθεση κοντά στο τόπο κατοικίας σου.
Διακοπή αναβολής
Καλη χρονια.Εχω καποια επιλογη οσον αδορα αυτο το 5μηνο; Δηλαδη να μου ζητηθει καποια προτιμηση; Και ποιοι ειναι οι πιθανοι προορισμοι μου για το 5μηνο αυτο; Μπορω να το δω απο καπου; Και που μπορω να δω αν πληρω τις προυποθεσεις αυτες;
Διακοπή αναβολής
Στη κατάταξη ζητάνε να τους γράψεις τόπους προτίμησης για μετάθεση παραμεθορίου. Σπάνια τις παίρνουν υπόψιν. Με βύσμα μπορείς να πετύχεις "ευνοϊκότερη" μετάθεση.
Για τις προϋποθέσεις διάβασε το παρακάτω από το ΓΕΣ.
http://www.army.gr/default.php?pname=kat_ejairesh_metath_koin_logoi_doth&la=1
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς στη Στρατολογική Υπηρεσία που υπάγεσαι για περισσότερες πληροφορίες.
Για τις προϋποθέσεις διάβασε το παρακάτω από το ΓΕΣ.
http://www.army.gr/default.php?pname=kat_ejairesh_metath_koin_logoi_doth&la=1
Μπορείς επίσης να απευθυνθείς στη Στρατολογική Υπηρεσία που υπάγεσαι για περισσότερες πληροφορίες.
Διακοπή αναβολής
Οκ. Μπορω απο καπου να δω τι επιλογες θα εχω;
Διακοπή αναβολής
Όχι, θα σου ανακοινώσουν τη μετάθεση μετά την ορκομωσία.
Οι μεταθέσεις των Οπλιτών αποφασίζονται από το ΓΕΣ και δεν δημοσιοποιούνται.
Οι μεταθέσεις των Οπλιτών αποφασίζονται από το ΓΕΣ και δεν δημοσιοποιούνται.
Διακοπή αναβολής
Αρα δε. πορω να ξερω αναμεσα σε ποιους προορισμους θα με βαλουν να επιλεξω καν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
Επίσης,prSt77 μπορείς να κατατοπιστείς, διαβάζοντας και εδώ , και να έχεις μια σαφή εικόνα απο εμπειρίες άλλων μελών, με πληθώρα απαντήσεων.
Διακοπή αναβολής
Όχι.
Εσύ πχ Μπορεί να βάλεις 4-5 περιοχές σε Ροδόπη-Ξάνθη-Έβρο και να σε στείλουν σε νησί.
Εσύ πχ Μπορεί να βάλεις 4-5 περιοχές σε Ροδόπη-Ξάνθη-Έβρο και να σε στείλουν σε νησί.
Διακοπή αναβολής
Ναι αυτο λεω. Αυτα που μπορω να βαλω ανεξαρτητως αν παω η οχι μπορω να τα δω απο καπου; Τις περιοχες αυτες δηλαδη ποιες ειναι.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
Το φόρουμ μας, ειναι πλούσιο σε θεματολογία. Δες εδώ και καλή σου ανάγνωση φίλε μου!PrSt77 έγραψε: Ναι αυτο λεω. Αυτα που μπορω να βαλω ανεξαρτητως αν παω η οχι μπορω να τα δω απο καπου; Τις περιοχες αυτες δηλαδη ποιες ειναι.
Διακοπή αναβολής
Όχι. Όταν είχα συμπληρώσει το έγγραφο έβαζα απλά πχ. Λέσβος, Λήμνος, Σάμος ή Αλξανδρούπολη, Διδυμότειχο κλπ.
Γενικά και αόριστα ένα πράγμα.
edit: Δες και το παραπάνω σύνδεσμο που παρέθεσε ο dn24
Γενικά και αόριστα ένα πράγμα.
edit: Δες και το παραπάνω σύνδεσμο που παρέθεσε ο dn24
Διακοπή αναβολής
Οκ σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια να στε καλα.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Διακοπή αναβολής
Εμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.PrSt77 έγραψε: Οκ σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια να στε καλα.
Διακοπή αναβολής
Καλησπερα. Η αναβολη μου εληξε στις 31 Δεκεμβριου και το stratologia.gr μου δειχνει οτι ειμαι κανονικα στη Β' εσσο του Μαρτιου. Πρεπει να περασω απο τη στρατολογια για καποιο διαδικαστικο θεμα (περαν της προσκομισης πιστοποιητικων σπουδων) ;Kαι αν ναι μεχρι ποτε; Ενας γνωστος μου ειπε οτι επρεπε ηδη να εχω παει για να συμπληρωσω μια αιτηση. Ισχυει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες