Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
giorgos1926
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από giorgos1926 »

Αντε υπομονη λιγες μερες για να μαθουμε αν κατατασομαστε με την '15α... !
antonisln
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από antonisln »

Μαγκες βγηκαν οι ανακοινωσεις σημερα:) πηραν προτακτους επιτελους!19/1 Mεγαλο Πευκο ;)
Νικος Κ

Δημοσίευση από Νικος Κ »

καλη θητεια παλικαρια, μια ερωτηση, αν παω δευτερα ΚΕΠ(15/12/14)εχω πυθανοτητα να με παρουν Μαρτιο; του 96 απο Αθηνα!! να'σται ολοι καλα
ΑΛΕΚΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΚΟΣ »

Γεια σας... Κλείνω τα 18 2 οκτωβρίου το 2015 μπορώ να δηλώσω εθελοντης 1 μην πριν κλεισω τα 18 μπας και προλάβω την σειρα του νοεμβριου;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΑΛΕΚΟΣ έγραψε:Γεια σας... Κλείνω τα 18 2 οκτωβρίου το 2015 μπορώ να δηλώσω εθελοντης 1 μην πριν κλεισω τα 18 μπας και προλάβω την σειρα του νοεμβριου;

Κανονικά θα πρέπει να έχεις κλείσει τα 18 για να δηλώσεις για πρότακτος. Ωστόσο κάνε μία ερώτηση στην Στρατολογία σου για να σου πουν σίγουρα.

ΑΛΕΚΟΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΚΟΣ »

D.Y.K έγραψε:
ΑΛΕΚΟΣ έγραψε:Γεια σας... Κλείνω τα 18 2 οκτωβρίου το 2015 μπορώ να δηλώσω εθελοντης 1 μην πριν κλεισω τα 18 μπας και προλάβω την σειρα του νοεμβριου;

Κανονικά θα πρέπει να έχεις κλείσει τα 18 για να δηλώσεις για πρότακτος. Ωστόσο κάνε μία ερώτηση στην Στρατολογία σου για να σου πουν σίγουρα.

αααα οκ γιατι σημερα μας λεγανε στο σχολειο για περιοδευον και είμαι μες στην τρελη χαρα ανυπομονω να φυγω... !
ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

Δημοσίευση από ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ »

Εγω διλωσα εθελοντης 3 δεκεμβριου ποτε θα με καλεσουν :/
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Εγω διλωσα εθελοντης 3 δεκεμβριου ποτε θα με καλεσουν :/

Αυτό μόνο η Στρατολογία σου μπορεί να το γνωρίζει αν και είναι αρκετά νωρίς ακόμη.

Επικοινώνησε καλύτερα μαζί τους.

γιωργοσ

Δημοσίευση από γιωργοσ »

Γεννήθηκα 4/1/97 και θέλω να πάω στρατό πριν λίγο έγινα 18 θέλω να πάω σαν εθελοντής τη πρεπι να κάνω και μετα θελω να γίνω μόνιμος τη πρεπι να κάνω ας μου πει καπιος και μένω γερμανία
Άβαταρ μέλους
Paulos17
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Paulos17 »

Γεια σας !!! Ειμαι 17 χρονων και θελω να παω εφεδρος. Ωστοσο λογω της ηλικιας μου θα καταταγω εθελοντικα στον στρατο. Επιπλεον θελω να παω ειδικες δυναμεις. Ειναι δυνατον αυτο ; Επειδη θα δωσω πανελληνιες ξερετε εαν η στρατιωτικη θητεια υπολογιζεται στα φοιτητικα ετη ; Ευχαρστω εκ των προτερων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Paulos17 έγραψε:Γεια σας ! Ειμαι 17 χρονων και θελω να παω εφεδρος. Ωστοσο λογω της ηλικιας μου θα καταταγω εθελοντικα στον στρατο. Επιπλεον θελω να παω ειδικες δυναμεις. Ειναι δυνατον αυτο ; Επειδη θα δωσω πανελληνιες ξερετε εαν η στρατιωτικη θητεια υπολογιζεται στα φοιτητικα ετη ; Ευχαρστω εκ των προτερων

Φυσικά και μπορείς να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις.

Η στρατιωτική θητεία δεν έχει καμία σχέση με την φοίτηση σου σε οποιοδήποτε ΑΕΙ / ΤΕΙ.

nskord
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από nskord »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την στράτευση. Είμαι μαθητής της Γ΄ Λυκείου και δεν θα δώσω πανελλήνιες εξετάσεις που σημαίνει οτι δεν διεκδικώ κάποια θέση στο πανεπιστήμιο και δεν θα πάρω κάποια αναβολή, μόλις τελειώσει το σχολείο τον Ιούνιο που θα είμαι 18 δικαιούμαι παρόλα αυτά ένα χρόνο αναβολή; Δηλαδή κανονικά θα με καλέσουν όταν έχω κλείσει τα 19 ή μόλις τελειωσω; Επειδή θέλω να μπώ ως εθελοντής τον Σεπτέμβριο πότε θα πρέπει να παώ να κάνω τα χαρτιά, χρειάζετε όμως κάτι τέτοιο ή θα με προλάβουν εκείνοι;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

ΥΓ: Γνωρίζω ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποια απάντηση στο φόρουμ που θα με καλύπτει αλλά δεν μπόρεσα να την βρώ και δυστυχώς δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω και με την στρατολογία όσες φορές και αν τηλεφώνησα οπότε θα με διευκολύνατε τρομερά αν μπορέσετε να μου απαντήσετε.

Άβαταρ μέλους
Kourtembeu
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kourtembeu »

Επειδή είμαστε ίδια περίπτωση, είχα μπει και εγώ με το που τελείωσα το Λύκειο, μου είχαν πει,13 χρόνια πριν, ότι έπρεπε να πάω στο Στρατολογικό να ενημερώσω και ότι θα με έπαιρναν με την αμέσως επόμενη. Δλδ αν τελειώνεις το Σεπτέμβριο λογικά θα σε πάρουν με του Νοεμβρίου.(αν και το σχολείο τελειώνει Ιούνιο αν δεν κάνω λάθος.)

απλά εγώ έπαιξα λίγο με την αναβολή και πήγα και την διέκοψα κάπου στο Νοέμβριο αλλά μετά που είχε μπει η σειρά του Νοεμβρίου και μου είχαν πει ότι θα καταταγώ με του Ιανουαρίου όπως και έγινε. Μου έριξαν ένα μήνα πρόσθετη θητεία για κακή χρήση. Αλλά τότε ήταν εντάξει ένας Λοχαγός και δεν πλήρωσα καν το πρόστιμο.

nskord
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από nskord »

Το θεμα μου ειναι οτι εγω δεν θελω να καταταγω το καλοκαιρι, τελειωνω τον Ιουνιο περιπου στις 15 του μηνα και θα ηθελα να μπω το Σεπτεμβριο, εδω δεν εχω καταλαβει, θα με καλεσουν με το που τελειωσω, δηλαδη το καλοκαιρι η εχω καποια αναβολη που θα πρεπει να διακοψω τον Αυγουστο φερ ειπειν για να μπω με την επομενη εσσο τον Σεπτεμβριο;
cuervo

Δημοσίευση από cuervo »

Αναβολή δεν έχεις, επίσης δεν είναι και σίγουρο πως θα σε καλέσουν το καλοκαίρι, αλλά και να σε καλέσουν το καλοκαίρι μπορείς να πάρεις αναβολή για μια ΕΣΣΟ, χαλάρωσε και περίμενε να δεις πρώτα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης