Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
Θα ήθελα να ρωτήσω Ειχα παρει πέρυσι τον οκτώμβριο αναβολή λόγω φοίτησης σε δημόσιο ΙΕΚ αλλά τα χριστούγενα το παράτησα και ξαναέδωσα πανελλήνιες. Επειδή περνάω στο τμήμα που θέλω πρεπει να κάνω κάποια αιτηση για να παρω μεγαλύτερο χρόνο αναβολής από οτι εχω πάρει αυτή τη στιγμή;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Ναι πρέπει να περάσεις από την στρατολογική υπηρεσία.
Εχω παρει αναβολη μεχρι την 31/12/2015 λογω σπουδων σε Α. Ε. Ι. Ωστοσο Ξαναεδωσα πανελληνιες εξετασεις και μπηκα σε αλλη σχολη... Αλλα για αυτη την ημερομηνια εγω θα ειμαι 27 ετων οχι 28 οπως διαβαζω απο τον κανονισμο μηπως εχω τη δυνατοτητα Να την παρατεινω εως στις 31/12/2016 οπου θα ειμαι 28 ετων;
και εφοσον εχω και τα δκαιολογητικα απο την γραμματεια της σχολης οτι σπουδαζω ακομα;
και εφοσον εχω και τα δκαιολογητικα απο την γραμματεια της σχολης οτι σπουδαζω ακομα;
-
- Στρατηγός
Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την πάρεα. Να σας πω κι εγώ την ιστορία μου και συγγνώμη αν μακρυγορήσω. Γεννημενος το 87 έδωσα πανελλήνιες το 05 πέρασα σε ενα ΤΕΙ και πληρα αναβολή μέχρι 31/12/2014. Ξαναέδωσα πανελλήνιες και πέρασα σε αλλο τει την επόμενη χρονιά δηλαδή ο 2006. Σε ερώτηση μου στην στρατολογία για το αν χρειάζεται να άλλαξω κάτι πηρα απάντηση μόνο ότι δεν χρείαζεται να αλλάξω αναβολή απλά οταν θα έρθει η ώρα να την κόψω να παρουσιάσω βεβαίωση από το τει που πέρασα το δεύτερο. Πριν ενα μήνα με διαγραψανε απο το τει αλλά τα τελευταια δυο χρόνια σπουδάζω σε ιδιωτική σχολή που αναγνωρίζεται από ευρωπαικο πανεπιστημιο που σημαινει οτί μπορω να πάρω βεβαίωση σπουδών για στρατολογική χρήση. Ποια είναι η γνώμη σας: Θα μου εγκρίνουν την βεβαίωση της ιδιωτικής για εξτρα ανάβολη ή θα πάρω την απάντηση οτι έχω καλύψη τα χρόνια που δικαιούμαι αναβολής για προπτυχιακές σπουδές:
-
- Στρατηγός
Δεν μπορείς να πάρεις άλλη αναβολή για ΑΕΙ/ΤΕΙ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα! Βρίσκομαι στο δεύτερο έτος σε ΙΕΚ του ΟΑΕΔ και η αναβολή μου λήγει στις 31/12/2014, δικαιούμαι να πάρω νέα αναβολή ώστε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου τον Ιούνιο;Ευχαριστώ!
Συζήτησε το και με τη Γραμματεία του ΙΕΚ και τη Στρατολογία να δείς τι έγγραφο πρέπει να προσκομήσεις για επέκταση αναβολής μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών σου.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Θεωρείτε ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, απλώς μην γίνει καμιά στραβή πχ να κυρωθείς πρόσθετη θητεία (1 μήνας, εξαγοράσιμος προς 90 Ευρώ) λόγω κακής χρήσης αναβολής.
Στο https://www.stratologia.gr/epikoinvnia επέλεξε σε ποία Στρατολογική Υπηρεσία ανοίκεις και επικοινώνησε μαζί τους, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.
Στο https://www.stratologia.gr/epikoinvnia επέλεξε σε ποία Στρατολογική Υπηρεσία ανοίκεις και επικοινώνησε μαζί τους, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail.
Καλησπέρα. Είμαι γεννημένος το 1988. Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου σε Α. Ε. Ι. Ωστόσο έχω αναβολή ως τον Δεκέμβρη του 2015. Πρέπει να την διακόψω εφόσον ολοκληρώθηκαν οι σπουδές ή μπορώ να εξαντλήσω τον χρόνο ως τοτε; Επίσης σε περίπτωση που θελήσω μεταπτυχίακό όπου οι εισαγωγές γίνονται τον Σεπτέμβρη (ενώ θα ολοκληρώσω την θητεία μου τον Οκτώβρη αν δεν κάνω λάθος) , θα μπορέσω να παρω κάποιες άδειες, ώστε να συμμετέχω στις αντίστοιχες εξετάσεις; Τέλος θα θελα να ρωτήσω πόσο καιρό νωρίτερα πρέπει να διακόψω την αναβολή ώστε να μπω στον στρατό τον Φλεβάρη; Ευχαριστω!
Δες εδώ για αναβολή λόγω Μεταπτυχιακού
Καλησπέρα και συγχαρητηρια για την πολύτιμη πληροφορηση που παρέχετε! Ο γυιος μου σπουδαζει στο εξωτερικο και δεν εχει γινει ακομα δεκτη η αιτηση του για αναβολη καθως η βεβαιωση που προσκομισαμε μας επιστράφηκε γιατι ηταν ελλειπης. Εντωμεταξυ θα πρεπει να παρουσιαστει κανονικα για να αρχισει τη θητεια του στις 20 Ιανουαριου 2015. Ποια ειναι η τελευταία ημερομηνια που εχουμε περιθωριο να προσκομισουμε την βεβαιωση σπουδων ωστε να μην χαρακτηριστει ανυπότακτος; Η νεα βεβαιωση που ζητησαμε απο το πανεπιστημιο αργει πολυ να εκδοθει και μεχρι να επικυρωθει και μεταφραστει ισως να μην ειναι ετοιμη μεχρι τη μερα που θα πρεπει να παρουσιαστει. Τι γινεται στην προκειμενη περιπτωση; Η βεβαιωση που προσκομισαμε και μας επιστραφηκε απλα αναφερει οτι σπουδαζει στο τρεχον ακαδημαικο ετος χωρις να αναφερει την συνολικη διαρκεια σπουδων.
Να επικοινωνήσετε με τη Στρατολογία, είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά
https://www.stratologia.gr/epikoinvnia
Επιλέξτε τη Στρατολογική Υπηρεσία στην οποία ανήκει ο γιός σας και θα εμφανιστούν οι διευθύνσεις e-mail και τα τηλέφωνα αντιστοίχως.
https://www.stratologia.gr/epikoinvnia
Επιλέξτε τη Στρατολογική Υπηρεσία στην οποία ανήκει ο γιός σας και θα εμφανιστούν οι διευθύνσεις e-mail και τα τηλέφωνα αντιστοίχως.
smaragdaf έγραψε:Καλησπέρα και συγχαρητηρια για την πολύτιμη πληροφορηση που παρέχετε! Ο γυιος μου σπουδαζει στο εξωτερικο και δεν εχει γινει ακομα δεκτη η αιτηση του για αναβολη καθως η βεβαιωση που προσκομισαμε μας επιστράφηκε γιατι ηταν ελλειπης. Εντωμεταξυ θα πρεπει να παρουσιαστει κανονικα για να αρχισει τη θητεια του στις 20 Ιανουαριου 2015. Ποια ειναι η τελευταία ημερομηνια που εχουμε περιθωριο να προσκομισουμε την βεβαιωση σπουδων ωστε να μην χαρακτηριστει ανυπότακτος; Η νεα βεβαιωση που ζητησαμε απο το πανεπιστημιο αργει πολυ να εκδοθει και μεχρι να επικυρωθει και μεταφραστει ισως να μην ειναι ετοιμη μεχρι τη μερα που θα πρεπει να παρουσιαστει. Τι γινεται στην προκειμενη περιπτωση; Η βεβαιωση που προσκομισαμε και μας επιστραφηκε απλα αναφερει οτι σπουδαζει στο τρεχον ακαδημαικο ετος χωρις να αναφερει την συνολικη διαρκεια σπουδων.
Αναβολή για κοινωνικούς λόγους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες