Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
να την λεει οχι ομως χωρις να ξερει τι παιζει στην ζωη του καθε ενος...
Rεα , συμφωνω αλλα δεν σημαινει στο οτι μας λεει ο καθενας εμεις του δεινουμε σημασια...
... συμφωνω οτι FOROUM ειναι κ ο καθενας λεει οτι θελει...
... συμφωνω οτι FOROUM ειναι κ ο καθενας λεει οτι θελει...
οκ.. ενταξει..
οι προκύρηξη θα βγεί σεπτέμβριο αποκλείετε πιο πρίν γιατί τον άυγουστο θα μπει στήν τρίπολη η γ`εσσό 2008.. οπότε πάμε απο σεπτέμβριο. αυτά.
αυτη η σιγουρια θα σασ φαει ολουσ... ηθελα να ηξερα που τα ξερετε ολα αυτα...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Rea21 μερικοί πιστεύουν και στα ζώδια... μπορεί κάτι να τους είπαν οι αστρολόγοι τους 
οκ πλάκα κάνω μη βαράτε

οκ πλάκα κάνω μη βαράτε

πλακα για ποιο θεμα;
Ο καθένας οτι θέλει λεει..
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο και μου είπαντα κλασσικά πως δεν ξέρουν κάτι ακόμα... και να πάρουμε απο βδομάδα...
Στη σελίδα του στρατού δν έχει βγεί κάτι!
Αυτά!
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο και μου είπαντα κλασσικά πως δεν ξέρουν κάτι ακόμα... και να πάρουμε απο βδομάδα...
Στη σελίδα του στρατού δν έχει βγεί κάτι!
Αυτά!
Λοιπον την Δευτερα θα παρω τηλεφωνο το Υπουργειο μην τυχον και δεν μου πουν κατι αισιοδοξο και μου πουν παλι τις γνωστες πατατες οτι ακομα περιμενουμε , απο ωρα σε ωρα και αλλες τετοιες μπαρουφες μαυρο φιδι που τους εφαγε θα τους σουρο πειραιωτικα μπινελικια του λιμανιου που θα παει συννεφο, αντε γιατι μας εχουν πριξει τον μπιιιιπ , τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.
Πες τα βρε Νικο... μας τα εχουν πριξει τα @@
... ΕΛΕΟΣ

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2

νομιζουν νατασα μου οτι ημαστε χαραμοφαηδες και τα θελουμε ολα... αν ειχα την δουλεια που θα ηθελα στο μαγαζι μου δεν θα καθομουν να ψαχνομαι για να εχω τον καθε βλακα πανω απο το κεφαλι μου.. θα ημουν εγω αφεντικο του εαυτου μου.. τεσπα... εγω ακουσα για τις 15 αλλα μαλλον χαζομαρες ειναι παλι..
πες τα Νίκο και εγώ απ τον Πειραιά είμαι!! Άντε γιατί όλοι κάθονται και το ξύνουν εκεί μέσα και παίζουν με την υπομονή μας!!! Βλακείες λένε!!! Η προκήρυξη είναι έτοιμη και έχει υπογραφεί. Αλλιώς γιατί να το πήγαιναν ανά μήνα! ! ! ! ! πρώτα Μάιο μετά Ιούνιο και τώρα Ιούλιο; άντε μην τουσ πω τίποτα!!!
αναστασια συμφωνω απολυτα... μαιο ιουνιο ιουλιο και παντα 15
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
rea μου συμφων απόλυτα μαζί σου, και εγω αν όλα μου πήγαιναν καλά με το επαγγελμα που έχω επιλέξει δε θα ψαχνόμουν με τις προκυρήξεις... αν και πάντα γούσταρα το στρατό απο μικρή δε μπόρεσα όμως να μπω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης