Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Και στην ισοβαθμία τι γίνεται ; Περνάει αυτός με μεγαλύτερο απολυτήριο ;
-
Επισκέπτης
Οχι όποιος φοράει 44 νούμερο παπούτσι.
Ανοίξτε μια φορά κάποια προκήρυξη να διαβάσετε τι λέει για τις ισοβαθμίες.
Μην περιμένετε από τους άλλους.
Ανοίξτε μια φορά κάποια προκήρυξη να διαβάσετε τι λέει για τις ισοβαθμίες.
Μην περιμένετε από τους άλλους.
-
Heisenber23
- Πολίτης

- Posts in topic: 1
Έγκυρα γράφω, ως εν ενεργεία που υπηρετεί στο αρχηγείο, ότι την Παρασκευή έχουν κληθεί όσοι έχουν ισοβαθμίσει για κλήρωση μέσω συστήματος τυχαίας επιλογής της αστυνομίας (μιλάμε για όσους έχουν απόλυτη ισοβαθμία, δλδ και στο απολυτήριο). Την επόμενη βδομάδα αναρτώνται τα προσωρινά στο site της Αστυνομίας, για να ξεκινήσει η προθεσμία ενστάσεων. Οι αιτήσεις από αστυνομικούς ξεπαιρνούν τις 1.000, όπως προκύπτει από τις βεβαιώσεις που έβγαλε η Δνση Προσωπικού. Για Αθήνα μια άτυπη ενημέρωση που έχω είναι ότι με 2.700 είσαι μέσα.
Για ό,τι νεότερο θα επανέλθω.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να ενημερώσει για μισθολογικά, γιατί πρώτα ο Θεός θα είναι επιτυχών ο αδερφός μου, που είναι ήδη Αστυνομικός.
Να είστε όλοι καλα και καλά αποτελέσματα.
Παρακαλώ όποιος μπορεί να ενημερώσει για μισθολογικά, γιατί πρώτα ο Θεός θα είναι επιτυχών ο αδερφός μου, που είναι ήδη Αστυνομικός.
-
Επισκέπτης
Αρα οι συνολικές αιτήσεις θα είναι πάνω από 2000 συνολικά … επομένως η βάση για επαρχία πάνω από 2800;; Όσοι είναι σε πρωινά υποκαταστήματα χωρίς βάρδιες και Σκ θα έχουν αίσθητα χαμηλότερο μισθό από ότι έχω μάθει
-
Επισκέπτης
Οτι ειπε ο απο πανω ετσι ειχε γινει και σε μας τηλεφωνα για ισοβαθμιες και μετα απο μια εβδομαδα βγηκαν λιστες. Επαρχεια προφανως και τα μορια θα ειναι πολυ παραπανω απο αθηνα και δεν προκειται να υπαρχει πολιτης στις επαρχιες δυστυχως.
-
Επισκέπτης
Εγώ που ισοβαθμώ στην θέση 90 λέτε έχω καμία ελπίδα? Γνωρίζει κανένας τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις ισοβαθμίες γιατί στο χαρτί που υπογράψαμε στο ΑΤ δεν ανέφερε ώρα μόνο μέρος.
-
Επισκέπτης
Έλεγα να σου πω 9 κατοστάρικα μεικτά αλλά είπα άστο…Heisenber23 έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 10:47 am Έγκυρα γράφω, ως εν ενεργεία που υπηρετεί στο αρχηγείο, ότι την Παρασκευή έχουν κληθεί όσοι έχουν ισοβαθμίσει για κλήρωση μέσω συστήματος τυχαίας επιλογής της αστυνομίας (μιλάμε για όσους έχουν απόλυτη ισοβαθμία, δλδ και στο απολυτήριο). Την επόμενη βδομάδα αναρτώνται τα προσωρινά στο site της Αστυνομίας, για να ξεκινήσει η προθεσμία ενστάσεων. Οι αιτήσεις από αστυνομικούς ξεπαιρνούν τις 1.000, όπως προκύπτει από τις βεβαιώσεις που έβγαλε η Δνση Προσωπικού. Για Αθήνα μια άτυπη ενημέρωση που έχω είναι ότι με 2.700 είσαι μέσα.
Φίλε μου, απο την ΕΛΑΣ είναι σίγουρα καλύτερα. Δεν θα γίνει πλούσιος αλλά δεν συγκρίνεται το ένα με το άλλο!!!
Στην αρχή θα σου λέει «τα ίδια πάνω κάτω», σε μερικά χρόνια θα καταλάβεις μόνος σου!
-
Επισκέπτης
[quote="Επισκέπτης" post_id=563477 time=1773146597 user_id=undefined]
Εγώ που ισοβαθμώ στην θέση 90 λέτε έχω καμία ελπίδα? Γνωρίζει κανένας τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τις ισοβαθμίες γιατί στο χαρτί που υπογράψαμε στο ΑΤ δεν ανέφερε ώρα μόνο μέρος.
[/quote]
Με πόσα μόρια; Δύσκολα νομίζω δυστυχώς εκτός αν ισοβαθμείς με άλλα 30-40 άτομα
[/quote]
Με πόσα μόρια; Δύσκολα νομίζω δυστυχώς εκτός αν ισοβαθμείς με άλλα 30-40 άτομα
-
Επισκέπτης
Τι 30 και 40 ατομα ρε φιλε…με 1 αντε το πολυ με 2 να ισοβαθμει και ναι εχει ελπιδες γιατι καποιοι θα κοπουν..φιλε περ μας λιγο με ποσα μορια ισοβαθμεις στην 90 θεση
-
Επισκέπτης
Αυτούς που πήραν τηλ που Ισοβαθμούν σημαίνει ότι έχουν πιθανότητες να είναι μέσα ή παίρνουν όλους όσοι ισοβαθμούν ακόμη και τους τελευταίους?
-
Επισκέπτης
Όλους τους παίρνουν τηλ.
με πόσα μόρια εισαι στην 90 ;
με πόσα μόρια εισαι στην 90 ;
-
Επισκέπτης
Υπόψιν όσοι έχουν κάνει χαρτιά κυρίως από αστυνομία και δεν έχουν κλείσει 2 χρόνια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν μπορούν να παραιτηθούν ούτε με πρόστιμο.Το λέω αυτό γιατί είδη ξέρω άτομα που έχουν κάνει αίτηση στην εν λόγο προκυρήξη και δεν θα μπορέσουν να φύγουν γιατί θα υπάρχει κόλλημα.
-
Επισκέπτης
Δεν προκειπτει από πουθενά αυτό
-
Επισκέπτης
Καλά όταν φας το άκυρο έλα να μου πεις εδώ το λέει ο ίδιος ο Αγγελακης που έχει κερδίσει τα πιο δύσκολα δικαστήρια και θα πεις σε εμάς..Τα λέμε όταν βγουν οι πίνακες μικρέ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες