Το ένα είναι το κλασικό μεταπτυχιακο που σου δίνει 180 μόρια. Και το άλλο είναι όταν η σχολή σου έχει +1 έτος 5ο μαζί με το πτυχίο σου δίνουν και ένα μεταπτυχιακο 1 έτους που σ δίνει 90 μόρια. Νομίζω αυτή είναι η διαφορά, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Καλησπερα!
Εχω απολυτηριο 18.3, ειδικες δυναμεις, προφισενσι σε αγγλικα και Ιταλικα, ολα τα διπλωματα και ecdl!
Εχω ελπιδες ή να παω Σομαλια?
Εχω απολυτηριο 18.3, ειδικες δυναμεις, προφισενσι σε αγγλικα και Ιταλικα, ολα τα διπλωματα και ecdl!
Εχω ελπιδες ή να παω Σομαλια?
Το δίπλωμα και το ecdl δεν δίνουν μόρια. Στ θέσεις χωρίς εμπειρία φυσικά και έχεις πιθανότητες. Βέβαια παίζει ρόλο και οι Δήμοι. Αν επιλέξεις όλη τ Ελλάδα αυξάνονται οι πιθανότητες σου. Θέλει κ τύχει, μπορεί να δηλώσεις έναν και να μπεις, ενώ να δηλώσεις 10 και να μη μπεις… Απλά κανείς τ αίτηση όπως όλοι κ περιμένεις… Εξάλλου πέρα από τους πίνακες πρέπει α φτάσεις έως τ τέλος. Κ αν κρατήσει 1-2 χρόνια όπως λένε κανείς δεν ξέρει τ θα γίνει έως τότε. Που θα βρίσκεται ο καθένας κτλ. Ξεκινά με τ αίτηση σου και το μέλλον είναι μπροστά μας
Καλησπέρα, μπορεί να μου απαντήσει ο κύριος που έχει ανοίξει το φόρουμ για τ Δημοτική να προτείνω μια ιδέα;
Θα το προτείνω και αν το δει έχει καλως.! Δεν θα ήταν καλύτερο να υπάρχει φόρουμ για κάθε κατηγορία ξεχωριστά ώστε να μη μπερδεύονται οι ερωτήσεις ; ΔΕ ΤΕ ΠΕ ; Τωρα όλοι μπαίνουν κ γράφουν ρωτάνε κτλ… Δεκτο απλά για να υπάρχει σωστή ΡΟΗ διαλόγου. Όσοι θέλουν πχ να συγκρίνουν τ μόρια τους, να ρωτήσουν κτλ να ρωτάνε κατευθείαν στο τοπίκ των ΔΕ πχ.
Παιδια στην αιτηση, διπλα απο τις θεσεις που λεει ''καλη γνωση'', βαζουμε 1 αν ειναι το απαραιτητο προσον; Η 1 σαν επιπλεον γλωσσα και με την απαραιτητη παει 2 γενικα?
Έχω την εντύπωση ότι τα μορια πάνε αντίθετα γι αυτό ρώτησα.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 11, 2024 2:01 pmΤο ένα είναι το κλασικό μεταπτυχιακο που σου δίνει 180 μόρια. Και το άλλο είναι όταν η σχολή σου έχει +1 έτος 5ο μαζί με το πτυχίο σου δίνουν και ένα μεταπτυχιακο 1 έτους που σ δίνει 90 μόρια. Νομίζω αυτή είναι η διαφορά, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Σίγουρα, βάζεις 1, γιατί είναι προαπαιτούμενο, η καλή γνώση, τουλάχιστον. Αν έχεις και δεύτερη με καλή γνώση, βάζεις 2. Αν έχεις π. Χ Αγγλικά άριστη και Γαλλικά καλή, βάζεις 1 άριστη και 1 καλή. Και πάει λέγοντας.
Γεια χαρα παιδια, επειδη ειναι η πρωτη αιτηση που θα εκανα ασεπ, δεν γνωριζα πως πρεπει να εχω την πιστοποιηση για γνωση η/υ.
Θα ηθελα να ρωτησω ομως επειδη απ'οτι διαβασα σε ολες τις επομενες προκηρυξεις για δημο η πιστοποιηση αυτη θα ειναι αναγκαια οπως και τωρα, πόσο καιρό τρως να κάνεις τα μαθήματα, να κάνεις την εξέταση και να πάρεις την πιστοποιήση στα χέρια σου; Επίσης, σε ποιο/α εταιρεία μου προτείνετε να απευθυνθώ ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όσους απαντήσουν.
Θα ηθελα να ρωτησω ομως επειδη απ'οτι διαβασα σε ολες τις επομενες προκηρυξεις για δημο η πιστοποιηση αυτη θα ειναι αναγκαια οπως και τωρα, πόσο καιρό τρως να κάνεις τα μαθήματα, να κάνεις την εξέταση και να πάρεις την πιστοποιήση στα χέρια σου; Επίσης, σε ποιο/α εταιρεία μου προτείνετε να απευθυνθώ ;
Καλησπέρα φίλε μου. Περσυ που τα έκανε εγώ, μίλησα και μου έδωσαν 2 επιλογές. Η μια είναι να δώσω τα χρήματα που είναι κανονικά και να δώσω μετά από 2-3 βδομαδες με διάβασμα κτλ (που σε βοηθανε στις εξετάσεις έτσι κι αλλιώς) ή μα δώσω 50€ παραπάνω (νομίζω τόσα ήταν) για να το παρω χωρίς διάβασμα σε 2-3 μερες. Το «χωρίς διάβασμα» προφανώς εννοούσαν χωρίς καν να πάω ή να πάω χύμα κτλ και να είναι ενήμεροι. Απλά επειδή είχα χρόνο είπα ας διαβάσω και λίγο να μάθω κάτι. Όποτε θεωρώ ότι προλαβαίνεις και τώρα μέχρι να πάμε στους προσωρινούς πίνακες. Στην πληροφορική κουφοπουλου είχα πάει. Πολύ καλή οργάνωση και πολύ εξυπηρετικό προσωπικό.Episkepths έγραψε: Δευ Μαρ 11, 2024 10:23 pm Γεια χαρα παιδια, επειδη ειναι η πρωτη αιτηση που θα εκανα ασεπ, δεν γνωριζα πως πρεπει να εχω την πιστοποιηση για γνωση η/υ.
Τώρα που κάνουμε την αίτηση, θα πρέπει να πάμε σε κεπ και να επικυρωσουμε χαρτί υψονετρησης, πιστοποιητικό στρατού και γενικά ότι έγγραφα μας ζητάει ή απλά κάνουμε αίτηση ανεβάζουμε τυπικά προσόντα και τα υπόλοιπα (υψομετρηση, χαρτί στρατού, ταυτότητα κλπ) τα βάζουμε σε δεύτερη φάση Αν μας καλέσουν; Έχω λίγο μπερδευτεί
Αυτά που πρέπει να έχεις μέσα στο διάστημα των αιτήσεων είναι πτυχία, αγγλικά, μεταπτυχιακά κτλ. Υψομέτρηση πχ είτε τ κανείς τωρα είτε την κανείς τότε δεν αλλάζει κάτι στο ύψος σου. Το ίδιο ισχύει και το χαρτί στρατού αφού η ημερομηνία που απολύθηκες προφανώς και δεν αλλάζει. Το μητρώο σου μπορείς να τ φτιάξεις τωρα η και τότε. Απλά για να μη τρέχεις τελευταία στιγμή όταν σε φωνάξουν καλό θα ήταν σιγά σιγά να τ φτιάχνεις. Τωρα απλά κανείς μια αίτηση στ οποία επιλέγεις τα κρητιρια τα οποία έχεις και όταν έρθει η ωρα θα τα κανείς επίκληση από το μητρώο.DHR έγραψε: Τρί Μαρ 12, 2024 7:48 am Τώρα που κάνουμε την αίτηση, θα πρέπει να πάμε σε κεπ και να επικυρωσουμε χαρτί υψονετρησης, πιστοποιητικό στρατού και γενικά ότι έγγραφα μας ζητάει ή απλά κάνουμε αίτηση ανεβάζουμε τυπικά προσόντα και τα υπόλοιπα (υψομετρηση, χαρτί στρατού, ταυτότητα κλπ) τα βάζουμε σε δεύτερη φάση Αν μας καλέσουν; Έχω λίγο μπερδευτεί
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 31
Καλημερα. Επειδη αναφερατε για το χαρτι της αναστημομετρησης οτι θελει θεωρηση στο ΚΕΠ; Αυτο ισχυει; Γιατι εγω μεσα στην προκηρυξη μονο βεβαιωση απο το γιατρο και τη σφραγιδα του διαβασα οτι θελει. Τι σχεση εχει το ΚΕΠ με αυτο?
Ευχαριστώ φίλε!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 12, 2024 8:23 amΑυτά που πρέπει να έχεις μέσα στο διάστημα των αιτήσεων είναι πτυχία, αγγλικά, μεταπτυχιακά κτλ. Υψομέτρηση πχ είτε τ κανείς τωρα είτε την κανείς τότε δεν αλλάζει κάτι στο ύψος σου. Το ίδιο ισχύει και το χαρτί στρατού αφού η ημερομηνία που απολύθηκες προφανώς και δεν αλλάζει. Το μητρώο σου μπορείς να τ φτιάξεις τωρα η και τότε. Απλά για να μη τρέχεις τελευταία στιγμή όταν σε φωνάξουν καλό θα ήταν σιγά σιγά να τ φτιάχνεις. Τωρα απλά κανείς μια αίτηση στ οποία επιλέγεις τα κρητιρια τα οποία έχεις και όταν έρθει η ωρα θα τα κανείς επίκληση από το μητρώο.DHR έγραψε: Τρί Μαρ 12, 2024 7:48 am Τώρα που κάνουμε την αίτηση, θα πρέπει να πάμε σε κεπ και να επικυρωσουμε χαρτί υψονετρησης, πιστοποιητικό στρατού και γενικά ότι έγγραφα μας ζητάει ή απλά κάνουμε αίτηση ανεβάζουμε τυπικά προσόντα και τα υπόλοιπα (υψομετρηση, χαρτί στρατού, ταυτότητα κλπ) τα βάζουμε σε δεύτερη φάση Αν μας καλέσουν; Έχω λίγο μπερδευτεί
Όχι φυσικά. Σφραγίδα εμφανής από το γιατρό αν είναι ιδιωτικό αλλιώς σφραγίδα δημοσίου και εισαι μια χαρά.! Αν θες να τ πας και παρακάτω μέρα τ σφραγίδα τ δημοσίου γιατρού περνά και από την γραμματεία να σ βάλουν μια στρογγυλή. Καμμία επικύρωση όταν αναφερόμαστε σε δημόσιο σφραγίδα η ιδιωτική αρκεί να είναι εμφανής.unknown23 έγραψε: Τρί Μαρ 12, 2024 10:23 am Καλημερα. Επειδη αναφερατε για το χαρτι της αναστημομετρησης οτι θελει θεωρηση στο ΚΕΠ; Αυτο ισχυει; Γιατι εγω μεσα στην προκηρυξη μονο βεβαιωση απο το γιατρο και τη σφραγιδα του διαβασα οτι θελει. Τι σχεση εχει το ΚΕΠ με αυτο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες