Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Συγγνώμη 8/4 ήθελα να γράψω αλλά με έχει τρελάνει ο επισκέπτης ο γιωτας
Arna εννοείς ότι θα βγει νέα προκήρυξη εποχικών;
Μη λαμβάνετε υπόψη τις ***** που γράφει ο χαζός ο Arna.
Άρα θα ξέρουν πάνω κάτω μέχρι τις 10 Απριλίου τι κενά παίζουν για να δουν τι θα κάνουν. Προσωπικά πάντως γνωρίζω δύο περιπτώσεις εποχικών 36 και 38 αντίστοιχα που δεν θα πάνε φέτος γτ έχουν ξενερώσει οπότε δεν θα είναι μόνο τα κενά από ΕΜΟΔΕ
Ο Τουρνάς στην ομιλία του στην βουλή είπε ότι δεν μπορούν να ιδρύουν έτσι άλλες εμοδε γιατί θα πρέπει να ενισχύσουν και τους σταθμούς.
Προσωπικά πιστεύω πως σε περίπτωση που χρειαστούν ενίσχυση για δασοκομαντο θα τραβήξουν από τους επιλαχών γιατί έχουν αρκετό κόσμο εκεί και η επόμενη προκήρυξη μόνιμων που θα βγεί θα είναι για γενικών καθηκόντων
Arna γνωρίζεις κάτι λες να βγει προκήρυξει φέτος;
Θα βγει να ετοιμαστείτε 100% άσε τον επισκέπτη να τραγουδάει πεντοζάλι... Απλά ακόμα γίνονται προσχέδια για το πώς θα βγει η προκήρυξη δλδ κατά τόπους η κάπως διαφορετικά και για το μείζον θέμα που είναι το ηλικιακό που κυμαίνεται μέχρι στιγμής 35-40
Ρε παιδιά, εδώ λέει ότι θα υπογράψουν σύμβασεις μέχρι τα μέσα Απριλίου, και έχουμε 27 Μαρτίου, τι προκήρυξη περιμένουμε δηλαδή; Για την εμοδε, ξεκίνησαν από Δεκέμβρη, για να τελειώσουν τώρα. Μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας! Και μέχρι να βρουν άκρη και για το ηλικιακό, που δεν θα βρουν, καληνύχτα! Ας το αποδεχτούμε, ότι φέτος ΔΕΝ!
Niasima θα το δούμε σε λίγο καιρό. Και 2019 και το,2020 που είχε βγει προκήρυξη εποχικών μέσα στο Ιούνιο έπιασαν δουλειά τεσπά θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει
Arna, να την κόψεις την πολύ γιατί σε χαλάει αδερφέ. Φιλικά στο λέω γιατί φαίνεσαι λίγο αγαθούλης.
Ρε μας πρήξατε μερικοί. Σας το είπα και εγώ σε προηγούμενα μηνύματα. Θα βγει προκήρυξη είναι σίγουρο. Θέλετε να το καταλάβετε ή όχι. Έλεος πια κάντε υπομονή 1 μήνα και θα το δείτε.
Επισκέπτη επειδή τα έχω πολύ μεγάλα και αν βάλεις μόνο το ένα στο στόμα σου θα πνιγείς κατευθείαν εάν δεν βγει προκήρυξη εγώ θα δώσω δημόσια το όνομα μου σε προκαλώ αφού τα έχεις και εσύ μεγάλα να κάνεις το ίδιο για να δουν όλοι πιος γιωτας είσαι κατάλαβες Αγαθοκλέους;
Ισχύει αυτό που λες, αλλά μετά τις δηλώσεις του ιπτάμενου υφυπουργού, δεν περιμένω και πολλά. Αν όντως ισχύει, ότι θα βγει, μέχρι να βρουν άκρη για το ηλικιακό, που και εδώ θα είναι αγκάθι, θα χαθεί χρόνος. Μακάρι, πάντως, έστω και την τελευταία στιγμή, κάτι να γίνει, παρά το γεγονός, ότι θα είναι για λίγα άτομα.
Συναντήθηκαν όλα τα σωματεία, μεταξύ των άλλων θεμάτων, δεν πήραν απάντηση, ούτε τι θα γίνει με τους εποχικούς, μετά την ανακοινώση για 2500 προσλήψεις του χρόνου ή περί μονιμοποίησης, αλλά ούτε και αν θα βγάλουν κάτι φέτος. Δεν μας έχουν πει, αυτοί οι 2500 νέοι, θα προστεθούν στους ήδη ή θα τους αντικαταστήσουν; Εκεί είναι όλο το ζουμί!
Τη Δευτέρα μπαίνουν οι της εμοδε οπότε θεωρητικά θα έχουμε νέα λίαν συντόμως. Εγώ βάζω τη λογική μου πάνω από όλα και λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν τα παλικάρια που έχουν πήγες και λένε ότι θα πάρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί η αντιπυρικη χωρίς κόσμο με -650 άτομα καθώς είναι όλοι εποχικοί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες