Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Γύρω στα 50 άτομα παρουσιάστηκαν πάνω κάτω και κόπηκαν ακριβώς 18 άτομα, στους οποίους ανακοινώθηκε επί τόπου η αιτία απόρριψης. Ήμουν παρόν στη διαδικασία.
Είχε να κάνει με το τεστ γνώσεων ; Μπορείς να μας πεις έστω αυτό ;
Αδερφέ στα προφορικά τι ρωτάνε περίπου; Ανάλογα με αυτά που έγραψες στο τεστ ή ερωτήσεις τύπου γιατί θες να μπεις στην δικαστικη αστυνομια κτλ?
Άλλα 6 άτομα κόπηκαν σήμερα στα ψυχοτεχνικά, στην κατηγορία ΤΕ.
Φίλε πες μας κάποιες λεπτομέρειες αν μπορείς; Κόπηκαν λόγου του τεστ ή έλεγαν αρλούμπες στα προφορικά; Εσύ πως το είδες στο τεστ άμα δε τα πας καλά θα σε κόψουν ακόμα και φυσιολογικός να είσαι?
Τελειωναν δλδ εκεινη την ωρα και τους ενημερωναν οτι κοπηκαν;D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 2:17 pm Άλλα 6 άτομα κόπηκαν σήμερα στα ψυχοτεχνικά, στην κατηγορία ΤΕ.
Καλησπέρα παιδιά, σε όσους κοβότανε το έλεγαν επι τόπου στον υποψήφιο; Διότι, όταν τελείωσε τ γκρουπ μας πήρανε κ φύγαμε. Κάποιοι ρώτησαν και τους είπανε «επιτυχών»
Εγώ δεν ρώτησα, τελείωσε μέσα σε 5 λεπτά η διαδικασία μου είπανε σε ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια. Αλλά δεν μου είπανε αν κόπηκα η όχι…
Που θα το μάθω;
Εγώ δεν ρώτησα, τελείωσε μέσα σε 5 λεπτά η διαδικασία μου είπανε σε ευχαριστούμε πολύ καλή συνέχεια. Αλλά δεν μου είπανε αν κόπηκα η όχι…
Που θα το μάθω;
Στα τεστ σου είπαν πως τα πήγες; Ενας ένας μπαίνατε για προφορικά; Τι ρώτησαν?Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:33 pm Καλησπέρα παιδιά, σε όσους κοβότανε το έλεγαν επι τόπου στον υποψήφιο; Διότι, όταν τελείωσε τ γκρουπ μας πήρανε κ φύγαμε. Κάποιοι ρώτησαν και τους είπανε «επιτυχών»
Που θα το μάθω;
Είναι ένας συνδιασμος 4 τεστ και 1 που δεν βαθμολογείστε αλλά πάνω σε αυτο χτίζουν τ ερωτήσεις η επιτροπή. Ο χρόνος είναι ελάχιστος και δεν προλαβαινεις να τ απαντησεις όλα. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο αν αποτύχεις σ όλες τ ερωτήσεις πάντως γιατί είναι κάποια γελοία απλά θέλουν καθαρό μυαλό και σκέψη. Σήμερα έκανες απλά διάλογο σε λογικά πλαίσια και αν έβλεπαν κάτι παράξενο στ απαντησεις σου στ γραπτο τ ψάχνανε με ερωτήσεις πανω σ αυτο.Saita23 έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:37 pmΣτα τεστ σου είπαν πως τα πήγες; Ενας ένας μπαίνατε για προφορικά; Τι ρώτησαν;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:33 pm Καλησπέρα παιδιά, σε όσους κοβότανε το έλεγαν επι τόπου στον υποψήφιο; Διότι, όταν τελείωσε τ γκρουπ μας πήρανε κ φύγαμε. Κάποιοι ρώτησαν και τους είπανε «επιτυχών»
Που θα το μάθω;
Πως το ξέρεις αυτο;D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 2:17 pm Άλλα 6 άτομα κόπηκαν σήμερα στα ψυχοτεχνικά, στην κατηγορία ΤΕ.
Ανακοινώθηκε κάπου;
Όλα τα τεστ με αριθμούς έχουν να κάνουν; Άκουσα ότι 3,5 ώρες ήταν μέσα τα παιδιά. Δε φτάνει τόσος χρόνος; Έξω στη πύλη δε κόλλησαν χαρτί με επιτυχόντες?Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:42 pmΕίναι ένας συνδιασμος 4 τεστ και 1 που δεν βαθμολογείστε αλλά πάνω σε αυτο χτίζουν τ ερωτήσεις η επιτροπή. Ο χρόνος είναι ελάχιστος και δεν προλαβαινεις να τ απαντησεις όλα. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο αν αποτύχεις σ όλες τ ερωτήσεις πάντως γιατί είναι κάποια γελοία απλά θέλουν καθαρό μυαλό και σκέψη. Σήμερα έκανες απλά διάλογο σε λογικά πλαίσια και αν έβλεπαν κάτι παράξενο στ απαντησεις σου στ γραπτο τ ψάχνανε με ερωτήσεις πανω σ αυτο.Saita23 έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:37 pmΣτα τεστ σου είπαν πως τα πήγες; Ενας ένας μπαίνατε για προφορικά; Τι ρώτησαν;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:33 pm Καλησπέρα παιδιά, σε όσους κοβότανε το έλεγαν επι τόπου στον υποψήφιο; Διότι, όταν τελείωσε τ γκρουπ μας πήρανε κ φύγαμε. Κάποιοι ρώτησαν και τους είπανε «επιτυχών»
Που θα το μάθω;
Εγώ αυτο που θα δώσω σαν συμβουλή είναι ότι δεν έχει καμμία σχέση με το παρελθόν. Μη το πάρετε στο χαλαρό… 4 μέρες μας πέρασαν από κόσκινο λεπτομερώς σε όλα. Κόψανε ακόμα και στ ύψος για εκατοστό. Αθλήματα το ίδιο. Δίκαιοι και σωστοί! Ξεκινήσαμε πολλοι μείνανε μισοί κ ψάχνουν κ άλλους να φέρουν γιατί δεν βρήκανε υποψήφιους. Δεν είναι ότι τ παιδιά που κόπηκαν είχαν κάποιο θέμα… ίσως μια κακή μέρα!70 επιτυχόντες δεν βρέθηκαν. Όσοι δεν κατέβηκαν σαν επιλαχόντες θα τ μετανιώσουν γιατί χάσανε ευκαιρία. Είναι 4 μέρες που πρέπει να εισαι αποκλειστικά εκεί με σώμα και μυαλό! Καλή επιτυχία
Δεν ήταν 3.5 ώρες σερί… πρώτο τεστ πχ 28 ερωτήσεις 20 λεπτά, δεύτερο τεστ 40 λεπτά κτλ κτλ.+ διαλλειμα για ξεκούραση σύνολο 3 ώρες. Αλλά κάθε τεστ ειχες στ χέρια σου κάποια λεπτά. Μετά τ έδινε πίσω κ έπαιρνες τ επόμενο. Φύγαμε κατευθείαν δεν γνωρίζω πως μάθανε αν κόπηκαν.Saita23 έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:47 pmΌλα τα τεστ με αριθμούς έχουν να κάνουν; Άκουσα ότι 3,5 ώρες ήταν μέσα τα παιδιά. Δε φτάνει τόσος χρόνος; Έξω στη πύλη δε κόλλησαν χαρτί με επιτυχόντες;Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 25, 2024 3:42 pmΕίναι ένας συνδιασμος 4 τεστ και 1 που δεν βαθμολογείστε αλλά πάνω σε αυτο χτίζουν τ ερωτήσεις η επιτροπή. Ο χρόνος είναι ελάχιστος και δεν προλαβαινεις να τ απαντησεις όλα. Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο αν αποτύχεις σ όλες τ ερωτήσεις πάντως γιατί είναι κάποια γελοία απλά θέλουν καθαρό μυαλό και σκέψη. Σήμερα έκανες απλά διάλογο σε λογικά πλαίσια και αν έβλεπαν κάτι παράξενο στ απαντησεις σου στ γραπτο τ ψάχνανε με ερωτήσεις πανω σ αυτο.
Τι γίνεται ρε παιδιά τόσο δύσκολα είναι τα τεστ;
Όλα με μαθηματικά είναι; Τι είδους ερωτήσεις έχει μπορεί ν α γράψει κάποιος που έδωσε;
Άμα δε γράψεις καλά, στα προφορικα αντιστρέφεται αυτο;
Ας μας πει κάποιος που έδωσε.
Όλα με μαθηματικά είναι; Τι είδους ερωτήσεις έχει μπορεί ν α γράψει κάποιος που έδωσε;
Άμα δε γράψεις καλά, στα προφορικα αντιστρέφεται αυτο;
Ας μας πει κάποιος που έδωσε.
απο το λιγο που διαβασα χρησιμοποιούν το Αμερικανικο συστημα το οποιο με την ολοκληρωση των γραπτων και προφορικων τεστ δημιουργείται προσωπικοτητα η οποια ας πουμε οτι ονομαζεται Δ. Αν στα πλαισια της αστυνομιας το Δ ειναι συμβατο με το επαγγελμα περνας, αν δεν ειναι οχι.! Δεν σημαινει οτι εχεις κατι, απλα συμφωνα με το συστημα που έχει φτιαχτεί, να εμφανιζει χαρακτήρες/προσωπηκοτητες ανθρωπων με βαση το επαγγελμα. Τα τεστ τα διορθωνει σκανερ και οχι ανθρωπος. Θα ψαξω να το βρω πως ονομαζεται και πως βγαινει το αποτελεσμα και θα σας ανεβασω λινκ. Τα προφορικα στηρίζονται πάνω στα γραπτά σας κυρίως. Εγγραφε με κεφαλαια οτι αν προσπαθείσετε να δημιουργήσετε τον τέλειο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ το συστημα σας ακυρώνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
Με λιγα λόγια στα σώματα ασφαλείας θα μπαίνουν όσοι όντως είναι γεννημένοι γι αυτο. Τελιωσανε οι ερωτησεις γιατι θελετε να μπειτε στην αστυνομια; Και καλη συνεχεια περασατε... Θα ισχύει σε όλες τις προκυρίξεις σωματων ασφαλείας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες