Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
Πολύ δύσκολο να ΜΗ μοριοδοτήσουν τα Αγγλικά
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Ναι δύσκολα φεγγάρια λύπες και χαρές μπρο! Έχει εποχιοσουπα μην φάτε!
Rad. έγραψε:Πολύ δύσκολο να ΜΗ μοριοδοτήσουν τα Αγγλικά
Δυστυχώς αυτά τα κριτήρια Αγγλικα-Ecdl έρχονται δευτερεύοντα στην συγκεκριμένη προκήρυξη.
Θανάση sxal που είσαι παλικάρι μου;
Σε περίπτωση που έρθουν παλι κλιμάκια από τη Γαλλία, Ρουμανία
η επικοινωνία με την ΕΜΟΔΕ θα γίνεται με σήματα καπνού μιας και βολεύει.
Κοντός ψαλμός, τα αγγλικά θα είναι πιθανότατα μοριοδοτούμενα
η επικοινωνία με την ΕΜΟΔΕ θα γίνεται με σήματα καπνού μιας και βολεύει.
Κοντός ψαλμός, τα αγγλικά θα είναι πιθανότατα μοριοδοτούμενα
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Εγώ πιστεύω ότι θα μοριοδοτηθεί και το δίπλωμα για μηχανή και πτυχίο αγγλικών...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Δε γίνεται να μη μοριοδοτησουν τα αγγλικά. Καλώς η κακώς οι εποχικοί δε τα έχουν τι να κάνουμε ...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Εδώ είμαι φίλος παρακολουθώ τι γράφετε κάτσε να δούμε όταν θα βγει με το καλό. Καταρχάς δεν έχετε υπολογίσει αλλά μόρια όπως είναι τα αγγλικά που λένε το ΙΕΚ δασικής προστασίας κλπ. Αν είναι έτσι τα μόρια τότε μόνο τα παιδιά του 19 οι εποχικοί θα μπούνε και μόνο αυτόι του 20αντε να είναι 10 άτομα βαριά. Οπότε ουρές τους εποχικούς του 20 βολεύει είναι καθαρά φωτογραφική για τους 19 αν βγει ετσι
Ρε αδερφε που ξερεις τι εχει ο καθενας και τι οχι; Μην μας τρελενετε
- Kostasthegreek
Θεωρώ ότι θα υπάρξουν πολίτες που να ξεπεράσουν τους εποχικούς αυτοί θα είναι καμια 30-50 άτομα
Επίσης ενας πολίτης με ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα και ολα τα διπλώματα και με απολυτήριο λυκείου 19 είναι μέσα !
Επίσης ενας πολίτης με ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα και ολα τα διπλώματα και με απολυτήριο λυκείου 19 είναι μέσα !
Το Απολυτηριο λυκειου δεν μετραει στη μοριοδοτηση τι ειχε 20 τι ειχε 10... Και αλεξιπτωτα να εχει δεν φτανει εποχικο απλο του 19 με διπλωματα χωρις καν ειδικες... Κανε τα μαθηματικα... Πολιτες οπως ειπα και παλαιοτερα μονο απο τις 60 θεσεις δασοπονων-δασολογων
Καλη επιτυχια σε ολους
Καλη επιτυχια σε ολους
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Μου αρέσει που χαίρεστε οι εποχικοί που δε θα μπουν πολίτες. Τώρα όμως αν θα μπουν όλοι οι του 19 και οι υπόλοιποι τίποτα να δω τι θα κάνετε. Γιατί μη νομίσετε ότι εσείς του 20 έχετε πιθανότητες
Κλαψε δημόσια. Επειδή είσαι απέξω και δεν γνωριζεις πολλά του 19 γνωρίζω άτομα που από τα 962 φύγαν ειδικοι φρουροί και σε διάφορες άλλες προκηρύξεις και οι υπόλοιποι είναι άνω τον 30! Όσο για εμένα δεν χαίρομαι αλλά αν γυρίσεις πίσω στην δημοσίευση μου λεω μακάρι να μπορούσαμε να μπούμε όλοι. Εσύ έβγαλες κόμπλεξ πριν γίνει η ανάρτηση από το σωματείο ότι οι εθελοντές θα μας περνούσαν και ότι θα είχατε περισσότερα μόρια. Καλή επιτυχία σε όλους!
- Kostasthegreek
Παιδια υπαρχουν εδω μεσα εποχικοί του 2019;
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά αρχικά και απλά εδώ έχουμε όλοι τον ίδιο σκοπό δν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε να ειρωνευόμαστε κλπ κλπ .. Ας ευχηθούμε να φτιάξει αυτό το ***** π λέγεται ελληνικό κράτος και να μαα αξιοποιήσει όλους (εποχικούς, εθελοντές, πολίτες) όπως πρέπει και δίκαια . γιατί όλοι αξίζουμε ότι καλύτερο .. Αυτό μόνο σκεφτείτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες