Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giannis1802

Δημοσίευση από giannis1802 »

Καλησπέρα παιδιά, τελειώνει η αναβολή μου σε ένα μήνα και φαντάζομαι θα πρέπει να παρουσιαστώ τον Γενάρη του 22. Στην ιδέα και μόνο του στρατού με πιάνουν κρίσεις πανικού σε ακραίο βαθμό και έχω να κοιμηθώ μέρες. Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μην πάω. Δεν έχω βρει καν κάποιο ψυχίατρο για γνωμάτευση. Ξέρω πως δεν θα αντέξω και θα χάσω άμα πάω την δουλειά μου ακόμα και το σπίτι μου, γιατί είμαι πολύ σφιχτά οικονομικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από xristos1925 »

giannis1802 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, τελειώνει η αναβολή μου σε ένα μήνα και φαντάζομαι θα πρέπει να παρουσιαστώ τον Γενάρη του 22. Στην ιδέα και μόνο του στρατού με πιάνουν κρίσεις πανικού σε ακραίο βαθμό και έχω να κοιμηθώ μέρες. Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να μην πάω. Δεν έχω βρει καν κάποιο ψυχίατρο για γνωμάτευση. Ξέρω πως δεν θα αντέξω και θα χάσω άμα πάω την δουλειά μου ακόμα και το σπίτι μου, γιατί είμαι πολύ σφιχτά οικονομικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μπορεις και μεσω νοσοκομειου που θα εχουν ψυχιατρο να βρεις ακρη και να παρεις καποιο χαρτι. Παντως στην χειροτερη και χωρις χαρτι μπορεις να παρεις 6μηνη η ετησια αναλογα την περισταση και στους 6 μηνες να βρεις καποιον γιατρο αν δηλαδη μεχρι τον γεναρη δεν μπορεσεις να βρεις καποιον.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos1925 την Πέμ Φεβ 24, 2022 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DimiK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DimiK »

Παιδιά καλησπέρα, προσπαθώ μέρες τώρα να βγάλω γραμμή για να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή απαλλαγών και δε μπορώ, αν πάω απλώς από εκεί τη Δευτέρα θα έχω πρόβλημα; Ειλικρινά δε ξέρω τι να κάνω, έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία;
Sociopath

Δημοσίευση από Sociopath »

Χαίρεται. Έχω ορκιστεί εδώ κι μέρες κι θα ήθελα Δα για ι5. Πρακολουθουμαι από ιδιώτη αντίστοιχο γιατρό χωρίς να λαμβάνω αγωγή. Γνωρίζει κανεις την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να πάρω την δα για ι;
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Καλησπέρα, ζητάς να δει Εικόνατον ψυχίατρο του στρατιωτικού νοσοκομείου
Pvt.Pyle
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pvt.Pyle »

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σε κάτι αν γνωρίζει κάποιος.

Πέρσι μου είχε έρθει σημείωμα κατάταξης με την α ΕΣΣΟ, δηλαδή τον Ιανουάριο και προχώρησα με διαδικασία αναβολής για 1 χρόνο.

Το site της στρατολογίας μου λέει αυτή τη στιγμή ότι έχω αναβολή μέχρι τα μέσα του Γενάρη του 22 και ακόμη δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί κατάταξης.

Επειδή μου δόθηκε ένας χρόνος αναβολής πέρσι στην α ΕΣΣΟ θα μου έρθει σημείωμα κατάταξης και φέτος για την α ΕΣΣΟ τον Γενάρη ή επειδή η αναβολή μου λήγει στα μέσα του Γενάρη θα στρατολογηθώ με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου;

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από xristos1925 »

Pvt.Pyle έγραψε:Καλησπέρα στο φόρουμ!

Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σε κάτι αν γνωρίζει κάποιος.

Πέρσι μου είχε έρθει σημείωμα κατάταξης με την α ΕΣΣΟ, δηλαδή τον Ιανουάριο και προχώρησα με διαδικασία αναβολής για 1 χρόνο.

Το site της στρατολογίας μου λέει αυτή τη στιγμή ότι έχω αναβολή μέχρι τα μέσα του Γενάρη του 22 και ακόμη δεν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί κατάταξης.

Επειδή μου δόθηκε ένας χρόνος αναβολής πέρσι στην α ΕΣΣΟ θα μου έρθει σημείωμα κατάταξης και φέτος για την α ΕΣΣΟ τον Γενάρη ή επειδή η αναβολή μου λήγει στα μέσα του Γενάρη θα στρατολογηθώ με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου;

Οταν ληγει η αναβολη η καταταξη γινεται με την επομενη ΕΣΣΟ. Στην προκειμενη περιπτωση αφου ληγει 22 Γεναρη θα σε βαλουν με την ΕΣΣΟ του Μαρτιου εκτος και αν αλλαξει κατι και ανακοινωσουν ως τοτε κατι εκτακτο για την ΕΣΣΟ του Γεναρη... Αν δεν γινει αυτο εισαι με την ΕΣΣΟ του Μαρτιου...

Pvt.Pyle
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Pvt.Pyle »

Νασε καλά Χρήστο για την απάντηση!
John94

Δημοσίευση από John94 »

Καλησπέρα, λήγει η αναβολή σπουδών μου 31/12/21 και χρειάζομαι αναβολή για ψυχολογικά αίτια (ΙΔΨ). Τo site πρέπει να κολλάει γιατί δείχνει σφάλμα 505 και γράφει ότι δε βρέθηκε κάποιος με τα στοιχεία μου.

Γνωρίζει κανείς πως αλλιώς μπορώ να μάθω ποια ημερομηνία είναι να καταταγώ ώστε να προλάβω να πάω από το φρουραρχείο;

Michalis94

Δημοσίευση από Michalis94 »

Καλησπέρα,

Πήρα πέρυσι 1 χρόνο αναβολή κάνοντας την διαδικασία μεσω Φρουραρχείου με χαρτί ψυχιάτρου.

Πόσο εύκολο είναι να ξανακάνω το ίδιο φέτος; Θα μου δώσουν ακομα 1 χρόνο αναβολή;

Δεν θέλω απαλλαγη. Απλά ένα χρόνο αναβολή ακόμα στο Πολεμικο Ναυτικό.

kwst
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kwst »

Καλησπέρα και απο εμένα. Η αναβολή μου λόγω σπουδών λήγει στις 31/12/2021. Αρα από οτι έχω διαβάσει το χαρτί κατάταξης θα μου έρθει τον Μάρτιο. Το θέμα μου είναι οτι παθαίνω κρίσεις πανικού και γενικά έχω άγχος ειδικά όταν σκέφτομαι οτι πρέπει να καταταχθώ. Μίλησα με την ψυχιατρό μου και μου είπε οτι θα μου γράψει ένα χαρτί για τις κρίσεις πανικού κτλπ αλλά χωρίς συνταγή για κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος χρειάζεται συνταγή για συγκεκριμένα φάρμακα για να μου δώσουν την πρώτη αναβολή;
enas

Δημοσίευση από enas »

Το σαητ πλέον λειτουργεί.

Από πόσες έως πόσες μέρες πριν την κατάταξη μπορούμε να πάμε στο φρουραρχείο;

5 μέρες πριν έως και 1 μέρεα πριν την κατάταξη;

agxomenos

Δημοσίευση από agxomenos »

Καλησπερα σας. Προκειται να ακολουθησω την διαδικασια του Φρουραρχειου αυτη την εβδομαδα και αναρωτιεμαι αν χρειαζεται να κανω τεστ PCR πριν παω εκει, οπως αναγραφεται και για την παρουσιαση στο στρατοπεδο. Σας ευχαριστω πολυ.
Makis9

Δημοσίευση από Makis9 »

Καλημερα, για οσους εχουμε ηδη συνολο 2 χρονια αναβολης απο φρουραρχειο με τις αναβολες απο το φρουραρχειο η διαδικασια ειναι η ιδια για την απαλλαγη;

Εννοω αντι να παρουμε παλι 6 μηνες η 1 χρονο αναβολη αυτη την φορα απλα βγαινει η απαλλαγη αφου ξεκιναμε απο Φρουραρχειο μαζι με τις μετακινησεις ρουφ και 401 εφοσον χρειαστουν.

Κανονικα 5 μερες πριν παρουσιαστω αν και εχω ηδη 2 χρονια αναβολη πηγαινω στο Φρουραρχειο;

denomizw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από denomizw »

Καλησπέρα παιδιά,

Κανένας που σκοπεύει να ακολουθήσει τη διαδικασία Φρουραρχείο - 424 στη Θεσσαλονίκη; Ή κάποιος που να έχει πρόσφατη εμπειρία; Είναι τυπικά όπως περιγράφουν και για την Αθήνα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες