Όχι δεν είναι απαραίτητο και δεν το έχουν να περνεις και μόρια αν θυμάμαι καλά στους φύλακες ! Για προϋπηρεσια δίνει 7 μόρια τον μήνα σαν φύλακας ασφαλείας
Γεια σας Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εκτός από την προϋπηρεσία ως φύλακας και το χαρτί απολυτήριο λυκείου οι ξένες γλώσσες και το ecdl μοριοδοτείται έξτρα; Η δεν λαμβάνονται υπόψιν! *Ευχαριστώ εκ των προτέρων*
Γεια σας Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εκτός από την προϋπηρεσία ως φύλακας και το χαρτί απολυτήριο λυκείου οι ξένες γλώσσες και το ecdl μοριοδοτείται έξτρα; Η δεν λαμβάνονται υπόψιν!*Ευχαριστώ εκ των προτέρων*
Μία απλή ανάγνωση της τελευταίας προκήρυξης θα σου λύσει όλες τις απορίες.
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία παιδιά, είδα πάντως σε έγγραφο του ΑΣΕΠ μέσω του workenter που είμαι συνδρομητής ότι επεξεργάζεται την 6κ2018 οπότε πιστεύω λίγο έμεινε μέχρι να βγεί και η δική μας προκήρυξη
Γεια σας Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση εκτός από την προϋπηρεσία ως φύλακας και το χαρτί απολυτήριο λυκείου οι ξένες γλώσσες και το ecdl μοριοδοτείται έξτρα; Η δεν λαμβάνονται υπόψιν!*Ευχαριστώ εκ των προτέρων*
Μία απλή ανάγνωση της τελευταίας προκήρυξης θα σου λύσει όλες τις απορίες.
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη στο DYK και σε όλα τα παιδιά του Forum! Πάντα κοντά ο DYK σε όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται για προκηρύξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος,DYK! Ευχαριστούμε για όλα!
Καλησπέρα παιδιά, σύμφωνα με την 6κ του 2018, εγώ που έχω πτυχίο μόνο σε ποια κατηγορία θα πρέπει να τα κάνω στην σελίδα 18, που έχει τίτλοι σπουδών, Α, Β Η Γ; Σας ευχαριστώ.
nik0s10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, σύμφωνα με την 6κ του 2018, εγώ που έχω πτυχίο μόνο σε ποια κατηγορία θα πρέπει να τα κάνω στην σελίδα 18, που έχει τίτλοι σπουδών, Α, Β Η Γ; Σας ευχαριστώ.
Αν έχεις στέλεχος ασφαλείας με. Πιστοποιηση από ΙΕΚ πας κύριο προσόν, ιεκ αρχαιοφυλακων α επικουρία, και απολυτήριο λυκείου β επικουρία
nik0s10 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, σύμφωνα με την 6κ του 2018, εγώ που έχω πτυχίο μόνο σε ποια κατηγορία θα πρέπει να τα κάνω στην σελίδα 18, που έχει τίτλοι σπουδών, Α, Β Η Γ; Σας ευχαριστώ.
Αν έχεις στέλεχος ασφαλείας με. Πιστοποιηση από ΙΕΚ πας κύριο προσόν, ιεκ αρχαιοφυλακων α επικουρία, και απολυτήριο λυκείου β επικουρία
Δηλαδή εγώ που έχω μόνο πτυχίο μηχανικού αυτοκινήτου πάω στην Β κατηγορία και όχι στην Γ;